17 Mayıs 2022 Salı

"Infinite" isimli film

10.06.2021 tarihinde, aksiyon / bilimkurgu kategorisinde olan "Infinite" ( Sonsuz ) isimli bir film vizyona girmiştir. Bu film standart aksiyon filmi ögeleri taşımasına rağmen işlediği tema açısından oldukça dikkat çekmektedir. Zira ana tema "Reenkarnasyon"dur.

Filmin konusu özetle, reenkarnasyon döngüleri nedeniyle sonsuz yaşama sahip olduklarına inanan ve kendilerini "İnançlılar" olarak adlandıran bir grup ile, reenkarnasyonun bir kısır döngü olduğunu, bu kısır döngüden kurtulunabilmesi için dijital teknoloji vasıtasıyla döngünün durdurulması gerektiğini düşünen ve kendilerini "Nihilistler" olarak adlandıran diğer bir grubun çatışmasını yansıtmaktadır.

Bilindiği üzere küreselciler, ilahi kozmik bilgileri negatif frekanslı amaçlar doğrultusunda, haiz oldukları oranda kullanarak kitleleri zihin kontrolü ve tahakküm altına almaya çalışmaktadırlar. Bu süreçte en etkili araçları da medyadır. Dolayısıyla medya vasıtasıyla izlettikleri filmlerin senaryoları daima gerçek bilgileri, gerçek uygulamaları veya planları yansıtmaktadır. Bir film kategorisi olan "Bilim kurgu" kategorisi "uydurma", "gerçek dışı", "imkansız" algısı yaratıyor olsa da esasen bu kategorideki filmlerin tümü gerçek bilgilere ve durumlara dayanmakta olup, planlar doğrultusunda da istendiği gibi manipüle edilmektedir. 

"Infinite" isimli film ise, yaratılışın temel ilkesi olan "Yaşam döngülerini" konu almaktadır. Yaşam döngülerini "Reenkarnasyon" kavramı ile ifade etmek esasen yeterli olmamaktadır. Zira reenkarnasyon sadece ruhların kaba madde planı dünyadaki maddeselleşme / bedenlenme döngülerini ifade etmektedir. Oysa yaratılışın sonsuz ve farklı yaşam planlarında farklı farklı ve sonsuz nitelikte yaşam döngüleri mevcuttur. Yaratılıştaki döngü mekanizması Rum suresinin 11. ayetinde net olarak bildirilmektedir. ( Ayetin numarasının ve ayetteki kelime adedinin 11 olması da düalite / döngü kavramına işaret etmektedir. )

30/11 Allahu (1) yebdeu (2) el (3) halka (4) summe (5) yuidu (6) hu (7) summe (8) iley (9) hi (10) turceun (11) 

( Allah yaratışı ortaya çıkarıp başlatır. Sonra onu tekrarlayıp döndürür. Sonra O'na döndürülürsünüz. )

Yunus suresinin 34. ayetinin konusu da yaratılıştaki düalite ve döngüdür. Ayetteki ilk "Yuidu" ( Döndürür ) kelimesinin 11  kelime olması da bu bağlamda numerolojik uyum arzetmektedir.

10/34 Kul (1) hel (2) min (3) şurakai (4) kum (5) men (6) yebdeu (7) el (8) halka (9) summe (10) YUİDU (11) h (12) kul (13) allahu (14) yebdeu (15) el (16) halku (17) summe (18) yuidu (19) hu (20) fe (21) enna (22) tu'fekun (23) 

( De ki: "Ortaklarınızdan yaratışı ortaya çıkarıp başlatan, sonra onu DÖNDÜREN, tekrarlayan kimse var mıdır?" De ki: "Yaratışı Allah başlatır sonra onu döndürür, diriltir. O halde nasıl döndürülürsünüz?" )

Öz nitelik olarak sonsuz yaşam frekansları olan ruhlar ( bilinçler ), tekâmül yolculuklarının bir aşaması olan kaba madde planındaki süreçlerini tamamlayabilmeleri için Allahu Teala'nın mükemmel nizamı içinde reenkarnasyon döngülerine tabi tutulmaktadırlar. Dolayısıyla kaba madde planı dünyada "Ölüm" olarak algılanan fenomen esasen ruhlar için yeniden "Olum" anlamına gelmektedir ki bu durum filmde "Bir sayfadan diğer sayfaya geçmek" gibi güzel bir teşbih ile ifade edilmektedir.

Ruhlar her reenkarnasyonda tekâmül etmekte ve kaba madde planı dünyadaki süreçlerinin sonuna biraz daha yaklaşmaktadırlar. İşte dünyanın maddi ve nefsani frekanslarına gark olmuş şeytanlar insanların ruhsal tekâmülünün engelleyerek onları kaba madde planı dünyaya hapsetmeye ve kurdukları aldatıcı tahakküm sistemini devam ettirmeye çalışmaktadırlar. Bu sapık amaç uğrundaki en önemli araçları ise sosyal ve medikal alanda daha da yoğun olarak kullanmaya başladıkları dijital teknolojidir. 

Yukarıda zikredilen şeytani amaç uğrunda ortaya atılan ve evvelki bölümlerde defaatle irdelenen projeler ise "Transhumanism" ( İnsanüstücülük ) ve "Project Avatar" ( Avatar Projesi ) projeleridir. Özetle, ölmekte olan bir insanın ruhunun / bilincinin sentetik bir bedene aktarılarak sözde "ölümsüzlüğün" sağlanması taahhüdünü içeren bu aldatıcı projelerin gizli amacı ruhların tekâmülü için gerekli olan ve "Ölüm" olarak bilinen "Olum / Geçiş" fenomeni vasıtasıyla gerçekleşen reenkarnasyon döngülerinin durdurulmasıdır. Bu komplo diğer bir ifadeyle "ruhların dijital zindanlara hapsedilmesi" olarak da tanımlanabilir. Ve tabiri caizse esasen, asla gerçekleştiremeyecekleri bu durum bilinegelen anlamıyla "ölümdür". 



Filmdeki bu sahnede iki kişi, dijital çiplerin içine hapsedilmek suretiyle reenkarnasyonları ( tekrar bedenlenmeleri ) engellenmiş esir ruhların depolandığı kasaların önünde görülmektedir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder