26 Ağustos 2024 Pazartesi

Transhumanizm ve Human 2.0 tuzağı

Kutsal kitaplar, rahmani varlıklar için de şeytani varlıklar için de rehber niteliğindedir. Kitaplarda öğütlenenler yönünde ilerleyenler rahmaniler, kitaplarda öğütlenlerin aksi yönde ilerleyenler ise şeytanilerdir. Ancak şeytaniler her faaliyetlerinde ve ürettikleri her kavramda, ardına gizlendikleri kutsal kitap ayetlerini, ayetlerdeki semantik ve nümerik kurguyu baz almaktadırlar ki zaten başka bir alternatif ilimleri mevcut değildir.

2/32 Kalu subhaneke LA İLME LENA İLLA MA ALEMTENA inneke entel alimul hakim

( "Yücesin sen. O BİZE ÖĞRETTİĞİNİN HARİCİNDE BİZE İLİM YOKTUR. Kesinlikle sen bilensin hakimsin." dediler. )

Küresel şeytanların güncel gündemleri, yine Kur'an ilmi vasıtasıyla keşfettikleri dijital teknolojiye dayalı olarak geliştirdikleri Transhumanism ( İnsanüstücülük ) ve Human 2.0 ( İnsan 2.0 ) projeleridir.


Tamamen aldatıcı söylemlerle lanse edilen bu projelerdeki ana mesaj, insan bedeninin dijital teknolojiyle entegre edilerek sözde üstün insan ( Transhuman ) oluşturulabilmesi ve ölümsüzlüğün sağlanabilmesidir. Ancak esas itibarıyla bu projelerin gizli amacı zaten özünde ölümsüz bir ruh olan insanın idrak mekanizmasının kontrol ve bloke edilmesi yoluyla ruhsal tekamülünün engellenmesi ve insanın, mezun olması gereken bir okul olarak gönderildiği ve esasen içinde "ölü" durumda olduğu kaba madde planı dünya cehennemine daimi olarak hapsedilmesidir.

1-Genesis-2-17 "Ama iyiyle kötüyü bilme ağacından yeme. Çünkü ondan YEDİĞİN GÜN KESİNLİKLE ÖLÜRSÜN*."

* Yüksek frekanslı üst süptil yaşam planı olan cennetten çıkarılırsın ve düşük frekanslı alt kaba madde planı olan dünyaya ( cehenneme ) atılırsın. ( Dünya = Alt, Aşağılık, Aşağı, Düşük ) Ayetin kodunu oluşturan rakamların toplamı 11 ( 1+2+1+7 = 11 ) olup, bu sayı ayetin de konusu olan "halden hale geçişi", döngüyü ve düaliteyi simgelemektedir.

Zira kaba madde varlık deneyimini yani insanlık deneyimini liyakatla tamamlayarak tekamül etmiş her ruh artık "ölümden kurtularak" üst süptil planlarda, insan üstü süptil varlık olarak yaşam aşamasına geçmektedir. İşte şeytanların amacı, insan için "tekâmül", "evrim" olarak nitelenebilecek ilahi nizamın bu doğal sürecini, aynı kavramlar kisvesi altında ancak insan için "gerileme", "tersine evrim" olarak gerçekleştirebilmektir.

İncil'in aşağıdaki ayetleri, şeytanların aldatıcı kisve olarak kullandıkları "Human 2.0" kavramının kaynağını teşkil etmektedir. Ayetlerin ait oldukları surenin kodundaki rakamların toplamının yine 11 ( 4+6+1 = 11 ) olması da yukarıda olduğu gibi dikkat çekmektedir. Ayrıca 11 sayısının nümerolojik değeri olan 2 sayısı da "Human 2.0" kavramıyla ve aşağıdaki ayetlerdeki "İkinci İnsan" ifadesiyle uyum arzetmektedir.

46-1 Corinthians-15-45 Nitekim şöyle yazılmıştır: "İLK İNSAN ADEM yaşayan CAN oldu." SON ADEM İSE yaşam veren RUH oldu. )

46-1 Corinthians-15-46 Önce ruhsal olan değil, doğal olan geldi. RUHSAL OLAN SONRA GELDİ. )

46-1 Corinthians-15-47  İlk insan yerden, yani topraktandır. İKİNCİ İNSAN GÖKTENDİR. )

Yukarıdaki son ayette "İkinci İnsan"'ın yani gerçek "Human 2.0"'ın "Gökten" olduğu yani üst süptil plana ait bir ruh olduğu bildirilmektedir. Ancak şeytanlar aynı kavramın ardına gizlenerek insanı ebediyen toprağa yani kaba madde planına gömmeye çalışmaktadırlar.

46-1 Corinthians-15-48 Topraktan olan insan nasılsa, topraktan olanlar da öyledir. GÖKSEL İNSAN nasılsa, göksel olanlar da öyledir.

46-1 Corinthians-15-49  Bizler topraktan olana nasıl benzediysek, GÖKSEL OLANA da benzeyeceğiz.

46-1 Corinthians-15-50 Kardeşler, şunu demek istiyorum, ET VE KAN TANRI'NIN EGEMENLİĞİ'Nİ MİRAS ALAMAZ. ÇÜRÜYEN DE ÇÜRÜMEZLİĞİ MİRAS ALAMAZ.

46-1 Corinthians-15-51 İşte size bir sır açıklıyorum. HEPİMİZ ÖLMEYECEĞİZ; SON BORAZAN ÇALININCA HEPİMİZ BİR ANDA,

46-1 Corinthians-15-52 GÖZ AÇIP KAPAYANA DEK DEĞİŞTİRİLECEĞİZ. Evet, BORAZAN ÇALINACAK, ÖLÜLER ÇÜRÜMEZ OLARAK DİRİLECEK VE BİZ DE DEĞİŞTİRİLECEĞİZ.

46-1 Corinthians-15-53 Çünkü bu çürüyen beden çürümezliği, bu ÖLÜMLÜ BEDEN ÖLÜMSÜZLÜĞÜ GİYİNMELİDİR.

46-1 Corinthians-15-54  Çürüyen ve ÖLÜMLÜ BEDEN çürümezliği ve ÖLÜMSÜZLÜĞÜ GİYİNİNCE, "ÖLÜM YOK EDİLDİ, zafer kazanıldı!" diye yazılmış olan söz yerine gelecektir.

Ayrıca bkz.

https://kuranilmi.blogspot.com/2023/01/sura-uflendigi-gun.html?m=1

https://kuranilmi.blogspot.com/2022/08/teknohipnoz-ile-yapay-zeka-aldatmacas.html?m=1

https://kuranilmi.blogspot.com/2017/08/transhumanizm-aldatmacas.html?m=1

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder