8 Eylül 2019 Pazar

"Anunnaki" kelimesi

Evvelce "Tayr" ( Kuş ) başlıklı bölümde incelenmiş olan "Anunnaki" kelimesi, kökeni Sümer uygarlığına dayanan ve üst alemden ( frekans, boyut ) - ki bunun Sirus B olması muhtemeldir - dünyaya gelmiş olan kozmik varlıkları tanımlamaktadır. Bu varlıkların "Cin" olarak bilinen ve Vazifeli Varlıklar ( Melek ) gibi süptil özelliğe sahip varlıklar oldukları düşünülmektedir.

Göksel varlıklar olan Anunnaki Sümer rölyeflerinde aşağıdaki figürlerdeki gibi kuş kafalı ve kanatlı olarak tasvir edilmişlerdir.





"Anu" olarak bilinen kozmik karakter ( Figürde Anu'nun daire şeklindeki yıldız kapısından / boyutlar arası geçiş portalınden geldiği görülmektedir. )

"Anunnaki" kelimesinin kökeni 3 kök kelimeden oluşmaktadır.

An/-u ( Önce, Evvel )*
Na ( Biz )
Ki/Ke ( Sen )

Bu kök yapısına göre "Anunnaki" kelimesi "Biz senden önceyiz" gibi bir anlam ihtiva etmektedir. 

* "An" kelimesinin "Önce, Evvel, Geçmiş" anlamındaki kullanımına bazı örnekler şöyledir.

ANcient = Eski
AHN ( Alm. ) = Ata
ANcestor = Ata
ANtécedent = Öncesi
ANtérieur / terior = Arkası
ANmak = Hatırlamak, Geçmişi düşünmek
ANı = Geçmişteki kişiler, mekânlar ve olaylar
ANi = Çabucak olup biten
ANlamak = Geçmişine dahil etmek, Hafızasına almak 
ANA / ANNE = Doğuran, doğandan önce var olan
ANalysis = Bir olgunun öncesini, geçmişini inceleme
ANNeau ( Fr. ) = Halka ( Mu uygarlığında Tanrı "O" şekliyle sembolize edilirdi. Dolayısıyla ANN kelimesi döngüyü ifade eder. Daire şekli ise boyutlar arası geçiş kapısının ( Star Gate ) sembolüdür. )
ANANE = Gelenek, geçmişte yapılan ve yapılagelen ( Bu kelime Anunnaki kelimesindeki "Anunna" kısmına olan benzerliği ile de dikkat çekmektedir. Anunnaki = Ananeke = Senin geleneğin/ Senin tören / Senin geçmişin )

"Anunnaki" kelimesini insana cinler de söylemiş olabilir, Vazifeli Varlıklar da. Cinler insandan önce yaratılmışlardır. Vazifeli Varlıklar ( Melekler ) ise insanların tekâmül etmiş halleridir. Anunnaki olarak bilinen varlıkların esas itibarıyla "Cin" olarak bilinen süptil ancak nefsani sürüngen ( reptilian ) varlıklar olması kuvvetle muhtemeldir. 

1 ABD dolarının üzerinde yer alan aşağıdaki figürde görülen daire şeklindeki boyutlar arası geçiş portalının ( yıldız kapısı ) içinde ANNUit Coeptis" ( ONAylanmış Başlangıç ) yazmaktadır. Yani "ANU'nun istediği" / "ANUlanmış" / ONAnmış" Başlangıç. ONAmak kelimesinin de kökeninde ANU kelimesinin olduğu görülmektedir. ( Novus Ordo Seclorum ise Yeni Dünya Düzeni anlamına gelmektedir. )







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder