2 Ağustos 2021 Pazartesi

"Pandemi"den sonra "İklim" ve orman yangınları?

TIME dergisinin 16 Nisan - 3 Mayıs 2021 sayısının kapağındaki "İklim herşeydir." başlığının altında dünya haritası ve "kıtaların kibritle yakılması" tasviri yer almaktadır.

Yukarıdaki resim alttaki linkte yer almakta olup, resmin altında ise "Pandemic remade every corner of society. Now it's the climates's turn" ( Pandemi toplumun her köşesini yeniden düzenledi. Şimdi sıra İklimde...)

Bu başlık "Pandemi kurgusu işlevini tamamladı. Şimdi sıra iklim kurgusunda.." olarak da algılanabilmektedir.

https://time.com/magazine/us/5955224/april-26th-2021-vol-197-no-15-u-s/

Ayrıca "The Economist" dergisinin Kasım 2020 sayısının kapağındaki 2021 yılı olaylarını tasvir eden görseller arasında "Orman yangını" görselinin olması da dikkat çekmektedir.



Gündemdeki orman yangınları uzaydan yeryüzünün belirli bölgelerine iletilen lazer ışınlarıyla gerçekleştiriliyor olabilir mi? Küresel şeytanlar Kitab-ı Mukaddes'in ( Tevrat + İncil ) son dönem olaylarının tasvir edildiği ve tam sembolizm ile yazılmış Vahiy isimli 66. bölümündeki ayetleri bir bir gerçekleştirmeye mi çalışmaktadırlar?

Aşağıdaki ayet serisinin sonunda "Gökten yere ateş yağdırma" hususu da bulunmaktadır. ( Ayetlerin devamında da bilinen 666 hususu gelmektedir. )

66 Vahiy 13-4 İnsanlar CANAVARA YETKİ VEREN EJDERHAYA TAPTILAR. "Canavar gibisi var mı? Onunla kim savaşabilir?" diyerek canavara da taptılar.

66 Vahiy 13-7 KUTSALLARLA SAVAŞIP ONLARI YENMESİNE İZİN VERİLDİ. CANAVAR her oymak, her halk, her dil, HER ULUS ÜZERİNDE YETKİLİ KILINDI.

66 Vahiy 13-11 Bundan sonra başka bir canavar gördüm. Yerden çıkan bu canavarın kuzu gibi İKİ BOYNUZU VARDI, ama ejderha gibi ses çıkarıyordu.

66 Vahiy 13-12 İlk canavarın bütün yetkisini onun adına kullanıyor, yeryüzünü ve orada yaşayanları ölümcül yarası iyileşen ilk CANAVARA TAPMAYA ZORLUYORDU.

66 Vahiy 13-13 İnsanların gözü önünde, *GÖKTEN YERE ATEŞ YAĞDIRACAK* kadar büyük belirtiler gerçekleştiriyordu.

Küresel çapta orman yangınlarının ortaya çıktığı ve toplumun korku frekansı tesiri altına alındığı şu son dönemde bir yandan da Delta Varyantı korkusu gündemde tutulmaya çalışılmaktadır.

CDC' den ( Center of Disease Control / Hastalık Kontrol Merkezi ) son yapılan açıklamada Delta Varyantı'nın "orman yangınına" benzetilmesi de ayrıca dikkat çekmektedir.

"ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri, açıklanan bir rapora göre, ilk olarak Hindistan’da tanımlanan ve şu anda dünya çapında baskın olan Delta varyantının diğer türlerine göre “MUHTEMELEN* daha şiddetli” olduğu konusunda uyardı.

Euronews’ta yer alan habere göre, Colorado’daki UCHealth’te enfeksiyon önleme ve kontrol kıdemli tıbbi direktörü Dr. Michelle Barron, “Bu bir ORMAN YANGINI gibi, yanan bir kamp ateşi değil. Şu anda bazı bölgeler tamamen alevler içinde” dedi."

( Basından 02.08.2021 )

* Demek ki virüs mutasyona uğradığı için öldürücü etkisini kaybetti ve artık "hastalanma olmuyor veya muhtemelen! hastalanma  hissedilerek geçiriliyor". "Muhtemelen daha şiddetli geçirmek." ne demektir? Zira açıklamadaki "muhtemelen daha şiddetli" ifadesinin neye göre daha şiddetli" olduğu belirsiz kalmaktadır. 

Dikkat edileceği üzere pandemi sürecinin başından bu yana olduğu gibi yetkili merciler! tarafından hep "muallak ve çelişkili ifadeler" kullanılmakta ancak inatla korku yayma gayreti ise devam etmektedir. "Muallak ve çelişkili ifadeler ile kavram kargaşası ve endişe yaratma" şeytanların ilke haline gelmiş kadim taktiğidir. Yaratılış sürecinin başında Adem de şeytanın muallak ve çelişkili ifadelerinin tesirine kapılmış ve yanlış tercihte bulunmuştur.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder