29 Ağustos 2021 Pazar

Hamile Dünya

Allahu Teala'nın rızası ve izniyle ilahi nizâmın vazifelileri tarafından yalanın ve aldatmanın hâkim olacağı şekilde kurgulanmış olan kaba madde planı ( boyut / frekans ) Dünya esasen her plan gibi içindeki varlıklar için bir okul niteliği taşımakta ve döngü sonunda öğrencilerinin ruhsal tekâmüllerini tamamlayarak mezun olmalarını beklemektedir. Dünya doğum yapmayı bekleyen hamile bir kadına, bir rahime de benzetilebilir ki kutsal kitaplarda bu yönde muteşabih ayetler bulunmaktadır.

Tevrat'ın aşağıdaki ayetinde döngü sonu gelmesine rağmen ilmi ve idrâki yönde gereken tekâmülü gösterememiş, kaba madde planı dünyanın aldatıcı, nefsani ve maddi unsurları ile bağını koparamamış ve dolayısıyla da ilgili plana ilişkin ruhsal tekâmülünü tamamlayamamış* insanların misali teşbihi ( sembolik ) ifadeler ile aktarılmaktadır. Ayetteki "Rahim" kelimesi boyutlar arası geçiş portalını simgelemektedir. "Rahim", biyolojik olarak da bir "boyut portalı" niteliği taşımakta olup doğum esnasında, varlık bir halden ( ortamdan ) başka bir hale rahim ( portal ) vasıtasıyla geçiş yapmaktadır.

28 Hosea 13-13 DOĞUM SANCILARI çeken  kadının akılsız oğludur o, Çünkü zamanı geldiğinde, AÇIK RAHİMDEN ÇIKMIYOR.

* Ruhsal tekâmülünü tamamlayamama durumu "sınıfta kalma" kavramı ile sembolize edilebilir. Sınıfta kalan bir öğrenci nasıl aynı sınıfı tekrar okumak durumunda kalıyorsa, reenkarnasyon süreçleri boyunca tekâmülünü tamamlayamamış varlıklar da bir üst plana ( boyuta ) geçemeyip ( mezun olamayıp ) tekrar aynı planda enkarne olmak durumunda kalmaktadırlar.

Ayetin numarasının ( 13-13 ) nümerolojik değeri, yeni döngü başlangıcı ve sonsuz döngünün nümerik sembolü olan 8 sayısını vermektedir. ( 1+3+1+3 = 8 )

İncil'in aşağıdaki ayetlerinde de kaba madde planı dünyadaki büyük döngü sonunda tezahür edecek olaylar "doğum sancılarına" benzetilmektedir.

40 Matthew 24-7 Ulus ulusa, devlet devlete savaş açacak; yer yer kıtlıklar, depremler olacak.

40 Matthew 24-8 Bütün bunlar, DOĞUM SANCILARININ başlangıcıdır.

Meryem suresinin aşağıdaki ayetlerinde yer alan "Mihad" ( Doğum sancısı ) ve "Seriyya" ( Su yolu nehir ) kelimeleri "Su ile boyut portalı açılışını" da sembolize etmektedir. Yukarıda da belirtildiği üzere doğum olayı, boyutlar arası portalden geçişin kaba madde boyutundaki misâli niteliğindedir.

19/23 Fe (1) ecae (2) ha (3) el (4) MEHADU (5) ila (6) ciz'in (7) nahleh (8) kalet ya leyteni mittu kable haza ve kuntu nesyen mensiyya

( DOĞUM SANCISI onu hurmalığın kütüğüne dayanmaya zorladı. "Ey keşke bundan önce ölseydim de unutulup terkedilenlerden olsaydım." dedi. )

Ayetin, "Doğum sancısından" bahsedilen ilk cümlesinde 8 kelime bulunmaktadır.

19/24 Fe nadaha min tahtiha en la tahzeni kad ceale rabbuki tahteki SERİYYA

( Ona onun altından "Hüzünlenme. Rab’bin senin altında SU YOLU NEHİR oluşturdu." diye seslendi. )

Kamer suresinin 11. ayetinde de boyut portalı açılışı "göğün kapılarının su ile açılması" ifadesiyle bildirilmektedir. 

54/11 Fe (1) fetahna (2) ebvabe (3) es (4) semai (5) bi (6) main (7) munhemir (8)

( Böylece akıp dökülen su ile göğün kapılarını açtık. )

Ayette 8 kelime bulunmaktadır

Ayrıca ayet kodunun ve ayet numarasının numerolojik değerleri, düalite, döngü ve boyutlar arası geçiş portalının nümerik sembolü olan 11 sayısını vermektedir. ( 54/11 ... 5+4+1+1 = 11 ve 11 )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder