27 Mart 2019 Çarşamba

Göğüslerin içinde büyüyen "Yaratık" ve "Şifa"

"Hastalık" adı verilen olgu varlıkların titreşim ( frekans, vibrasyon ) düzenine, alt boyutlardan aksettirilip yayımlanmak suretiyle olumsuz yönde tesir eden negatif tireşimlerdir. Bir başka deyişle alt tekamül seviyesi olan 2. boyutta yer alan ve 3. boyuttaki insana huzursuzluk ve düzensizlik vermeyi temel ilke edinmiş olan cinler birçok hastalığın sebebini teşkil etmektedirler. Süptil niteliğe sahip olan bu varlıklar kaba madde olan insan bedenine tesirler göndererek titreşim bozukluğuna sebebiyet verebilmektedirler. "Şifacı" olarak bilinen ve Allah'ın izni ve rızasıyla belirli yeteneklere haiz kılınmış bazı insanlar konsantrasyon ve trans vesilesiyle süptil enerjili titreşimler yayarak hastalık sahibi olan insanlardaki negatif enerjileri, kendi bünyelerine çekip nötralize etmek suretiyle hastalıkları giderebilmektedirler.

İnsanın esas itibarıyla "Kalp ile görebildiği" ( 22/46 ), "İlmin kalbe yerleşmesi gerektiği" ( 2/97 ), "İnkarcıların kalplerinde hastalık olduğu" ( 5/52, 9/125, 22/53, 33/12, 33/32, 33/60, 47/20, 47/29, 74/31 ), "Ahirete inanmayanların kalplerinin kötü olduğu" ( 16/22 ) Kur'an'da bildirilmektedir. 

17/50 - Kul kunu hıcareten ev hadıda ( De ki: "Taş veya demir olun." )

17/51 - Ev HALKAN MİN MA FI SUDURİKÜM fe seyekulune men yüıydüna kulillezı fetaraküm evvele merrah fe seyünğıdune ileyke ruusehüm ve yekulune meta hu kul asa en yekune karıba ( Veya GÖĞÜSLERİNİZİN İÇİNDE BÜYÜYENİNDEN YARATIK. "Kim döndürür, diriltir bizi?" diyecekler. De ki: "O sizi ilk keresinde yaratan." Böylece sana başlarını sallayacaklar ve "O ne zaman?" diyecekler. De ki: "Belki olması yakındır." )

17/51 kodlu ayette "Göğüslerin içinde büyüyen yaratık" ifadesi "Kalbi yani ilim haznesini ve idraki bloke eden cinleri" tanımlamaktadır. "Şifa" kelimesinin geçtiği ilk ayetlerde de "şifanın göğüslere verildiği" bildirilmektedir. "Göğüs" kelimesi teşbihi olarak "Kalbi" nitelemektedir.

9/14 - Katiluhüm yüazzibhümüllahü bi eydıküm ve yuhzihim ve yensurküm aleyhim ve YEŞFİ SUDURA kavmin mü'minın ( Onlarla savaşın ki Allah, sizin ellerinizle onlara azap versin ve onları rezil etsin ve onlara karşı size yardım etsin. İnananlar kavminin GÖĞSÜNE ŞİFA VERSİN. )

10/57 - Ya eyyühen nasü kad caetküm mev'ızatün min rabbiküm ve ŞİFAÜN Lİ MA FİS SUDURİ ve hüden ve rahmetün lil mü'minın ( Ey insanlar size Rab’binizden öğüt ve o GÖĞÜSLERİN İÇİNDEKİLER İÇİN ŞİFA, yönlendirme ve inananlar için rahmet geldi. )











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder