20 Şubat 2024 Salı

Pentagon ve Hollywood ... Oyun ve Eğlence!

The United States Office of War Information ( Amerika Birleşik Devletleri Savaş Enformasyon Bürosu ), toplumu stratejik, politik ve askeri aksiyonlara adapte etmek, gerekli telkinleri yaparak zihnen hazır hale getirmek üzere kurulmuş bir yapıdır.

Hollywood filmleri ve TV prodüksiyonları Pentagon'daki* Office of the Secretary of Defense ( Savunma Sekreterliği Ofisi ) içindeki Hollywood'a tahsis edilmiş Department of Defense Entertainment Media Unit ( Savunma Bakanlığı Ofisi bünyesindeki Savunma Bakanlığı Eğlence Medya Birimi ) tarafından yönlendirilmekte ve denetlenmektedir.

Yönetmen Elmer Davis'in şu söylemi Pentagon ile Hollywood arasındaki organik bağı ifşa eder niteliktedir.

"Çoğu insanın aklına bir propaganda fikrini enjekte etmenin en kolay yolu konuyla ilgili bir film çekmektir. Böylelikle insanlar propagandaya maruz kaldıklarını anlamadan fikir akıllara zerkedilmiş olur." 

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Military%E2%80%93entertainment_complex

Yukarıdaki sözler "Entertainment Industry" ( Eğlence Endüstrisi ) ve "Film Industry" ( Film Endüstrisi ) kisvesi altında faaliyet gösteren ancak esasen küresel şeytanların tarikat niteliğindeki yapılanmalarından biri olan ve kitlesel zihin kontrol - programlama ( kitlesel büyü / kitlesel algı operasyonu ) amaçlı kullanılan Hollywood'un** gerçek niteliğini ortaya koymaktadır.

* "Pentagon" ( Beşgen ) satanizmde "Pentagram" ( Beş Köşeli Yıldız ) olarak anılmakta ve İblis'in bir tasviri olan "Baphomet"'i simgelemektedir.

Pentagram

Pentagon

** "Hollywood" kelimesi "Kutsal Orman / Kutsal Tahta" anlamına gelen 9 harfli! bir kelimedir. ( 9 sayısının niteliği, sembolize ettiği sayısal ve sözel kavramlar evvelki bölümlerde irdelenmiştir. )

Dünya hayatının "Oyun" ve "Eğlenceden" ibaret olduğunun bildirildiği ve her ayet gibi çoklu anlamlara sahip olan aşağıdaki ayetler gerek semantik, gerekse de nümerolojik açıdan mesaj vermektedir.

6/32 Ve MEL HAYATUD DUNYA İLLA LEİBUN VE LEHV ve led darul ahiratu hayrun lillezine yettekun e fe la ta'kilun

( Ve DÜNYA HAYATI, OYUN VE EĞLENCE HARİCİNDEKİ DEĞİLDİR. Ahiret yurdu ise, o sakınanlar için daha hayırlıdır. O halde akıl etmez misiniz?  )

47/36 İNNEMEL HAYATUD DUNYA LEİBUN VE LEHV ve in tu'minu ve tetteku yu'tikum ucurakum ve la yes'elkum emvalekum

( KESİNLİKLE O DÜNYA HAYATI OYUNDUR VE EĞLENCEDİR. Eğer inanırsanız ve sakınırsanız size ödülünüzü verir. Size mallarınızı sual etmez. )

Ayetlerdeki "Leib" ( Oyun ) ve "Lehv" ( Eğlence ) kelimeleri ilk anda algılanan "keyif vasıtası" anlamının dışında da anlam taşımaktadırlar. Bu kelimeler ile dünyadaki olayların, şeytanların kurguladıkları operasyon senaryoları olduğu da bildirilmektedir. Zira dünyadaki milyarlarca insanın olumsuz koşullar altında acı çektikleri düşünüldüğünde "Oyun" ve "Eğlence" kelimelerinin temsil ettiği anlam da tezahür etmektedir. 

Öte yandan yukarıdaki ayetlerin kodları incelendiğinde, küreselcilerin kitle operasyonlarında özel bir kod olarak hassasiyetle kullandıkları 11 sayısı ve 9/11 sembolizmi görülmektedir. Dünya hayatının oyun ve eğlence olduğunun ilk kez zikredildiği ayetin kodundaki ( 6/32 ) rakamların toplamı 11 ( 6+3+2 = 11 ) sayısını vermektedir. 

Yukarıdaki ikinci ayetin kodundaki ( 47/36 ) sayıların nümerolojik değerleri sırasıyla 11 ( 4+7 = 11 ) ve 9 ( 3+6 = 9 ) olmakta ve 9/11 sembolü tezahür etmektedir.

Ayrıca bkz.

https://kuranilmi.blogspot.com/2020/01/kuresel-seytanlar-uygulamalarn-ve.html?m=1

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder