3 Kasım 2021 Çarşamba

Sahte ışık meleği Lucifer ve Özgürlük Heykeli

"Lucifer" kelimesi Latince "Luci" ( Işık ) ve "Fer" ( Getirmek ) kelimelerinden oluşmakta ve "Işık Getiren" anlamına gelmektedir. Bu kelimenin Arapça "Luss" ( Hırsız ) "-i" ( bağlaç ), "Fer" ( Işık ) kelimelerini de temsil etme durumu muhtemeldir. Zira bu durumda ortaya "Işık Hırsızı"* tamlaması çıkmaktadır ki bu da negatif frekansın temsilcisi olan İblis ve onun neferi şeytanların temel niteliğidir. 

* Bu husus 2/257 kodlu ayette "..... O inkar edenler, onların dostları azgındır ki onları aydınlıktan karanlıklara çıkarır. Onlar ateşin sahipleridirler. Onlar onun içinde ebedidirler."cümleleriyle bildirilmiştir.

ABD'de bulunan ve "Statute of Liberty" ( Özgürlük Heykeli ) olarak bilinen kadın tasvirli heykel esasen okült satanik bir sembol olup, şeytanın insana sözde bilgi ve ışık getirerek onu, değerini algılayamadığı baki cennetten çıkarmasını ve fani dünyevi nimetlere kavuşturmasını simgelemektedir. ( Sembolizmde Işık = Bilgi formülü geçerlidir. ) Heykelin sol elinde kitap, sağ elinde ışık, tacında da 7 ışın bulunmaktadır. 

Sol elinde kitap, sağ elinde ışık, tacında da 7 ışın bulunan Lucifer

Özgürlük heykelinin kadın temalı olmasının sebebi Nisa suresinin 117. ayetinde bildirilmektedir.

4/117 İn yed'une min dunihi illa İNASA ve in yed'une illa ŞEYTANEN merida

( Kesinlikle onlar, O’nun haricinde ancak KADINLARI çağırırlar. Kesinlikle ancak asi inatçı ŞEYTANI çağırırlar. )

Ayrıca müşrik inkarcı satanistlerin "meleklere kadın isimleri" vermelerinin temelinde de yine aynı müşrik anlayış bulunmaktadır.

53/27 İnnellezine la yu'minune bil ahirati le yusemmunel melaiket tesmiyetel unsa

( Kesinlikle o ahirete inanmayanlar, melekleri kadın isimleriyle isimlendiriyorlar. )

Ayetlerde anlatılmak istenen, müşrik satanistlerin, şeytani negatif frekansları, kadın frekansı ile ilişkilendirdikleridir. Kadın enerjisi / frekansı, yüksek nitelikte olup, oluşumun, yeni başlangıcın ve doğumun sembolü niteliğindedir. Dolayısıyla burada, pozitif frekansa sahip bir olgunun negatif frekanslara hizmet amacıyla sembolleştirilmesi söz konusudur. Bu da zaten "kuzu postuna bürünmüş kurt olan**" şeytanların kadim metodudur. ( ** 40 Matthew 7-15 "Sahte peygamberlerden sakının! Onlar size kuzu postuna bürünerek yaklaşırlar, ama özde yırtıcı kurtlardır. )

Özünde okült ezoterik satanizm olan pagan mitolojide şeytani frekanslar daima kadın karakterler ile özdeşleştirilmiş ve simgelenmiştir. Aphrodite, Semiramis, Isis, Kybele, Ishtar, Mithras vb.

Sözde Özgürlük Heykeli'nin "sol elinde kitap" bulunması da batinen "kitabı soldan verilen" müşrik inkarcıların durumunu tasvir etmektedir.

69/25 Ve emma men utiye kitabehu bi şimalihi fe yekulu ya leyteni lem ute kitabiyeh

( Ve ama o kitabı solundan verilen, artık "Ey keşke kitabım bana verilmeseydi." der. )

Heykelin tacındaki 7 ışın da ilahi nizamdaki "tamamlanma" kavramını sembolize etmektedir. Yaratılışın tamamlanmasını ( 6+1 ) ve bir döngülük frekansı simgeleyen 7 sayısı ilahi kozmik nümerolojide çok önemli bir sayı olup, bu blogda da defaatle irdelenmiştir. 

1 Genesis 2-3 Yedinci günü kutsadı. Onu kutsal bir gün olarak belirledi. Çünkü Tanrı o gün yaptığı, Yarattığı bütün işi bitirip dinlendi. 

Düalite ilkesi gereği 7 sayısı cinler ile de ilintilidir. Kur'an'da ilk "Cin" kelimesi En'am suresinin 100. ayetinde "7." kelime olarak geçmektedir. Ayrıca ayetin kodunun nümerolojik değeri de "7" sayısını vermektedir. ( 6+1+0+0 = 7 )

6/100 Ve (1) cealu (2) li (3) allahi (4) şuraka (5) el (6) CİNNE (7) ve halekahum ve haraku lehu benine ve benatin bi ğayri ilm subhanehu ve teala an ma yesifun

( Ve Allah için cinleri ortaklar kıldılar. Halbuki onları yarattı. İlimsizce O’na oğullar, kızlar uydurdular. O yücedir ve o vasfettiklerinin üzerindedir. )

Cinlerin "ışık" ile ilintilendirilmesinin sebeplerinden biri cinlerin "ateş alevi" olarak tasvir edildikleri Rahman suresinin 15. ayetidir. Ayet kodunun nümerolojik değeri "7" sayısını vermektedir. ( 5+5+1+5 = 16 ... 1+6 = 7 ) 

55/15 Ve halekal canne min maricin min nar ( Ve cini dumansız ateş alevinden yarattı. )

Cin şeytanı İblis'in Lucifer ( Işık Getiren ) olarak anılmasına işaret eden İncil ayeti ise şöyledir.

47 2 Corinthians 11-14 Buna şaşmamalı. Şeytan da kendisine ışık meleği süsü verir.

Ayetin numarası 11-14 olup, "7" nümerolojisi içermektedir. ( 1+1+1+4 = 7 ). Ayrıca ayette 9/11 nümerolojisi bulunması da dikkat çekmektedir. Sure numarasının ( 47 ) nümerolojik değeri "11" ( 4+7 = 11 ) sayısını  ve ayet numarasının ( 2 11-14 ) nümerolojik değeri ise "9" ( 2+1+1+1+4 = 9 ) sayısını vermektedir. 

Özgürlük Heykeli 28.10.1886 tarihinde açılmıştır. Bu tarihteki gün ve ay da "11" nümerolijisi oluşturmaktadır. ( 2+8+1+0 = 11 )

Özgürlük Heykel'inin sol elindeki kitabın üzerinde "JULY IV MDCCLXXVI" ( 4 Temmuz 1776 ) yazmaktadır. Amerika'nın "Independence Day" ( Özgürlük Günü ) addettiği bu tarihteki gün ve ay da "11" nümerolojisi oluşturmaktadır. ( 4+7 = 11 )



Özgürlük Günü'nün bilinen hikayesine göre, Amerika Kıta Kongresi 2 Temmuz 1776 tarihinde 13. Amerikan kolonisinin bundan böyle Britanya monarkı King George III'ün tebası olmayacağını beyan etmiştir. Kongre, özgürlüğün beyan edilmesine 2 Temmuz günü karar vermesine rağmen deklarasyon ( bildiri ) 4 Temmuz tarihinde yapılmıştır. Bu noktada "11" nümerolojisi uyumu gözetilerek tarihin 4 Temmuz olarak ( 4+7 = 11 ) belirlendiği izlenimi oluşmaktadır. Ayrıca "13. koloni" kavramı da kutsal kitaplarda geçen "12 kabile "ve kayıp 13. kabile kavramlarıyla ilintili görünmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder