6 Aralık 2021 Pazartesi

Araba modeli reklamı mı bu?!

Bugün ( 06.12.2021 ) basında yer alan aşağıdaki manşet oldukça düşündürücüdür.


Yukarıdaki görselde bir "Ötenazi" makinesi yer almaktadır. Yani "insan öldürme makinesi" ... Makinenin hangi amaçla kullanılacağı elbette malum olup, bu noktada bir sorun bulunmamaktadır. Ancak bu makinenin adeta yeni bir araba modelinin reklamı yapılıyormuş gibi medya kanalıyla tanıtılması dikkat çekmektedir. Görselde yer alan "Tek tuşla hayatı sonlandırıyor." cümlesi de sanki tüketicilere satışa sunulacak her eve lâzım bir ürünün avantajlarından bahsediliyormuş algısı yaratmaktadır. 

Bir ötenazi makinesinin medya kanalıyla adeta kitlesel pazarlamasının yapılması, küreselcilerin insanlık için ilginç planlar içinde olduğunun bir delili niteliğindedir. Konu bağlamında bazı tuhaf sorular da ortaya çıkmaktadır.

Virüs ile başlatılan ve mRNA enjeksiyonları ile devam eden süreç içinde insanın immün sistemi ( bağışıklık sistemi ) mi hedeflenmektedir?

Zaman içinde bağışıklık sistemi zayıflaması nedeniyle oluşan hastalıklara dayalı ölümlerin artması mı öngörülmektedir?

Son dönemde gündeme oturan ve nihai hedefi tüm insanlığı gerçek yaşamdan koparıp sanal bir platforma hapsetmek olan "Metaverse" projesinin konuyla ilintisi bulunmakta mıdır?

Zira "İnsan 2.0",  "Transhümanizm", "Project Avatar", "Chat Bot" ( Ölüler ile konuşma botları ) gibi projeler insanların öldükten sonra bilinçlerinin dijital platforma ( Metaverse, siber bedenler )  aktarılmasını ve yaşamın sözde dijital ortamda devam etmesini öngören projelerdir. AI ( Artificial Intelligence / Yapay Zeka ) kontrolündeki dijital Metaverse platformunu hızlıca devreye sokmak isteyen küreselciler, dijital teknolojiye dayalı sözde "ölümsüzlüğü" vadederken bir yandan da virüs pandemileri ve enjeksiyonlar vasıtasıyla insan nüfusunu mu azaltmaktadırlar? 

Meşhur bir sistem sözcüsü birkaç yıl önce uluslararası bir toplantıda "İnsanın hacklenebilir bir kodlar algoritması" olduğunu dile getirmiştir. Gerçekten de yıllardır toplumlara yapılan çok tekrara dayalı yoğun telkinler ve iletilen özel kodlamalı açık veya sübliminal mesajlar insanların zihin kontrolü altına alınmalarını ve istenen şekilde yönlendirilebilmelerini sağlayagelmiştir. Şimdi ise bu metodun yanına genetik müdahale teknikleri de eklenmiştir.

Sonuç olarak, Metaverse vasıtasıyla "sonsuz ve özgür yaşam"a kavuşulabileceği yönündeki yoğun iletişim ve zihinsel şartlama vasıtasıyla bir çok insan "ölmeye" dahi ikna edilebilir. İşte bu noktada yukarıdaki ötenazi makinesi için insanların kuyruğa girdiklerine de şahit olunabilir.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder