20 Mart 2019 Çarşamba

Ağaran, Parlayan Yüzler, Agartha, Sirius ve Beyaz Kardeşliği

Kur'an'da döngü sonunda "Yüzleri Ağaranlar" ve "Yüzleri Kararanlar" olarak tanımlanan gruplardan bahsedilmektedir. "Yüzleri Ağaranlar / BEYAZLANANLAR" üst plan / boyut olan cennete yani  Sirius'a intikal edecek olup, tekamül edemeyenler yani "Yüzleri Kararanlar" ise yerde ( dünyada ) tekrar reenkarnasyon döngülerine tabi olacaklardır. Kaba madde aleminde tekrar reenkarnasyon döngülerine tabi olmak durumu, Kur'an'da "Kararma / Karanlıklar" ( Esvedd / Zulümat ) ve "Azab" olarak tanımlanmaktadır. 

3/106 - Yevme TEBYADDU VÜCUHÜN ve TESVEDDÜ VÜCUH fe emmellezinesveddet vücuhühüm e kefartüm ba'de ımaniküm fe zukul azabe bima küntüm tekfurun ( O gün YÜZLERİ AĞARIR ve YÜZLERİ KARARIR. O yüzleri kararanlar, inancınız sonrasında inkar mı ettiniz ? O halde o inkar etmiş olmanızdan dolayı azabı tadın. )

3/107 - Ve emmellezinEBYADDAT VÜCUHÜHÜM fe fı rahmetillah hüm fıha halidun ( Ve o YÜZLERİ AĞARANLAR, artık Allah’ ın rahmetinin içindedirler. Onlar onun içinde ebedidirler. )

80/38 - VÜCUHÜN yevmeizin MUSFİRETUN ( O gün PARLAYAN YÜZLER vardır. ) *

88/8VÜCUHÜN yevmeizin NA'IMET ( O gün YÜZLER NİMETLENMİŞTİR. ) **

* "Parlayan Yüzler"  ifadesinin geçtiği 80/38 kodlu ayet "8" ( 80 ... 8+0 = 8 ) ve "11" ( 38 ... 3+8 = 11 ) nümerolojisi açısından önem arzetmektedir. Bilindiği üzere "8" sayısı yeni döngü başlangıcını ve sonsuz döngüyü, bir başka deyişle Sirius'a intikali sembolize etmektedir. Sirius, 8 yıldızdan oluşan ve Canis Majoris ( Büyük Köpek ) olarak bilinen takımyıldızın en parlak yıldızıdır. "11" sayısı ise düalite ve döngünün sembolüdür.

** "Yüzlerin nimetlenmesi" ifadesinin geçtiği ilk ve son ayetin kodundaki "888" sayısı da "8" nümerolojisi açısından dikkat çekmektedir. Üç adet "8"'in tezahürü, döngü sonundan bahsedilen Vakia suresinin 56/7 kodlu ayetinde geçen "Üç eş olursunuz." ifadesi ile ilintili midir? ( Vakia kelimesi Vaka / Olay anlamına gelmekte ve devre sonunu, döngü sonunu tanımlamaktadır. )

56/7 - Ve küntüm ezvacen selaseten ( Üç eş olursunuz. )

Sirius, "White Star" ( Beyaz Yıldız ) olarak da anılmaktadır. "The Greater White Brotherhood of Sirius" ( Sirius Büyük Beyaz Kardeşliği ) olarak bilinen okült ezoterik cemiyet kavramının da ilham kaynağı Sirius yıldızıdır.


Ayrıca Atlantis'in yokolması sonrasında yeraltında tezahür eden uygarlık olarak bilinen Agartha Uygarlığı da "Büyük Beyaz Kardeşlik" olarak anılmaktadır. Arapçada "Agarr" kelimesi "Beyaz" anlamını da içermektedir.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder