14 Ağustos 2024 Çarşamba

Sahte kanaat önderi Harari ve şirk sözleri!

Yahudi asıllı bir yazar olan Yuval Noah Harari isimli şahıs, şirketleri vasıtasıyla dünyayı sömüren küresel şeytanların, insanlığı tam tahakküm altına alma ve insanlıktan çıkarma projesinin önde gelen sözcülerindendir. Kanaat önderi olarak benimsetilmek istenen Harari'ye her fırsatta kitlelere hitap etme imkanı verilmekte, "Great Reset" ( Büyük Sıfırlama ) ismiyle projelendirilmiş olan şeytani düşüncelerin ve planların insanlara telkin edilmesi, benimsetilmesi ve insanların esasen distopik olan bu sürece psikolojik olarak hazırlanması hedeflenmektedir. Nihai hedefleriyse insanların idrak mekanizmalarını bloke ederek frekans yükselişlerini durdurmak ve ruhsal tekamüllerini engelleyerek onları ebediyen  düşük frekanslı kaba madde planı dünyada ( cehennem ) hapiste tutmaktır. Bunu başarabilmek için de sosyopsikolojik, sosyopolitik, teknolojik ve metafizik tüm vasıtaları seferber ederek insanları birbirlerine bağlayan sevgi esaslı tüm değerleri ( Allah inancı, ahlaki değerler, aile ve millet kavramı, dostluk ve kardeşlik anlayışı vb. ) "sıfırlamak" istemektedirler. 

Eşcinsel olan Harari ( en sağda ) kocasıyla! birlikte katıldığı bir röportajda...

En altta linkleri yer alan bölümlerde, bazı konuşmalarının ( özellikle Davos 2018 konuşması ) analizleri yapılmış olan bu şahıs, son yazdığı "Homo Deus" ( Tanrı İnsan ) isimli kitabında, şirkin en üst seviyesi olan "İnsanın Tanrısallaşması"'nı yani Zionism'in ( Siyonizm / Tanrısalcılık, Tanrı gibi olmacılık ) ana temasını işlemiştir.

Harari'nin 2022 yılında, yukarıda ismi zikredilen kitabının tanıtımı vesilesiyle katıldığı söyleşideki konuşmaları aşağıda yer almaktadır. İnsanları kandırmak ve yanlış yönlendirmek amacıyla sarfettiği bu akıl, mantık, vicdan ve ilim dışı sözlere, içinden gülmüş olması da kuvvetle muhtemeldir. Zira bu küreselci zümre gerçeği çok iyi bilmekte ancak ayetlerde belirtildiği üzere nefsani ve maddi ihtirasları doğrultusunda "gerçeği batıl ile örtmekte" ve kurguladıkları tuzaklarla insanları aldatmaktadırlar.


Konuşmasından alıntılar;

"We don't have to wait until Christ's second coming in order to overcome death. A couple of geeks in the laboratory can do it if you give them enough time and money."

( Ölümün üstesinden gelmek için Mesih'in ikinci gelişini beklememize gerek yok. Laboratuvardaki birkaç tip, onlara yeterli zaman ve para verirseniz bunu başarabilir. )

"You have a lovely passage where you say, looking at the world today, God seems to be making a comeback. But this is a mirage. GOD IS DEAD. IT JUST TAKES A WHILE TO GET RİD OF THE BODY."

( Bugün dünyaya baktığımızda Tanrı'nın geri döndüğünü söylediğiniz güzel bir pasajınız var. Ama bu bir serap. TANRI ÖLDÜ. SADECE CESETTEN KURTULMAK BİRAZ ZAMAN ALIYOR. )

"I DON'T THINK LIFE HAS ANY MEANING. So in that sense, it's not a strong counterargument. I know that many religions and philosophies have based the meaning of life on death and what happens after death. But I think these are all fictional stories that people have invented through history. They are not the truth, because throughout history, death was kind of the great equalizer."

( HAYATIN BİR ANLAMI OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM. Bu anlamda, güçlü bir karşı argüman değil. Birçok DİNİN ve felsefenin hayatın anlamını ölüme ve ölümden sonra ne olduğuna dayandırdığını biliyorum. AMA BENCE BUNLARIN HEPSİ İNSANLARIN TARİH BOYUNCA UYDURDUĞU KURGUSAL HİKAYELER. BUNLAR GERÇEK DEĞİL, çünkü tarih boyunca ölüm bir nevi büyük eşitleyiciydi. )

"I mean, the poor people always told themselves, say in the middle ages, yes, now these rich people, they have all the good things in life, but they will die in the end. At least that. JUST THINK WHAT IT MEANS TO BE A POOR PERSON IN A WORLD WHEN YOU DIE. BUT THE RICH CONTINUE TO LIVE YOUNG AND BEAUTIFUL FOREVER."

( Yani, fakir insanlar her zaman mesela orta çağlarda kendilerine "Evet, şimdi bu zengin insanlar, hayattaki tüm güzel şeylere sahipler, ama sonunda ölecekler." dediler. En azından bunu söylediler. ÖLDÜĞÜNÜZDE DÜNYADA FAKİR BİR KİŞİ OLMANIN NE ANLAMA GELDİĞİNİ BİR DÜŞÜNÜN. AMA ZENGİNLER SONSUZA DEK GENÇ VE GÜZEL YAŞAMAYA DEVAM EDİYORLAR. )

"I mean, that's a cause for a lot of anger if you think about the Bible, for example."

( Yani, örneğin İncil'i düşünürseniz, bu çok fazla öfkeye sebep olur. )

"So in the first book of Genesis, what God does is to create animals and plants and humans. And WE NOW WANT TO gain this ability to ourselves to MANUFACTURE ANIMALS AND PLANTS AND HUMANS. AND WE EVEN GO BEYOND GOD. I mean, even if you believe in. The Bible, the only thing the God of the Bible managed to create is organic beings. He managed to create the cows and the tomatoes and the giraffes and the humans, all organic. Now we try to GO BEYOND THE GOD OF THE BIBLE AND CREATE INORGANIC LIFE, something he never managed to do, either according to the Bible or according to biology. For 4 billion years, all of life was organic. And now we want to create inorganic life. That's really divinity is not far enough to describe what we are trying to do. The soul and the afterlife and things like that...."

( Yani Yaratılış'ın ilk kitabında, Tanrı'nın yaptığı şey hayvanları, bitkileri ve insanları yaratmaktır. VE ŞİMDİ BİZ bu yeteneği kendimize kazandırmak istiyoruz, HAYVANLAR, BİTKİLER VE İNSANLAR ÜRETMEK İSTİYORUZ. VE BİZ TANRI'NIN ÖTESİNE GEÇİYORUZ. YANİ, İNCİL'E İNANSANIZ BİLE, İNCİL'İN TANRI'SININ YARATMAYI BAŞARDIĞI TEK ŞEY ORGANİK VARLIKLARDIR. İnekleri, domatesleri, zürafaları ve insanları yaratmayı başardı, hepsi organikti. Şimdi İNCİL'İN TANRISI'NIN ÖTESİNE GEÇMEYE VE İNORGANİK YAŞAM YARATMAYA ÇALIŞIYORUZ. Bu, İncil'e veya biyolojiye göre asla başaramadığı bir şey. 4 milyar yıl boyunca tüm yaşam organikti. Ve şimdi inorganik yaşam yaratmak istiyoruz. GERÇEKTEN DE İLAHLIK ( kelimesi ), YAPMAYA ÇALIŞTIĞIMIZ ŞEYİ TANIMLAMAK İÇİN YETERLİ DEĞİL. RUH VE AHİRET VE BUNUN GİBİ ŞEYLER... )

"THE MAIN TASK OF GOD WAS TO ENSURE AGRICULTURAL PRODUCTION AND VICTORY IN WAR. If you read really the Hebrew Bible, the Old Testament, it's all about agricultural production. It's about rain, it's about pestilence, it's about fertility. AND NOW WE ARE MUCH BETTER THAN THE GOD OF THE BIBLE. I mean, in the Bible you have these recurring droughts that the people of Israel do something wrong. Gods become angry. Drought, no water. Now, Israel has built in recent years a huge desalinization factory on the shores of the Mediterranean. And most drinking water in Israel today actually come from these plants, from these factories. SO WE CAN MAKE GOD AS ANGRY AS WE LIKE. I MEAN, HE CAN STOP THE RAINS, WE DON'T CARE. We still have water."

( TANRI'NIN ANA GÖREVİ TARIMSAL ÜRETİMİ VE SAVAŞTA ZAFERİ SAĞLAMAKTI. İbranice İncil'i, Eski Ahit'i gerçekten okursanız, hepsi tarımsal üretimle ilgilidir. Yağmurla ilgilidir, salgın hastalıklarla ilgilidir, bereketle ilgilidir. VE ŞİMDİ İNCİL'DEKİ TANRI'DAN ÇOK DAHA İYİYİZ. Yani İncil'de İsrail halkının yanlış bir şey yaptığı tekrarlayan kuraklıklar var. Tanrılar öfkeleniyor. Kuraklık, su yok. Şimdi, İsrail son yıllarda Akdeniz kıyılarında büyük bir tuzdan arındırma fabrikası inşa etti. Ve bugün İsrail'deki içme suyunun çoğu aslında bu bitkilerden, bu fabrikalardan geliyor. BU YÜZDEN TANRI'YI İSTEDİĞİMİZ KADAR KIZDIRABİLİRİZ. YANİ, O YAĞMURLARI DURDURABİLİR, UMURSAMIYORUZ. Hala suyumuz var. )

"Because science has managed to do to go way beyond the expectations of the ancient Hebrews. I think the most interesting place today from a religious perspective, is Silicon Valley. MY BET IS THIS IS WHERE THE NEW RELIGIONS OF THE 21ST CENTURY ARE BEING CREATED, WILL BE CREATED, AND THESE WILL BE KIND OF TECHNO RELIGIONS, RELIGIONS BASED ON TECHNOLOGY, religions that make all the old promises of Christianity and Judaism and Hinduism and so forth. THEY WILL ALSO PROMISE happiness and prosperity and justice and even ETERNAL LIFE. BUT HERE ON EARTH, WITH THE HELP OF TECHNOLOGY, AND NOT AFTER WE DIE WITH THE HELP OF SUPERHUMAN BEINGS."

( Çünkü bilim, eski İbranilerin beklentilerinin çok ötesine geçmeyi başardı. Bence bugün dini açıdan en ilginç yer Silikon Vadisi. İDDİAMDIR Kİ BURASI, 21. YÜZYILIN YENİ DİNLERİNİN YARATILDIĞI YER, YARATILACAĞI YER VE BUNLAR BİR TÜR TEKNOLOJİ DİNLERİ OLACAK, TEKNOLOJİYE DAYALI DİNLER, Hristiyanlık, Yahudilik, Hinduizm ve benzeri tüm eski vaatleri yerine getiren dinler. AYRICA mutluluk, refah, adalet ve hatta SONSUZ YAŞAM VAAT EDECEKLER. AMA BURADA, DÜNYADA, TEKNOLOJİNİN YARDIMIYLA, ÖLDÜKTEN SONRA İNSANÜSTÜ VARLIKLARIN YARDIMIYLA DEĞİL. )

"And in a way, I would say that we've already seen the first big techno religion in history in previous century, and this was socialism. NATIONALISM BREEDS CONFLICT AND WAR WITH OTHER NATIONS. IT'S STILL A DANGER IN THE 21ST CENTURY. But in the 21st century, the much bigger danger is that nationalism will prevent us from countering the global challenges that characterize this century. There is no nationalist answer to global warming. You cannot solve it on a national basis, which is why nationalists, at least sometimes, tend just to deny the problem. There is no global warming. And similarly, with disruptive technologies like bioengineering or artificial intelligence, you cannot confront these problems on a national basis. If you have a ban in the US on genetic engineering humans it won't be effective. If China or Korea is not on board and very quickly the US will break its own ban. Because nobody would like to stay behind. You must have global cooperation to confront these challenges. I think nationalism in the present context it doesn't mean that we want going along that path."

( Ve bir bakıma, daha önceki yüzyılda tarihin ilk büyük tekno dinini gördüğümüzü söyleyebilirim ve bu sosyalizmdi. MİLLİYETÇİLİK, DİĞER ULUSLARLA ÇATIŞMA VE SAVAŞ DOĞURUR. BU 21. YÜZYILDA HALA BİR TEHLİKEDİR. Ancak 21. yüzyılda, çok daha büyük tehlike, milliyetçiliğin bu yüzyılı karakterize eden küresel zorluklarla başa çıkmamızı engelleyecek olmasıdır. Küresel ısınmaya milliyetçi bir cevap yoktur. Bunu ulusal bazda çözemezsiniz, bu yüzden milliyetçiler, en azından bazen, sorunu inkar etme eğilimindedir. "Küresel ısınma diye bir şey yoktur." demek gibi.... Ve benzer şekilde, biyomühendislik veya yapay zeka gibi yıkıcı teknolojilerle, bu sorunlarla ulusal bazda yüzleşemezsiniz. ABD'de genetik mühendisliği konusunda bir yasak varsa ve Çin veya Kore bu yasağa dahil olmazsa bu etkili olmayacaktır. Ve ABD çok kısa sürede kendi yasağını ihlal edecektir. Çünkü kimse geride kalmak istemez. Bu zorluklarla yüzleşmek için küresel bir işbirliğine sahip olmalısınız. Bence milliyetçilik, mevcut bağlamda, bu yolda ilerlemek istediğimiz anlamına gelmiyor. )

"Humans don't always do the right thing. So the 21st century might revolve the round  the fears and problems and hopes and of any MASSIVE USELESS CLASS. PEOPLE WHO ARE USELESS not only view point of their mother or children but useless from the view point of the political and economic system."

( İnsanlar her zaman doğru şeyi yapmazlar. Bu yüzden 21. yüzyıl, BÜYÜK İŞE YARAMAZ SINIFIN korkuları, sorunları ve umutları etrafında dönebilir. İŞE YARAMAZ İNSANLAR sadece annelerinin veya çocuklarının bakış açısından değil, aynı zamanda politik ve ekonomik sistemin bakış açısından da işe yaramazdırlar. )

Yukarıdaki sözler, küresel şeytanların düşüncelerinin beyanı niteliğindedir.

Konuşmanın videosuna aşağıdaki linkten erişilebilir.


Ayrıca bkz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder