23 Mart 2019 Cumartesi

"Sabır" ve "İyilik" Frekansları ile Geçiş Kapısına Erişim

"8" ve "11" sayılarının düalite, döngü, yeni döngü başlangıcı, sonsuz döngü ve melek / İsa tesiri kavramlarının nümerik sembolleri olduklarına evvelki bölümlerde defaatle değinilmişti. 8 sayısı düalite kavramının ifadesi açısından 11 sayısıyla özdeştir. ( 11 sayısındaki iki adet "1" ve 8 sayısındaki iki adet "O" formu bunun tezahürüdür. )

"8" ve "11" sayıları aynı zamanda üst plana ( boyut / frekans ) erişim portalının da yani geçiş kapısının da ( Yıldız Geçidi / Yıldız Kapısı / Star Gate ) nümerik sembolleridir.

Bu nümerolojik fenomenin çarpıcı örneklerinden biri de Hud suresinin 11/11 kodlu ayetinde yer almaktadır.

11/11 - İlla (1) ellezine (2) SABERU (3) ve (4) amilu (5) es (6) SALİHAT (7) ülaike (8) lehüm (9) mağfiratün (10) ve (11) ecrun (12) kebir (13) ( Ancak o SABREDENLER ve İYİLİKLER yapanlar, işte onlar, af ve büyük ödül onlaradır.

Ayette "Sabır" ve "İyilik"* frekansları neşriyatıyla döngü sonundaki affa ve ödüle kavuşulacağı ve üst plana geçiş liyakatine erişilebileceği bildirilmektedir. ( * "İyilik" kavramı; doğru olmak, yalan söylememek, zina etmemek, sapık cinsel ilişkide bulunmamak, zekat vermek, oruç tutmak, yardım etmek, kitabı okumak, bilgiyi paylaşmak, cimrilikten kaçınmak, ihtiyacı olana sevgiyle mal vermek, duaya kalkmak, adaletli olmak, Allah'a, ahiret gününe, habercilere ve meleklere inanmak, ahdine vefa etmek, temiz ve güzel söz söylemek, kötü söz söylememek, öfkelendiğinde öfkesine hakim olabilmek, iftira etmemek, dedikodu yapmamak, muhtelif nefsani duygularının esiri olmamak, sabretmek olgularını içermektedir. )

"İyilik" kavramı Bakara suresinin 2/177 kodlu ayetinde de şöyle tanımlanır. ( Bu ayetin kodunun nümerolojik değeri de "8" sayısını vermektedir. ( 2+1+7+7 = "8" ) Ayrıca ayetteki kelime adedi ( 99 ) ile ayet kodunu oluşturan rakamların toplamının nümerolojik değeri yine "8" sayısını vermektedir. ( 2+1+7+7+9+9 = 35 ... 3+5 = "8" )

2/177 - Leysel birra en tüvellu vücuheküm kıbelel meşrikı vel mağribi ve lakinnel birra men amene billahi vel yevmil ahıri vel melaiketi vel kitabi ven nebiyyın ve atel male ala hubbihı zevil kurba vel yetama vel mesakıne vebnes sebıli ves sailıne ve fir rikab ve ekames salate ve atez zekah vel mufune bi ahdihim iza ahedu ves sabirıne fil be'sai ved darrai ve hıynel be's ülaikellezine sadeku ve ülaike hümül müttekun ( Yüzünüzü doğu tarafına ve batı tarafına çevirmenizde iyilik yoktur. Lakin iyilik, o Allah’a , sonraki güne, meleklere, kitaba, habercilere inananlara, sevdiklerine, yakınlarına, yetimlere, yoksula, yolda kalmışa, dilenenlere, boyunduruk içindekilere sevgiyle mal verenlere, duaya kalkanlara, zekatı verenlere, ahdettiklerinde ahdlerini ifa edenlere, zorlukta, sıkıntıda, darlıkta ve zor savaş zamanında sabredenleredir. İşte onlar doğrudurlar ve işte onlar sakınırlar. )

11/11 kodlu ayet incelendiğinde ise;

- Ayet kodu 11 ve 11 sayılarından oluşmaktadır.
- Ayet kodunu oluşturan rakamlar ile ayetteki kelime adedini oluşturan rakamlar toplandığında "8" sayısı elde edilmektedir. ( 1+1+1+1+1+3 = "8" )
- Ayette "iki" temel kavram olan "Sabır" ve "İyilik" kavramları yer almakta olup, böylelikle ikili ( düal ) bir kavram tezahürü ( 8 ve 11 ) oluşmaktadır.

"11" sayısı, inananlar için, düalite vesilesiyle erişilecek huzur ve mutluluk dolu döngü sonunu sembolize eden önemli bir sayıdır. Ancak satanistler "11" sayısını ve döngü sonunu insanlara "korkulacak bir olgu" olarak telkin etmeye yani her zaman olduğu gibi ilahi kelimeye ve nümerolojiye yanlış anlam yüklemeye çalışmaktadırlar. Böylelikle insanları kaba madde dünyasına daha da bağımlı, bağlı hale getirecek ve insanların kendilerine daha uzun süre kölelik yapmalarını sağlayabileceklerdir.

Aşağıda "11" sayısına "korku" anlamı yüklenmek suretiyle çekilmiş 20"11" yapımı "11-11-11" isimli korku filminin afişi yer almaktadır. Filmin sloganı sa "This day will be our last" ( Bugün bizim son günümüz olacak. ) Filmde "11" sayısının kaba madde alemi ( dünya ) ile üst süptil alem arasındaki geçiş kapısı olduğu ve cinlerin bu kapıdan geçerek dünyaya gelecekleri ve dünyanın sonunu getirecekleri mesajı vurgulanmaktadır.


"11" sayısının, liyakate erişen insanların üst plana geçişinin sağlanması için vazifeli varlıklar ( melekler ) gökte kapı açılması kavramının nümerolojik sembolü olduğunu bilen küresel elit 11.09.2001 tarihinde - ki bu tarihte 11 nümerolojisi bulunmaktadır. 11 ve 11/9 ( 1+1+9 = 11 ) - vuku bulan İkiz Kulelerin* Yıkılması faciası ile üst plana açılış kapısını kapatma ve insanların tekamül sürecini geciktirme sembolizmi ve ritüeli mi gerçekleştirmişlerdir? ( * İkiz Kuleler okült anşamda 11 sayısını sembolize etmekteydiler. İkiz Kuleler'in girişlerine "Gate" ( Kapı ) denilmekteydi. )














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder