10 Mayıs 2022 Salı

Epifiz ( Üçüncü Göz ), Alın bölgesi ve 11 sayısı

Epifiz, alın bölgesine hizalı olmak üzere beynin merkezinde su içinde yer alan çam / kozalak* şeklinde küçük bir organdır. "Üçüncü Göz" adı da verilen ve birçok sinirin bağlı olduğu bu organ, uyku düzenleyici olan melatonin hormonunu ve psikedelik halüsinojenik bir madde olan DMT ( Dimetil Triptamin ) maddesini salgılamaktadır. 

* Epifiz, "Pineal Gland" ( Çamsal bez / Kozalak bezi ) olarak da anılmaktadır.

Antik Mısır'daki "Göz" sembolizmini yansıtan figür ile Epifizin konumlandığı bölgenin şekilsel benzerliği dikkat çekmektedir.

Epifiz, beyin dalgalarının frekans seviyesini değiştirerek düşük frekanslı kaba madde planının üstündeki yüksek frekanslı süptil planlarla iletişimi de sağlamaktadır. Bu yönüyle Epifiz, yüksek frekanslı üst süptil planlara açılan bir portal niteliğindedir.

Küreselci emperyalist elitlerin,  insanların yüksek frekanslara erişimini engelleyerek onları düşük frekanslı kaba madde planına hapsetme ve böylelikle tam tahakküm ortamını sağlama planları kapsamında epifizin işlevinin bloke edilmesi hamlesinin de bulunduğu, gıda ve ilaç sektöründe kullanılan kimyasalların bu amaca yönelik olarak geliştirildiği de artık bir komplo teorisi olmanın ötesine geçmiştir.

Epifizin beyinde su içinde bulunması ise spiritüel anlamda veri tabanı olan suyun boyutlar arası temasta mecazen bir yağlama görevi görmesi açısından dikkat çekicidir.

Epifiz'in, ilimde ilerlemiş kadim uygarlıklar tarafından bilindiği tarihi eserlerdeki "Alındaki üçüncü göz" tasvirlerinden anlaşılmaktadır.




DNA sarmalına benzeyen çift yılan ve Epifiz tasviri... 

Epifizin, düşük şeytani frekanslarca bloke edilmesinin "yılan saldırısıyla" resmedildiği bir obje

Alın bölgesinin insan vücudunda denge ve algı merkezi olduğu bilinmektedir. Bu bağlamda alın bölgesi, Epifizi temsil etmektedir. 

Kur'an'da "Nasiyet" ( Alın ) kelimesinin geçtiği ayetlerde, alın bölgesinin yukarıda anılan işlevine dikkat çekilmekte gibidir. Ayrıca ilgili ayetlerdeki 11 nümerolojisi de halden hale geçiş ve boyutlar arası geçiş portalı kavramlarının Epifizin işleviyle uyumu açısından dikkat çekmektedir.

Kur'an'da "Nasiyet" kelimesinin ilk kez geçtiği ayetin sure numarası 11 olup, ayet numarasının nümerolojik değeri de ( 5+6 = 11 ) 11 sayısını vermektedir.

11/56 İn (1) ni (2) tevekkeltu (3) ala (4) allahi (5) rabb (6) i (7) ve (8) rabbi (9) kum (10) ma (11) min (12) dabbetin (13) illa (14) huve (15) ahizun (16) bi (17) NASİYETİ (18) ha (19) inne (20) rabb (21) i (22) ala (23) siratin (24) mustekim (25) 

( Kesinlikle ben, Rab’bim ve Rab’biniz olan Allah’a  dayanıp sığınırım. O’nun ALNINDAN tutup yakalamadığı debelenen yoktur. Kesinlikle Rab’bim doğru yol üzerindedir. )

"Nasiyet" kelimesinin çoğul haliyle "Nevasi" olarak ikinci kez geçtiği ayetteki 11. kelimedir.

55/41 Yu'rafu (1) el (2) mucrimune (3) bi (4) sima (5) hum (6) fe (7) yu'hazu (8) bi (9) en (10) NEVASİ (11) ve (12) el (13) akdam (14) 

( Suçlular simalarından bilinip tanınırlar. Böylece ALINLARINDAN ve ayaklarından yakalanırlar. )

"Nasiyet" kelimesinin son kez geçtiği ikili ayet setindeki ilk ayette "Nasiyet" kelimesi 10. kelime, ikinci ayette ise 1. kelimedir. ( 10+1 = 11 )

96/15 Kella (1) le (2) in (3) lem (4) yentehi (5) le (6) nesfe'an (7) bi (8) en (9) NASİYEH (10) 

( Asla, imtina edip vazgeçmezse ALNINI tutup, savurarak sürükleriz. )

96/16 NASİYETİN (1) kezibetin (2) hatieh (3)

( Hatalı, yalanlamış ALINI. )

Alın bölgesinin algısal ve bilişsel işlevi İncil ayetlerinde de misalen vurgulanmaktadır.

26-Ezekiel-9-4 "Yeruşalim Kenti'nin içinden geç, orada yapılan iğrenç şeylerden ötürü dövünüp ağlayanların ALINLARINA İŞARET KOY." dedi.

66-Revelations-13-16 Küçük büyük, zengin yoksul, özgür köle, herkesin sağ eline ya da ALNINA BİR İŞARET VURDURUYORDU.

66-Revelations-13-17 Öyle ki, bu işareti, yani canavarın adını ya da adını simgeleyen sayıyı taşımayan ne bir şey satın alabilsin, ne de satabilsin.

66-Revelations-14-9 Onları üçüncü bir melek izledi. Yüksek sesle şöyle diyordu: "Bir kimse canavara ve heykeline taparsa, ALNINA ya da eline CANAVARIN İŞARETİNİ KOYDURURSA, 

66-Revelations-17-5 ALNINA ŞU GİZEMLİ AD YAZILMIŞTI: Gizemli büyük Babil, fahişelerin ve dünya iğrençliklerinin anası.

66-Revelations-20-4 Bazı tahtlar ve bunlara oturanları gördüm. Onlara yargılama yetkisi verilmişti. İsa'ya tanıklık ve Tanrı'nın sözü uğruna başı kesilenlerin canlarını da gördüm. Bunlar, canavara ve heykeline tapmamış, ALINLARINA ve ellerine ONUN İŞARETİNİ ALMAMIŞ OLANLARDI. Hepsi dirilip Mesih'le birlikte bin yıl egemenlik sürdüler.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder