3 Mart 2019 Pazar

Beyazın Ruhsal Tesiri

Türkçede yer alan "Beyaz" kelimesi Arapça "Beyad" kelimesinin aynısıdır. Telafuzda "Z" ve "D" harfleri birbirlerinin yerini almaktadırlar. ( "T" ve "H" harflerinde vb. olduğu gibi )

"Beyad/-z" kelimesi Kur'an'da "11" kere tekrarlanmaktadır. "Beyaz"'ın ilahi bir ayet, bir ruhsal tesir olduğuna ilişkin bilgiler ise Haberci Musa'nın Firavun ile olan mücadelesini içeren ayetlerde bildirilmektedir. "Beyaz" kelimesinin bu kapsamda ilk kez geçtiği ayet 7/108 kodlu ayet olup, "Beyaz" kelimesinin bu ayetteki sıra numarası "8" ve ayetteki toplam kelime adedi de "11"'dir. "8" ve "11" nümerolojisinin tezahürü "Beyaz" kelimesinin "Portal açılmasıyla üst boyuta geçiş" ve "Yeni döngü başlangıcı" kavramlarıyla doğrudan ilintili olduğunu ortaya koymaktadır. Sirius Yıldızına "White Star" ( Beyaz Yıldız ) isminin verilmesi de Sirius'un, ruhsal tekamül sürecinde intikal edilmesi gereken üst yarı süptil boyut ( Cennet, Sevgi Planı ) olduğuna işaret etmektedir.

7/108 - Ve (1) nezea (2) yede (3) hu (4) fe (5) iza (6) hiye (7) BEYDAÜ (8) li (9) en (10) nazırın (11) ( Ve elini çekip çıkardı da o zaman o bakanlar için BEYAZ oldu. )

20/22 - Ve admün yede ke ila cenahı ke tahrüc BEYDAE min ğayri suin ayeten uhra ( Ve elini koynuna koy. Diğer ayet olarak, kusursuz BEYAZ çıksın. )

26/33 - Ve nezea yedehu fe iza hiye BEYDAÜ lin nazırın ( Ve elini çekip çıkardı da o zaman o bakanlar için BEYAZ oldu. )

27/12 - Ve edhıl yedeke fı ceybike tahruc BEYDAE min ğayri suin fı tis'ı ayatin ila fir'avne ve kavmih innehüm kanu kavmen fasikın ( Ve elini koynuna sok. Firavun' a ve kavmine yönelik dokuz ayetin içinde olarak kusursuz BEYAZ olarak çıkacaktır. Kesinlikle onlar günahkarlar kavmi oldular. )

28/32 - Üslük yedeke fi ceybike tahruc BEYDAE min ğayri su'in vadmün ileyke cenahake miner rahbi fe zanike bürhanani min rabbike ila fir'avne ve meleih innehüm kanu kavmen fasikın ( Elini koynuna sok. Kusursuz BEYAZ olarak çıksın. Korkudan kollarını kendine, senin tarafına çek. Artık, bu ikisi sana Rab’binden, Firavun' a ve ileri gelenlerine karşı iki delildir. Kesinlikle onlar günahkarlar kavmi oldular. )

Evvelki bölümlerde incelenen ve Sirius'un kaba madde alemi olan dünyadaki projeksiyonu olması kuvvetle muhtemel "Agarta" ( Yüksekteki Beyaz ) uygarlığı da bu çerçevede önem arzetmektedir.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder