16 Ağustos 2021 Pazartesi

TEX11 Geni ve Infertilite ( Kısırlık )

"Coronavirus" ve "Aşı" ile ilgili 11 nümerolojisi tespitleri evvelce "Coronavirus, Aşı, 11 ve 666" başlıklı bölümde incelenmişti.

Bazı çevrelerce, COVID19 aşısı olan "mRNA" aşısının ilerleyen zaman içinde insanın DNA yapısını değiştirmek suretiyle "Infertilite" ( Kısırlık ) sendromuna sebebiyet vereceği iddia edilmektedir.

"Akim" ( Kısır ) kelimesinin Kur'an'daki durumunda da dikkat çekici bir 11 nümerolojisi bulunmaktadır.

42/50 Ev (1) yuzevvicu (2) hum (3)zukranen (4) ve (5) inasa (6) ve (7) yec'alu (8) men (9) yeşau (10) AKİMA (11) inne (12) hu (13) alimun (14) kadir (15)

( Veya onları erkekler ve kızlar olarak eşleştirir. Dilediği kimseyi KISIR kılar. Kesinlikle O bilendir gücü yetendir. )

51/41 Ve (1) fi (2) adin (3) iz (4) erselna (5) aley (6) him (7) er (8) riha (9)el (10) AKİM (11)

( Ve Ad hakkında. Zamanında onların üzerine KISIR rüzgar gönderdik. )

- İlk ayetin kodunun ( 42/50 ) nümerolojik değeri 11 olmaktadır.

- Bu ayetteki "Akim" kelimesi 11. kelimedir.

- İkinci ayetin kodunun ( 51/41 ) nümerolojik değeri de 11 olmaktadır.

- Bu ayette 11 kelime bulunmaktadır.

- Bu ayetteki "Akim" kelimesi de 11. kelimedir.

Erkekte kısırlığa yol açan unsurun TEX11 isimli testis genindeki mutasyona bağlı yetmezlik olduğu bilimsel kaynaklarda belirtilmektedir.

"Testis-expressed gene 11 (TEX11*) is an X-linked gene and essential for meiotic recombination and chromosomal synapsis. TEX11 deficiency causes meiotic arrest and MALE INFERTILITY, and many TEX11 mutations have been found in azoospermic and INFERTILE MEN."

( Testis geni 11 ( TEX11 ) X bağlantılı bir gen olup meiyotik rekombinasyon ve kromozomal sinapsis için esas teşkil eder. TEX11 yetmezliği meiyotik tutukluğa ve erkek kısırlığına sebebiyet vermekte olup birçok TEX11 geni mutasyonu azoospermik ve kısır erkekte gözlemlenmiştir. )

https://bmcmedgenet.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12881-018-0570-4

* TEX11 = Testis Expressed Gene 11 

Kısırlık sendromunun tıbbi literatürdeki ismi ( tıbbi terimi ) "Infertility / Infertilité" olup bu kelime de 11 harften oluşmaktadır.

Evvelce "Cin şeytanlarına adak verenler" başlıklı bölümde inkârcı müşriklerin "Molek / Moloch" ( Malik, Hükümdar, Sahip ) ismini verdikleri ve İblis'in temsili tezahürlerinden biri olan bir varlığa "çocuklarını adak vermeleri" hususu incelenmişti. Bilindiği üzere "çocuk enerjisi" pozitif yüksek frekansı, saflığı, temizliği ve günahsızlığı yani cennet frekansını temsil etmektedir. Bu nedenle cin şeytanları için çocuk enerjisinin sömürülmesi, emilmesi ve bloke edilmesi kaba madde planı dünyada negatif frekansın hakim olması, cehennem ortamının oluşması ve cinlerin boyutlar arası geçiş yapabilmeleri açısından çok önemlidir.

Bu çerçevede, "aşı yoluyla kısırlaştırma" kavramının içine "düşük yaptırma" kavramının da dahil olduğu düşünüldüğünde aşılama operasyonunun "kitlesel bir çocuk adak verme" ritüeli olması ihtimali oluşmaktadır. Küresel şeytanlar döngü sonunda magnitüdü çok büyük olacak bir negatif frekans ritüeli vasıtasıyla "Kralımız" dedikleri cin şeytanları liderinin kaba madde planı dünyaya geçişini mi sağlamaya çalışmaktadırlar?  Zira Siyon Liderlerinin Protokolleri isimli kitapta "Bizim kralımız, kürsüsünden halklara şöhreti aynı saatta bütün dünyaya yayılacak olan nutuklar söyleyerek onlar ile devamlı birlik içinde olacaktır." cümlesi yer almaktadır. Yani küresel çete İblis'i ( Molek, Baal vb. ) dünyada kraliyet tahtına oturtma gibi batıl bir obsesyon içindedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder