24 Aralık 2021 Cuma

Omicron aldatmacası?!

"Omicron (B.1.1.529) varyantı ilk olarak 11 Kasım 2021’de Güney Afrika’da bir ülke olan Botsvana’da toplanan örneklerde tespit edilmiştir."

( Basından )

"Dünya Sağlık Örgütü, Güney Afrika'da ortaya çıkan ve kısa süre içerisinde dünyaya yayılan yeni corona virüsü varyantını "endişe verici", "daha bulaşıcı" olarak tanımladı ve yeni B.1.1.529 varyantına "Omicron" ismini verdi."

( Basından 26.11.2021 )

Dünyayı yeniden korku frekansına kilitlemek isteyen şeytanların Grek alfabesindeki 15. harf olan "Omicron" ile isimlendirdikleri varyantın Coronavirus sürecindeki 11 nümerolojisiyle uyumlu olarak ilk kez 11.11.2021 tarihinde ortaya çıkmış! olması ve bu varyantın kodunda yine 11 nümerolojisi bulunması dikkat çekmektedir. 

B = 2

1.1 529 = 18

2+1+8 = "11"

FDA ( Food and Drug Administration / Gıda ve İlaç Yönetimi ), 29*.10.2021 tarihinde mRNA aşısının 5-11 yaş grubunda acil kullanımına onay verdikten çok kısa bir süre sonra 11.11.2021 tarihinde Guney Afrika'da Omicron isimli varyantın ortaya çıktığının duyurulması ve bu varyantın 5 yaş altını etkilediğinin tüm medyada vurgulanması oldukça düşündürücüdür. 5 yaş altı çocuklara da mRNA enjeksiyonu yapılmasına vesile yaratılmış izlenimi oluşabilmektedir. Zira Omicron varyantının etkisinin düşük olduğu, hafif belirtilerle veya hissedilmeden geçirildiği ifade edilmektedir. ( * 29 ... 2+9 = 11 )

"İngiltere’de kullanılan Zoe Covid isimli Covid-19 takip uygulamasında toplanan verileri inceleyen ve projenin de lideri olan Profesör Tim Spector, corona virüsü ile ilgili açıklamalarda bulundu. Uygulamayı kullananlar Covid-19 semptomlarını platform ile paylaşırken bu verileri inceleyen Spector, “Grip hastalığı gibi belirtiler gösteren insanların yarısında Covid-19 tespit edildi. Boğazda ağrı, burun akıntısı ve baş ağrısı en öne çıkan semptomlardan biri” dedi.

Zoe Covid’in verilerini King’s College London ile inceleyen uzmanlar, Omicron varyantıyla birlikte vaka sayılarının arttığına dikkat çekti. Spector, “Yeni semptom gösteren vaka sayısı son bir haftada patlama yaşadı. Omicron sonucu pozitif çıkan çok sayıda insanda görülen belirtiler sıradan grip gibi aynı boğaz ağrısı, burun akıntısı ve baş ağrısı var” dedi.

Spector, “Zoe verileri bize açıkça corona virüsüne yakalanan kişilerin gösterdiği en önemli semptomların artık sürekli öksürük, yüksek ateş, koku ve tat kaybı olmadığını gösteriyor. Daha çok insanın hayatını kurtarmak için bu bilgilendirme mesajını değiştirmek gerekiyor” dedi."

( Basından 24.12.2021 )

Yukarıdaki haberde Omicron varyantının grip benzeri çok hafif semptomlar gösterdiği belirtiliyor. Ayrıca Omicron varyantının öldürücülük etkisinin de düşük olduğu belirtilmektedir.


Bazı sorular:

- Yoksa Omicron varyantı diye adeta pazarlama lansmanı yapılan esasen her yıl görünen sıradan "Grip" virüsü müdür? Yani sıradan grip virüsü Omicron diye mi algılatılmaya çalışılmaktadır?

- Neden tüm Dünya'da bir panik ve korku havası yaratılmaya çalışılmaktadır?

- Yoksa çok önceden planlanan küresel aşılama operasyonunun 2023 yılı başında tamamlanabilmesi için korku yaymanın ve kapanmaların Omicron uydurmasıyla devam ettirilmesi mi amaçlanmaktadır?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder