10 Mart 2019 Pazar

Altın Çağ İnsanlarındaki Gelişmiş Metapsişik Yetenekler

70,000 yıllık reenkarnasyon döngüsünün sonu olan Kıyamet Günü'nde ( Ayağa Kalkış Günü ) yani, devre sonu aşamasında vuku bulacak ve felaketlere yol açacak doğa olayları, inanan, iyilikler yapan * ve üst plana geçme liyakatini kazanmış olan insanları etkilemeyecektir. Çünkü bu insanlar, olgunlaşan ilim ve idrak seviyelerinin yanısıra maddeyi ve maddesel vakaları yok sayabilecek metapsişik yeteneklere de** kavuşacaklardır. ( Bu yeteneklerin gelişmekte olduğunun ilk sinyalleri, günümüzde "bireyler arasında oluşan senkronize düşünme / primitif telapati" fenomenidir. ) Böylelikle inkarcılar için azap vesilesi yani cehennem olan devre sonu, inananlar için bir huzur vesilesi yani cennet olacaktır. Allahü Teala bu hususu "Azabtan korunmak ve gölgelikler içinde olmak" olarak tanımlamıştır.

* İyilik Yapan İnsan = Başkalarının huzurunu ve mutluluğunu en az kendisininki kadar veya daha fazla önemseyen, tüm tutum ve davranışlarında bu ilkeyle hareket eden, yardımı, paylaşımı ve birlikteliği içselleştişmiş olan ve Allah inancına haiz insan. 

** Mesih İsa'nın hastaları iyileştirmesi, ölüyü diriltmesi, çamurdan kuş yaratması bu yeteneklere örneklerdir. Bu durum, insana ruhundan üfleyen Allahü Teala'nın "Ol." emrinin bir tezahürü niteliğindedir. 

77/41 - İnnel muttekıne fi zılalin ve uyun ( Kesinlikle sakınanlar gölgelerin ve pınarların içindedirler. )

52/17 - İnnel muttekıyne fi cennatin ve neım ( Kesinlikle sakınanlar bahçelerin ve nimet bolluğunun içindedirler. )

52/18 - Fakihine bima atahüm rabbuhüm ve vekahüm rabbuhüm azabel cehım ( Rab’lerinin onlara o verdiğinden dolayı sevinirler. Rab’leri onları cehennem azabından korur. )

Mu uygarlığının batışı ile son bulan bir önceki devre sonu aşamasında da Mu insanlarında tezahür etmiş olan metapsişik yetenekler şunlardır.

1- Senkronize Düşünme / Primitif Telepati : İki veya daha çok birey arasında, bilinçsiz ve kontrolsüz olarak, aynı anda aynı konuyu düşünme olgusu. 
2- Telepati : Bilinçli ve kontrollü şekilde düşünce nakli ve paylaşımı 
3- Durugörü ( Clairvoyance ) : Geleceğe ait olayları görebilmek ve hissedebilmek 
4- Demateriyalizasyon : Maddesel nitelikten sıyrılıp, süptil Öz Varlık ( Astral Varlık ) halini idrak edebilmek ve kaba madde ortamında görünmez olabilmek 
5- Dedublman ( Apor / Çift Bedenlenme ) : Bedenli bir varlığın, bedenindeki maddelerin bir kısmını demateryalize edip, onları istediği bir biçime sokarak, başka yerlerde ortaya çıkarabilmesi  
6- Telekinezi : Maddeleri düşünce yoluyla hareket ettirebilmek 
7- Astral Projeksiyon : Maddesel bedenden çıkıp, Astral Bedeni idrak edebilmek ve süptil varlık olarak kainatta seyahat edebilmek 
8- Levitasyon : Kaba madde aleminde ( yerküre ortamında ) yerçekiminin tesirinden sıyrılmak suretiyle, havalanarak hareket edebilmek. )
9- Alşimi : Maddelerin özelliklerini değştirebilmek 
10- Medyumluk : Üst plan varlıklarıyla iletişime geçip, bilgi alabilmek.
11- Şifacılık : Kelime tekrarı ve odaklanma ile maddesel tezahür ve dejenerasyon olan hastalıkların giderilmesi.
11- Yemek Yemeden Yaşam

Yukarıdaki özelliklerden bazıları, muhtelif misaller kapsamında ayetlerde vurgulanmıştır.

4/157 kodlu ayette Haberci İsa’nın demateriyalizasyonundan bahsedilmektedir.

4/157 - Ve kavlihim inna katelnel mesıha ıysebne meryeme rasulellah ve ma kateluhü ve ma salebuhü ve lakin şübbihe lehüm ve innellezinahtelefu fıhi le fı şekkin minh ma lehüm bihı min ılmin illettibaaz zann ve ma kateluhü yekına ( Ve "Kesinlikle biz Allah' ın resulü Meryem oğlu İsa Mesih' i öldürdük." sözlerinden dolayı. Oysa onu öldürmediler ve asmadılar. Lakin onlara benzetildi. Kesinlikle onun hakkında ihtilaf edenler, ondan şüphe içindedirler. Onlara onun ilminden yoktur. Ancak zanna tabi olurlar. Doğrusu onu öldürmediler. )

Satanistler tarafından yakılmak istenen Haberci İbrahim, Allah’ın izni ile demateriyalize olmuş ve ateş ona tesir edememiştir.

21/68 - Kalu harrikuhü vensuru aliheteküm in küntüm faılın ( "Onu yakın ve ilahlarınıza yardım edin. Eğer yapanlar olursanız." dediler. )
21/69 - Kulna ya naru kunı berden ve selamen ala ibrahım ( "Ey ateş, İbrahim' e soğuk ve güvenli ol." dedik. )

21/8 kodlu ayette, yemek yemeye ihtyaç duymayan varlıkların mevcudiyetinden dolaylı misalleme yoluyla bahsedilmektedir. Ayette ayrıca varlıkların sonsuz olduğu da bildirilmektedir.

21/8 - Ve ma cealnahüm ceseden la ye'külunet taame ve ma kanu halidın ( Ve onları yemek yemeyen gövdeler, vücutlar kılmadık. Ebedi de değillerdi. )

27/40 kodlu ayette, bir nesnenin “ışık hızında” hareket ettirilmek suretiyle bir yerden başka bir yere nakli misali verilmektedir. Ve bunun Allah’ın bahşettiği “ilim” ile yapılabildiği vurgulanmaktadır.

27/40 - Kalellezi ındehu ılmün minel kitabi ene atıke bihı kable en yertedde ileyke tarfük fe lemma raahü müstekırran ındehu kale haza min fadli rabbi li yeblüvenı e eşküru em ekfür ve men şekera fe innema yeşküru li nefsih ve men kefera fe inne rabbi ğaniyyün kerım ( Kitaptan o ilmi indinde olan "Bakışının sana dönmesinden önce ben sana onu getiririm." dedi. Böylece onu indinde yerleşmiş olarak gördüğünde "Bu, şükür mü ederim, inkar mı ederim diye beni sınamak için Rab’bimin üstünlüğündendir, lütfundandır. Kim şükrederse, kesinlikle nefsi için şükreder. Kim inkar ederse, kesinlikle Rab’bim ganidir, faydalıdır yücedir." dedi. )

13/31 kodlu ayette "Ölülerin konuşturulması" ifadesiyle, öte alem varlıkları ile temas ve iletişimden bahsedilmektedir.

13/31 - Ve lev enne kur'anen süyyirat bihil cibalü ev kuttıat bihil erdu ev küllime bihil mevta .... ( Ve şayet kesinlikle Kur'an ki, onunla dağlar gezse veya onunla yer kesilip parçalansa veya ölüler onunla konuşturulsa. ..... )


Gelişmiş metapsişik yetenekler kapsamında Haberci İsa ile ilgili Kur'an'da ve İncil'de bahsedilen mucizevi eylemler de önem arzetmektedir. Bu eylemler, ölüyü diriltmek, körü ve alaca hastalığı olanları iyileştirmek, cin çıkarmak, doğa olaylarına hükmetmek ( Rüzgarı durdurmak ), ağacı anında kurutabilmek, topraktan kuş yaratmak, su üstünde yürümek ( levitasyon ), medyumluk ( bilinemeyecek olanı bilme ) olarak sıralanabilir. Ayrıca devre sonunda yani Altın Çağ'da ( Kıyamet Günü ) inananların da metapsişik yeteneklere kavuşacağı İncil'de bildirilmektedir.

3/49 - Ve rasulen illa benı israıle ennı kad ci'tüküm bi ayetin min rabbiküm ennı ahlüku leküm minet tıyni ke hey'etit tayri fe enfühu fıhi fe yekunü tayran bi iznillah ve übriül ekmehe vel ebrasa ve uhyil mevta bi iznillah ve ünebbiüküm bima te'külune ve ma teddehırune fı büyutiküm inne fı zalike le ayeten leküm in küntüm mü'minınVe ancak İsrailoğullarına resuldür. "Kesinlikle ben size Rab’binizden ayet getirdim. Kesinlikle ben size, çamurdan kuşun şekli gibi olanı yaratırım. Böylece onun içine üflerim de o Allah’ ın izni ile kuş olur. Doğuştan körü, alacalıyı iyileştiririm. Allah’ ın izni ile ölüyü diriltirim. O yediklerinizi, o evlerinizin içinde biriktirdiklerinizi size haber veririm. Eğer inananlarsanız, kesinlikle bunda size ayetler vardır." )

40 Matta 9-6 Ne var ki, İnsanoğlu'nun yeryüzünde günahları bağışlama yetkisine sahip olduğunu bilesiniz diye..." Sonra felçliye, "Kalk, yatağını topla, evine git!" dedi.
40 Matta 9-7 Adam da kalkıp evine gitti.
40 Matta 9-8 Halk bunu görünce korkuya kapıldı. İnsana böyle bir yetki veren Tanrı'yı yücelttiler.

40 Matta 10-8 Hastaları iyileştirin, ölüleri diriltin, cüzamlıları temiz kılın, cinleri kovun. Karşılıksız aldınız, karşılıksız verin.

40 Matta 15-28 O zaman İsa ona şu karşılığı verdi: "Ey kadın, imanın büyük! Dilediğin gibi olsun." Ve kadının kızı o saatte iyileşti.

41 Mark 16-17 İman edenlerle birlikte görülecek belirtiler şunlardır: Benim adımla cinleri kovacaklar, yeni dillerle konuşacaklar,

41 Mark 16-18 yılanları elleriyle tutacaklar. Öldürücü bir zehir içseler bile, zarar görmeyecekler. Ellerini hastaların üzerine koyacaklar ve hastalar iyileşecek."

46 1Korintliler 12-8 Ruh aracılığıyla birine bilgece konuşma yeteneği, ötekine aynı Ruh'tan bilgi iletme yeteneği,

46 1Korintliler 12-9 birine aynı Ruh aracılığıyla iman, ötekine aynı Ruh aracılığıyla hastaları iyileştirme armağanları, 

46 1Korintliler 12-10 birine mucize yapma olanakları, birine peygamberlikte bulunma, birine ruhları ayırt etme, birine çeşitli dillerle konuşma, bir başkasına da bu dilleri çevirme armağanı veriliyor.

46 1Korintliler 12-11 Bunların tümünü etkin kılan tek ve aynı Ruh'tur. Ruh bunları herkese dilediği gibi, ayrı ayrı dağıtır.

46 1Korintliler 12-29 Hepsi elçi mi? Hepsi peygamber mi? Hepsi öğretmen mi? Hepsi mucize yapar mı?

46 1Korintliler 12-30 Hepsinin hastaları iyileştirme armağanları var mı? Hepsi bilmediği dilleri konuşabilir mi? Hepsi bu dilleri çevirebilir mi?

41 Mark 4-39 İsa kalkıp rüzgarı azarladı, göle, "Sus, sakin ol!" dedi. Rüzgar dindi, ortalık sütliman oldu.

41 Mark 6-5 Orada birkaç hastayı, üzerlerine ellerini koyarak iyileştirmekten başka hiçbir mucize yapamadı.

41 Mark 6-13 Birçok cin kovdular; birçok hastayı, üzerlerine yağ sürerek iyileştirdiler.

41 Mark 7-32 Ona sağır ve dili tutuk bir adam getirdiler, elini üzerine koyması için yalvardılar.
41 Mark 7-33 İsa adamı kalabalıktan ayırıp bir yana çekti. Parmaklarını adamın kulaklarına soktu, tükürüp onun diline dokundu.
41 Mark 7-34 Sonra göğe bakarak içini çekti ve adama, "Effata", yani "Açıl!" dedi.
41 Mark 7-35 Adamın kulakları hemen açıldı, dili çözüldü ve düzgün bir şekilde konuşmaya başladı.


İşte halen dünyayı ve insanları sömürmekte olan madde bağımlısı inkarcı satanistler, maddeye bağlı mevcut hakimiyetlerini sürdürebilmek için var güçleriyle insanların tekamül etmelerini engellemeleye çalışmaktadırlar. Çünkü ruhsal tekamüle erişen insanın maddesel ihtiyaçları sona erecek ve yukarıda bahsedilen metapsişik yeteneklere kavuşacaktır. Bu aşamaya gelmiş yani kaba madde blokajını kaldırmış insanlığı kim, ne şekilde domine edebilir ki?







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder