8 Eylül 2019 Pazar

Dollar ??

ABD para birimi olan "Dollar", okült ezoterik sembolizmde önemli bir figür olan "asaya / sopaya sarılmış yılan" ile sembolize edilmektedir. 


Esas itibarıyla bu figürsel kompozisyon "sihiri / büyüyü / kontrolü / tahhakümü" sembolize etmektedir. Zira "para" maalesef birçok insanda büyü etkisi yaratmakta, akıl, idrak ve rasyonel düşünce mekanizmasını bloke edebilmektedir. "Paranın esiri olmak." cümlesi veya gaflet dolu "Paranın satın alamayacağı bir şey yoktur.", "Para mutluluktur." söylemleri bu duruma örnek teşkil etmektedir. Para bir kitle büyü aracı olarak kullanılmaktadır.

Kur'an'da "Asa" ve "Yılan / Ejderha" kelimeleri "Sihir" ile ilintili olarak geçmektedir.

7/107 - Fe (1) elka (2) ASA (3) hü (4) fe (5) iza (6) hiye (7) SU'BANÜN (8) mübın (9) ( Böylece ASASINI attı da o zaman o apaçık EJDERHA oldu. )

Ayette asanın portal açması ve farklı boyuttan içeri giren reptilin  ( sürüngen ) tezahüründen bahsedilmektedir. Ayette 9 kelime bulunmaktadır. Evvelce "Sihirli 9 sayısı" başlıklı bölümde incelendiği üzere 9 sayısı "Aldanma / Sihir" kavramlarını sembolize eden sayıdır.

Kur'an'da "Asanın reptile dönüşmesinden" veya "Asa ile portal açılmarak reptil  getirilmesinden" ilk kez bahsedilen bu ayette "Asa" 3., "Süb'an" ( Ejderha ) ise 8. kelimedir. Bu iki kelimenin sıra numaraları toplamı, farklı boyuta geçiş portalı ( kapısı ) açılmasının sembolü olan 11 sayısını vermektedir.

Sihirbazların "Asa" kullanmaları da konu bağlamındadır. Haberci Musa'nın, Firavun'un sihirbazlarına karşı mücadelesini içeren ayetler konuya dikkat çekmektedir. Bu ayetlerde de 9 nümerolojisi bulunmaktadır.

7/117 - Ve evhayna ila musa en elkı asak fe iza hiye telkafü ma ye'fikın ( Ve biz Musa'ya “Asanı at." diye vahyettik de o zaman o onların uydurduklarını yuttu. )

Ayetin numarası 117 olup, bu sayının nümerolojik değeri 9 olmaktadır.

26/45 - Fe elka musa asahü fe iza hiye telkafü ma ye'fikun ( Musa asasını attı da o zaman o uydurduklarını yuttu. )

Surenin numarası 45 olup, bu sayının nümerolojik değeri de 9 olmaktadır.

"Dollar" kelimesinin telaffuz ve imla açısından "Büyük acı, keder, ıstırap, üzüntü" anlamına gelen "Dolour" ( İng. ) ve "Douleur" ( Fr. ) kelimelerine benzemesi de önem arzetmektedir. Zira negatif enerjiden beslenen ve negativitenin yayılmasına çalışan küresel satanist elitin ABD para birimine bu ismi bilinçli olarak vermiş olması kuvvetle muhtemeldir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder