26 Şubat 2024 Pazartesi

At yalanı, elbet bulursun inananı!

Büyük döngü sonu ( Kıyamet ) sürecini deneyimleyen ancak büyük bir bölümü bunun farkında olmayan insanlık artık yalanın doğru gibi rahatça söylendiği, suçun ve ahlaksızlığın neredeyse takdir ve saygınlık kaynağı olduğu bir ortamda gerçeklikten kopmuş bir halde yaşar hale gelmiştir. ( Bu dönemin "Post Truth Era" olarak anıldığına evvelki bölümlerde değinilmişti. )

3/71 Ya ehlel kitabi LİME TELBİSUNEL HAKKA BİL BATİLİ ve tektumunel hakka ve entum ta'lemun

( Ey kitap sahipleri, NEDEN GERÇEĞİ BATIL İLE ÖRTERSİNİZ de gerçeği bile bile gizlersiniz? )

Çok tekrar metodu ile yalanların kitlelere telkin edilmesi ve kitlelerin de buna inanması fenomenine  İncil'de "Delüzyon"* kavramı vasıtasıyla değinilmektedir.

* Delüzyon = Gerçekliği tüm delilleriyle aşikâr olanı inkâr.

53-2 Thessalonians-2-10 Ve mahvolanları aldatan her türlü kötülükte sergilenen Şeytan'ın etkinliğiyle gelecek. MAHVOLANLAR, GERÇEĞİ SEVMEYE VE BÖYLECE KURTULMAYA YANAŞMADIKLARINDAN MAHVOLUYORLAR.

53-2 Thessalonians-2-11  İşte bu nedenle TANRI YALANA KANMALARI İÇİN ONLARIN ÜZERİNE GÜÇLÜ BİR YANILTICI İNANÇ / DELÜZYON GÖNDERİYOR.

Bu konuya, Mu'minun suresinin 70. ayetinde de "Lil hakki karihun" ( Gerçeğe isteksizler / Gerçekten hoşlanmayanlar ) ifadesiyle değinilmektedir.

23/70 Em yekulune bihi cinneh bel caehum bil hakki ve EKSERUHUM LİL HAKKİ KARİHUN

( "Onda cinlik var." mı diyorlar? Bilakis onlara gerçek ile geldi. ONLARIN ÇOĞUNLUĞU GERÇEK İÇİN İSTEKSİZDİRLER / GERÇEKTEN HOŞLANMAYANLARDIR. )

"Gerçeğin batıl ile örtülmesi"ne verilebilecek binlerce örnekten biri 22.10.2015 tarihinde tezahür etmiştir. İsrail Başbakanı 37. Zionist Kongresi'nde yaptığı bir konuşmada şu cümleleri sarfetmiştir.

"HİTLER o sırada YAHUDİLERİ YOK ETMEK İSTEMEDİ, YAHUDİLERİ SINIR DIŞI ETMEK İSTEDİ. Ve Hacı Emin el-Hüseyni*, Hitler'e gitti ve şöyle dedi: "Eğer onları kovarsan hepsi buraya gelir." Hitler sordu "Peki onlarla ne yapmalıyım?".  Hüseyni "YAK ONLARI.” dedi."

Konuşmanın video linki aşağıdadır.

https://m.youtube.com/watch?v=e_uf9wrqr6g&pp=ygUTbmV0YW55YWh1IGJ1cm4gdGhlbQ%3D%3D

* Muhammed Emin el-Huseyni, ikinci dünya savaşı yıllarında Kudüs Müftüsü olarak görev yapmış ve o dönemde Hitler ile yakınlaşmış bir antisemitist olarak bilinmektedir.

Emin el Huseyni ve Hitler görüşme esnasında

Yani İsrail başbakanının bu konuşmasıyla, dolaylı olarak, "Aslında Yahudileri bir müslüman yaktı." mesajı verilmiştir. Ve adeta Holocaust'un, Hitler'in kendi iradesi dışında gerçekleştiği, onun masum biri olduğu, tüm sorumluluğun müslüman bir müftüye ait olduğu ifade edilmiştir. Bu trajikomik durum, küreselcilerin nasıl karanlık bir işbirliği içinde olduklarının ve Zionism ile İslamı çarpıştırma planının da teyidi niteliğindedir.

Yukarıdaki iddia, güncel Gazze katliamı için kadim bir bahane niteliğide mi arzetmektedir?!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder