11 Şubat 2024 Pazar

Ne oldu "Stop the War"?!

Her kurumun içine sızan ve onları sirketleştiren zionist küreselcilerin ikiyüzlülüğü spor alanında da açıkça görülmektedir.

Hatırlanacağı üzere 24.02.2022 tarihinde Rusya'ya, Ukrayna'ya askeri operasyon düzenlettirilmesiyle başlatılan Rusya - Ukrayna savaşı ( daha doğrusu Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları ) esnasında Avrupa Basketbol Ligi organizasyonu olan Euroleague'in yönetimi bir karar alarak Rus takımlarını ligden ihrac etmiş, her maç öncesinde oyuncuların ve hakemlerin ellerine "Stop the War" ( Savaşı Durdurun ) yazılı pankartlar tutuşturarak şov yapmış ve sözde savaşı protesto etmişti. O süreçte oyuncusundan, koçuna, hakeminden spikerine kadar herkes savaşı kınayan veciz konuşmalar yapıyordu. Böylelikle küresel hedefler doğrultusunda "Kötü Rusya algısı" yaratılması operasyonu yürütülüyordu. 






07.10.2023 tarihinde bir terör saldırısı! kurgusu ile başlatılan ve her gün yüzlerce masum insanın ( çoğunlukla kadın ve çocuk ) katledilmesine rağmen halen devam ettirilen İsrail - Hamas savaşı ( daha doğrusu İsrail'in Gazze'ye saldırıları ) kapsamında Euroleague'in sessiz kalması dikkat çekmektedir. Hatta sessiz kalmanın yanısıra, Rus takımlarına yapıldığı gibi ligden ihrac edilmesi bir yana İsrail takımının maçları "koruma amaçlı" olarak farklı ülkelerde gerçekleştirilmektedir. 

Dolayısıyla bu "sessiz kalma" yaklaşımı katliam sürecinin desteklenmesi anlamına mı gelmektedir?

Bu sorunun yanıtı İncil'in aşağıdaki ayetinde verilmektedir.

40-Matthew-12-30 "Benden yana olmayan bana karşıdır. Benimle birlikte toplamayan dağıtıyor demektir."

Şahit olunan bir haksızlığa, adaletsizliğe, zorbalığa, zulme sessiz kalmak bu olumsuzlukları "gizliden" desteklemek değil midir?

Bu sorunun yanıtı ise Al'i İmran suresinin, "savaş" ve "müdafa" temalı! aşağıdaki ayetinde verilmektedir.

3/167 Ve o İKİYÜZLÜLÜK yapanları bilmesi içindir. Onlara "Allah yolunda savaşa gelin veya müdafaya geçin." denildi. "Şayet savaşmayı bilseydik, size tabi olurduk." dediler. Onlar o gün, inanç yerine inkara onlardan daha yakındırlar. O KALPLERİNDE OLMAYANI AĞIZLARIYLA SÖYLERLER. ALLAH NEYİ GİZLEDİKLERİNİ BİLİR. 

Aşaĝıda "Euroleague"'in logosu yer almaktadır.


"Euroleague"'in logosu "sağa doğru döndürüldüğünde" aşağıdaki şekil oluşmaktadır.


Oluşan yukarıdaki şekil İblis'in sembolü olan ve aşağıda yer alan Baphomet figürünün baş kısmı ile benzeşmekte olup, "iki boynuz" ve boynuzların arasında "yukarıya doğru genişleyen çıkıntı" görülebilmektedir.

Baphomet*

* Arapça "Muhammed" ( Övülmüş ) kelimesinin farklı telaffuzu olan "Baphomet" kelimesinin İngilizce alfabeye göre değeri 80 olup, bu kelime 8 harften oluşmaktadır. 80 ve 8 sayılarının bu kelimede tezahür etmesi, "Şeytan" kelimesinin Kur'an'daki tekrar adedi olan 88 sayısı ile ilginç bir uyum arzetmektedir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder