27 Şubat 2024 Salı

Eğitimde travmatik kodlama girişimleri

En aşağıda linkleri yer alan evvelki bölümlerde incelendiği üzere, idrak mekanizması bloke edilmiş, hacklenmiş ve sadece dış telkinler ve talimatlarla yönlenebilen köleler yaratılması sürecinde kullanılan etkin metodların başında "Travma Bazlı Zihin Kontrol Programı" gelmektedir. Bu metod özellikle gizli örgütlerde ve tarikatlarda "koşulsuz bağımlı mürid" oluşturmak amacıyla kullanılmaktadır.

Yukarıda anılan "Travma" kavramı ölüm korkusu hissettirme, yoksun bırakma, şiddet uygulama, taciz, tecavüz, bedensel ve ruhsal işkence gibi unsurlardan oluşmaktadır. Bu uygulamalara belirli bir süre, sistematik olarak maruz kalan süjede zihinsel direnç kırılmakta ve bilişsel / bilinçsel bir çözünme tezahür etmektedir. İşte bu aşamada istenen her türlü bilgi ve yönlendirme zihne ekilebilmekte ve zihin kodlanmakta, programlanmaktadır. Bu metod ile bir süjenin normalde gerçekleştirmeyeceği irrasyonel, ahlak dışı ve suç teşkil eden her türlü söylemi ve eylemi gerçekleştirilmesi sağlanabilmektedir. 

Dolayısıyla sıksık duyulan "tarikatte bedensel / ruhsal şiddet ve taciz" olayları esasen "bazı meczupların işi" olmayıp planlı, programlı ve şeytan ritüeline dönüşmüş kadim bir sistemin yani satanizmin yansımalarıdır.

Güncel bazı basın haberleri şöyledir.

".... kapsamında Kars’taki bir okulda maket mezar kurulup çocuklardan hayatını kaybeden anneleri için ağıt yakmaları istendi. ...."

"Okulda, çocukların eline bıçak verip kağıttan kurbanları kestirdiler "


"Çocuklar, sınıfta Filistinli gencin elleri kelepçeli öldürülmesini canlandırdı."

Benzer bir diğer örnek de 2019 yılına ait aşağıdaki haberde yer almaktadır.

"Balıkesir Altıeylül 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni B.Ç'nin, 11. sınıfta okuyan bir öğrenciyi kefenleyerek ders anlattı ve bunu sosyal medyadan paylaştı." 

Çoğu, 2023 yılında başlatılan ÇEDES Projesi" kapsamında gündeme gelen yukarıdaki "ölüm ve öldürme temalı" örnekler, henüz ruhsal gelişimi belirli bir aşamaya gelmemiş olan çocukların kasıtlı ve planlı olarak maruz bırakıldıkları travma uygulamalarıdır. 

Ayrıca projenin! ismi olan ÇEDES kelimesi "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum" cümlesindeki kelimelerin baş harflerinden oluşmakta olup, Arapçadaki "CEDES" ( Mezar, Kabir ) kelimesiyle olan fonetik benzerliği! açısından da dikkat çekmektedir. ( Bir kelimenin sık tekrarlanması, o kelimenin anlamının bilinçaltına kodlanmasına sebep olmaktadır. )

3/118 Ey o inananlar, sizin dışınızdakilerden sırdaş edinmeyin. SİZDEN SIKINTIYI, DÜZENSİZLİĞİ EKSİK ETMEZLER. O SİZİ MEŞAKKATLE HELAK EDENİ SEVER ARZULARLAR. AĞIZLARINDAN KİN, ÖFKE, ÇİRKİNLİK AÇIĞA ÇIKAR. O GÖĞÜSLERİNİN GİZLEDİĞİ İSE DAHA BÜYÜKTÜR. Eğer sizler akıl etmekteyseniz, sizlere ayetleri açıkladık. 

Ayrıca Bkz.

https://kuranilmi.blogspot.com/2023/12/kedicikler-ve-kelebekler.html?m=1

https://kuranilmi.blogspot.com/2022/11/travma-bazl-zihin-kontrol.html?m=1

https://kuranilmi.blogspot.com/2022/09/tarikat-meselesi.html?m=1

https://kuranilmi.blogspot.com/2020/03/travmaya-bazl-zihin-kontrol-ve.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder