13 Eylül 2019 Cuma

DNA'nın 12 Tabakası

Araştırmacı yazar Lee Carroll'ın, "Kryon" isimli süptil Vazifeli Varlık'tan aldığı tebliğlerden derlediği "DNA'nın On İki Tabakası" isimli kitap DNA'nın maddi olmayan yani enerji olan yönüne ilişkin ilginç bilgiler aktarmaktadır.


Kitapta yer alan aşağıdaki cümleler hücreler ve DNA arasındaki iletişime ilişkin bilgiler içermektedir.

"Böylece, DNA sürekli olarak tüm 3B beden için talimatlarla hücrelere “KONUŞMAKTADIR.” Öyleyse hangisi önce gelir, “DİNLEMEK” mi, “KONUŞMAK” mı? Çünkü mantık, eğer dinleyen kimse yoksa DNA’nın tüm gün boşuna KONUŞABİLECEĞİNİ söyleyebilir! Yanıt şu ki, İnsanın bilinci anahtardır ve o tüm DNA tabakalarını işlerini daha iyi yapmaları için harekete geçirir. Dolayısıyla, KONUŞMA ve DİNLEMe “çorba”da karışıp birleşmiştir. Ancak, eğer biz HÜCRELERİMİZE HİTAP ETMEZ, "KONUŞMAZSAK", DNA’nın sadece dinleneceğini, bedenimizde otomatik şeyleri yapacağını anlıyor musunuz? Kryon’a göre, DNA daima DİNLEMEKTEDİR. Dolayısıyla, neye ihtiyacımızın olduğunu DNA’mıza bildirmek bizim işimizdir. İnsan bedenindeki değişimin anahtarı kimya değil, bilgidir."

Kur'an'da "Hücre" kelimesinin geçtiği Hucurat ( Hücreler ) 49/4 kodlu ayetteki içerik ve kelime adedi yukarıdaki cümle ve cümlenin ait olduğu kitabın ismi açısndan 

49/4 - İnne (1) ellezine (2) YÜNADUNE (3) KE (4) min (5) verai (6) el (7) HUCÜRATİ (8) ekseru (9) hüm (10) la (11) ya'kılun (12) ( Kesinlikle o sana HÜCRELERİN arkasından SESLENENLER, onların çoğunluğu akıl etmezler. )

Ayette "herkesin hücrelerin arkasından seslendiği ancak çoğunun akıl etmediği" bildirilmektedir. Esas itibarıyla ayette batıni olarak "DNA / Hücreler ile Öz Varlık arasında bir iletişim olduğu" bildirilmektedir.

Ayette 12 kelime bulunması da kitabın ismiyle de ( "DNA'nın 12 Tabakası" ) uyum arzetmektedir.






1 yorum:

  1. Ben derim ki siz bir de şu linke bir bakın:

    http://www.angelfire.com/ri2/ruhiselman/rs75.html

    YanıtlaSil