5 Kasım 2021 Cuma

Algı Operasyonları ve Küresel Projeler

Büyük döngü sonuna yaklaşıldığı şu dönemde, dünyevi ve maddi nimetleri tamamen gasp ederek insanlığı tam tahakküm altına almak isteyen küresel şeytanların, algı operasyonları ve kurgulanmış senarize olaylar ile "aldatarak yönlendirme" süreçlerinde maksimum şiddet seviyesine eriştikleri görülmektedir. Ayrıca şeytanlar, muhtelif mecralar kanalıyla sürekli uygulamakta oldukları sihir operasyonları ( sübliminal veya açık kelime ve sayı tekrarları, belirli kelimeleri sık tekrarlama, vefk operasyonları vb. ) ile de şüphe ve korkuya meyilli insanların akletme ve idrak kabiliyetlerini bloke etmeye çalışmaktadırlar.

Yukarıda kısaca değinilen bu kadim aldatma metodlarının güncel konuları "Virüsler", Pandemi", "mRNA Enjeksiyonu", "Ekonomik Kriz", "İklim Değişikliği", "Kıtlık", "Çipleme", "Metaverse" ( Öte Gerçeklik ) vb. gibi konulardır. Bu konuları sorgulayanlar daha doğrusu bu konuların varlığının kurgusal tuzaklar olduğunu savunanlar ise ".... karşıtı" olarak nitelendirilerek toplum ayrıştırılmakta ve bölünmektedir. 


2019 yılı sonunda gündeme sokulan, sentetik yapay virüs bazlı ve algı yönetimine ( korku, panik ) dayalı salgın operasyonu sonrasında şimdi de "Kıtlık" kavramı ile entegre edilen "İklim Değişikliği" algı operasyonu süreci başlatılmıştır. Kurgulanan orman yangınları ve kıtlık algısı yayacak senaryolarla birlikte sözde bu sorunlara çözüm olarak önerilen sapıkça alternatiflerin ( esasen planlanan aksiyonlar ) medya kanalıyla iletişimi de yoğun şekilde devam etmektedir. 

Oysa küresel ısınma esasen normal ve döngüsel bir doğa olayı olup, dünya belirli döngüler itibarıyla soğuma ve ısınma süreçlerini deneyimlemektedir. Çiftlik hayvanları kaynaklı metan ( CH4 ) gazı salınımının ve CO2 salınımının iklim açısından dünya için bir tehdit oluşturduğunun dillendirilmesi gerçeği yansıtmamaktadır. Binlerce yıldır var olan ve sürekli olarak metan gazı ve CO2 salınımı yapan varlıklar şimdi mi sorun olmaktadır? Ayrıca bitkiler vasıtasıyla gerçekleşen fotosentez de doğadaki O2 ( Oksijen ) ve CO2 ( Karbondioksit ) dengesini sağlayan ilahi nizamın bir nimetidir. 

"İklim Değişikliği"nin, insanlığın varlığını tehdit eden küresel bir sorun olduğuna yönelik algı operasyonu projesi kapsamında "çözüm" olarak gündeme getirilen bazı projeler ancak akıl tutulması durumunda desteklenebilecek niteliktedir.

- ScopEx Projesi ( Stratosfere kireç tozu serpilerek bir tabaka oluşturulması ve böylelikle Güneş ışınlarının etkisinin 2 derece azaltılması. Meşhur bir yazılım şirketi sahibi bu projeyi finanse etmektedir. )

- Yapay Et Projesi ( Kök hücre teknolojisiyle sentetik olarak laboratuarda üretilen yapay etlerin insanlara yedirilmesi )

- İnsan Eti Yeme Projesi ( Bu husus sinema filmleri kanalıyla ve muhtelif mecralardaki iletişim ile gündeme getirilmektedir. 2019 yılındaki Birleşmiş Milletler Çevre Konferansı’nda bir sözde bilim insanı "iklim değişikliğiyle mücadele etmek ve insan ırkının devamlılığını sağlamak için ölen insanların etleri yemeyi" önermiştir. Söylemin dayanak noktası sözde çiftlik hayvanlarının saldıkları metan gazının büyük tehdit oluşturduğudur. Ayrıca çekirge yenmesi hususu da gündemde tutulmaktadır. )

- Dikey Tarım Projesi ( Küreselciler, tarımcılığı ve bireysel çiftçiliği sonlandırmayı ve böylelikle tarım alanlarının tamamen kendi ellerine geçmesini istemektedirler. Böylelikle kendileri için doğal gıda teminini artırarak sürdürmeyi ancak diğer insanlar için ise fabrikalarda kanserojen niteliki sentetik sebze ve meyve üretmeyi planlamaktadırlar. )

- Mikroplardan Gıda Temini Projesi ( Yukarıdakiler ile ilintili olarak laboratuar ortamında atıklardan ve mikroplardan sözde gıda teminini öngören projedir. )

- mRNA Enjeksiyonu Projesi ( Virüs tehditlerine karşı koruma gerekçesi altında insanlar her yıl mRNA enjeksiyonuna zorlanmaktadırlar. Bu enjeksiyon sürecinin nihai amacı insanların genetik yapılarının değiştirilmesi, bağışıklık sistemlerinin zayıfatılması ve sisteme tam bağımlı hale getirilmeleridir. )

- Metaverse Projesi ( Dijital sistem ve AI ( Yapay Zeka ) tabanlı olarak kurgulanan bu platformun amacı insanların "gerçeklik algısının" ortadan kaldırılmasını sağlamaktır. Sanal ile gerçeği ayırt edemeyen, tüm ahlaki ve manevi değer yargılarını yitirmiş, bireyselleşmiş, maddi menfaati yani satanizmi din edinmiş ve Allah yolundan sapmış bir insan nesli oluşturulması planlanmaktadır. )

Yukarıda anılan şeytani planlar ve operasyonlar, Kur'an'ın aşağıdaki ayetlerinde açıkça bildirilmiştir.

2/205 Ve iza tevella sea fil erdi li yufside fiha ve yuhlikel harse ven nesl vallahu la yuhibbul fesada

( Ve yüz çevirip başa geçtiğinde, yerde bozgun yapmak, ekini ve nesli helak etmek için çabalar. Allah bozgunu sevmez.  )

8/53 Zalike bi ennellahe lem yeku muğayyiran ni'meten en'ameha ala kavmin hatta yuğayyiru ma bi enfusihim ve ennellahe semiun alim

( Bu, Allah' ın kesinlikle bir kavime verdiği nimeti, onlar kendilerindekini değiştirmedikçe değiştiren olmamasından dolayıdır. Kesinlikle Allah duyandır, bilendir. )

Her ayet gibi çoklu anlamı olan Hacc suresinin aşağıdaki ayetinin anlamlarından biri de mRNA enjeksiyonu nedeniyle kısırlaşmış insanlar ve akıl tutulması ( sarhoşluk ) içinde küresel şeytanların helak edici projelerini destekleyen insanlar olabilir.

22/2 Yevme teravneha tezhelu kulli murdiatin an ma erdaat ve tedau kulli zati hamlin hamleha ve teran nase sukara ve ma hum bi sukara ve lakinne azabellahi şedid

( Onu göreceğiniz gün, tüm emziren kadınlar o emzirdiklerinden vazgeçerler. Her yük sahibi yükünü düşürüp bırakır. İnsanları sarhoş görürsün de onlar sarhoş değillerdir. Lakin Allah' ın azabı şiddetlidir. )

İnkarcı müşrik şeytanların "insan eti yedirme" projesi de Hucurat ( Hücreler ) suresinin 12. ayetinde zikredilmektedir. Ayetin isminin "Hücreler" olmasının sebebi de "kök hücre teknolojisiyle" yapay et ve insan eti üretimine işaret edilmek istenmesi olabilir.

49/12 Ya eyyuhellezine amenuctenibu kesiran minez zanni inne ba'daz zanni ismun ve la tecessesu ve la yağteb ba'dukum ba'da e yuhibbu ehadukum en ye'kule lahme ehiyhi meyten fe kerihtumuh vettekullah innellahe tevvabur rahim

( Ey o inananlar zannın çoğundan kaçının. Kesinlikle zannın bazısı günahtır. Casus gibi araştırmayın ve bazınız bazınızı çekiştirip arkadan konuşmasın. Sizlerden biriniz ölmüş kardeşinin etini yemeyi sever mi? Ondan tiksindiniz. Allah’tan sakının. Kesinlikle Allah tevbeyi kabul edendir merhametlidir.  )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder