19 Kasım 2021 Cuma

Medusa Ay Tutulması

"Tüm dengeleri değiştirecek 19 Kasım Algol sabit yıldızlı Ay tutulması dünya genelinde önümüzdeki 6 ay insanlığı ciddi sınavlardan geçirecek. Boğa burcunun 27 derecesinde meydana gelecek parçalı Ay tutulması, 2022-2023 yıllarında yaşanacak Boğa- Akrep hattındaki tutulmaların da ilki olacak. Afrika, Atlas okyanusu, Avrupa’nın batısı, Güney ve Orta Amerika, Avustralya, Yeni Zelanda’dan izlenebilecek tutulma, ülkemizden izlenemeyecek. Algol Karma ve Arap astrolojisinde ‘Şeytan' tanımına sahiptir ve Medusa'yı anlatır."

Basından 14.11.2021


"Medusa" kelimesi esasen "Mecusi" ( Majisyen, Büyücü, Ateşe Tapan ) kelimesinin bir tezahürü olup, megatif şeytani frekansları temsil etmektedir. Yılandan saçları olan pagan bir karakter olarak resmedilen Medusa'nın ters dönmüş bir heykeli de Yerebatan Sarnıcı'nda bulunmaktadır. Keltler ( Celtics, Galatyalılar ) belirli dönemlerde bu Medusa heykelini ziyarete gelip ayin yapmaktadırlar. 2016 yılı yapımı olan "Inferno" ( Cehennem ) filminin bir bölümü de Yerebatan Sarnıcı'nda çekilmiştir.


Medusa portresi


Yerebatan Sarnıcı'ndaki ters dönmüş Medusa kafası

Ay Tutulması fenomeni kutsal kitaplarda da yer almakta ve "yeni döngü başlangıcı" anlamı ile ilintilendirilmektedir. Zira Ay Tutulması'ndan bahsedilen Kıyamet ( Ayağa Kalkış ! ) suresinin aşağıdaki ayet ikilisinde toplam 11 kelime bulunmaktadır. Ayrıca bu ayetlerden ilkinde 4, ikincisinde ise 7 kelime bulunmakta olup, her iki ayetin de son kelimeleri "Kamer" ( Ay )'dir.

75/8 Ve (1) hasefe (2) el (3) kameru (4)

( Ve Ay kapanıp söndüğünde, )

75/9 Ve (1) cumi'a (2) eş (3) şemsu (4) ve (5) el (6) kameru (7)

( Ve Güneş ve Ay toplandığında, )

Kitab-i Mukaddes'in ( Tevrat + İncil ) aşağıdaki ayetlerinde de Ay Tutulması'ndan bahsedilmekte olup, ilk bahisin 29. surede yer alması da 11 nümerolojisi ( 2+9 = 11 ) açısından dikkat çekmektedir.

29 Joel 2-31 RAB'bin büyük ve korkunç günü gelmeden önce Güneş kararacak, ay kan rengine dönecek.

29 Joel 2-32 O zaman RAB'be yakaran herkes kurtulacak. RAB'bin dediği gibi, Siyon Dağı'nda ve Yeruşalim'de kurtulup Sağ kalanlar arasında RAB'bin çağıracağı kimseler olacak."

44 Acts 2-20 Rab'bin büyük ve görkemli günü gelmeden önce güneş kararacak, ay da kan rengine dönecek.

44 Acts 2-21 O zaman Rab'be yakaran herkes kurtulacaktır.'

66 Revelations 6-12 Kuzu altıncı mührü açınca, büyük bir deprem olduğunu gördüm. Güneş keçi kılından yapılmış siyah bir çul gibi karardı. Ay baştan aşağı kan rengine döndü.

Medusa Ay Tutulması 19.11.2021 tarihinde yani bugün gerçekleşecektir.

Yunanistan'ın Akdeniz'de başlattığı tatbikatın isminin "Medusa 11" olması da manidardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder