5 Aralık 2021 Pazar

Virüs varyantları, Harfler ve Yıldızlar!?

"Dünya Sağlık Örgütü’nün (DSÖ) yeni tip Koronavirüs teknik heyeti lideri Maria Van Kerkhove, Covid-19’un yeni varyantlarına isim vermek için YUNAN ALFABESİNDEKİ HARFLERİN yeterli olmayacağını ve ileride çıkacak yeni varyantlara TAKIMYILDIZLARIN adlarının verileceğini açıkladı."

( 08.08.2021 ) 

Adeta tehdit edercesine yapılan yukarıdaki beyanın batini bir mesajı var gibi görünmektedir. Zira kısaca ruhun ve maddenin hallerine müdahale olarak tanımlanabilecek olan majik operasyonların ( büyü / sihir uygulamaları ) özünde belirli sayılara bağlı harf ve kelime zikri uygulamaları yer almaktadır. Bu uygulamalar Hurufilik ve Kabala öğretisinin de temelini oluşturmaktadır. ( Bu noktada majinin pozitif amaçlı uygulamasına şifacılık, negatif amaçlı uygulamasına da kara büyü adı verildiği hatırlanmalıdır. )

Dolayısıyla söz konusu virüs pandemisinin biyolojik yönü  kadar majik yönünün de olması kuvvetle muhtemeldir. Zira tüm gücünü majik uygulamalardan alan küresel şeytanlar asırlardır olduğu gibi bu süreçte de kitlelere harf / kelime zikrettirmek yoluyla ruhsal ( zihinsel ) ve bedensel manipülasyon yapmakta gibidirler. Bir harfi, bir kelimeyi veya bir sembolü sıkça görmek veya duymak durumunda kalmak zaman içinde zihinsel ve bedensel modifikasyonlara yol açabilmektedir. Dolayısıyla anılan metodla insan zihnini ve bedenini manipüle etmek ve vücutta mevcut virüsleri aktive etmek mümkün olabilmektedir.

Virüs varyantlarının Grek alfabesindeki "harflere" göre isimlendirilmesinin sebebi nedir? Zira zaten virüse bir isim verilmişken ayrıca varyantlara harflerden isim vermek yerine Corona 1, Corona 2 veya farklı şekilde sayısal kodlamalar da yapılabilirdi. 

Öte yandan yukarıdaki beyanda alfabe harfleri tamamlandıktan sonra "Takımyıldız isimlerine" geçileceğinin bildirilmesi de ayrıca dikkat çekmektedir. Zira yıldız isimleri zikri de majik operasyonlarda kullanılan metodlardandır. "Gizli ilimler" kapsamında anılan bu hususta da yazılmış olan "Cinci Büyüleri ve Yıldızname", "Yıldızname" vb. gibi kitaplar mevcuttur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder