25 Eylül 2017 Pazartesi

Elit

"Elit" kelimesi, Adem'den bu yana, Allah'a ortak koşarak, Dünya'ya hükmetme ihtirası ve sapkınlığı içinde olan satanist küresel azınlık kitlenin topluma empoze ettiği bir kavramdır. "Elit" kelimesi, insanların dünyevi parametrelere göre sınıflandırılması, hiyerarşik kademelere ayrılması, ayrıştırılması prensibine dayalı olarak ortaya çıkmış olup, sözde "toplumun en üstünde yer alan azınlıktan oluşan katmanı" tanımlamaktadır.
 
Küresel elit, Allah'ın insanlara sınırsız olarak verdiği nimetleri türlü tuzaklarla gasp edip insanları bu nimetlerden yoksun bırakmaktadır. Daha sonra, kendilerine itaat seviyelerine bağlı olarak insanların bu nimetlere ulaşma seviyelerini belirlemekte ve bu yolla insanlar arasında piramit hiyerarşisi tesis etmektedir. Kendilerini "elit" olarak adlandıran bu satanist kitle esas itibarıyla İblis'in sapkın yönlendirmesiyle Allah'a kendilerini ortak koşmakta ve O'na isyan etmektedir.

"Elit" kelimesi "El"* ( İlah / Tanrı ) ve "İt" ( Gibi olan ) kelimelerinden oluşmaktadır. Yani "Elit" kelimesi "Tanrı Gibi Olan" anlamını taşımaktadır. ( "İt / İd" son ekiyle biten bazı kelime örnekleri : AndroİD = İnsan gibi olan, MeteorİT = Meteor gibi olan, FerrİT = Demir gibi olan ....)

* "El" köküne haiz olan ve özünde hep "Yükseklik, Ululuk" anlamı taşıyan bazı kelime örnekleri: "Elemek" ( Tür - Ayırıp en üstte bırakmak anlamı ), "Elevate" ( Yukarı kaldırmak, Yükseltmek ), "Elite" ( Elenmiş, Seçilmiş, Yüksekte olan ), "Elephant / Elefant" ( Fil - Yüksek ve büyük olan ) ( İng, Fra, Alm ), "Eleven" ( İng - Onbir ) ( Okült satanik nümerolojide "El" ( İlah ) + "Even" ( Denk, Eşit ) şeklinde "İlaha denk, İlaha eşit" gibi bir şirk anlamı yüklenmektedir. )


Ayrıca "Allah" kelimesinin yazılışını oluşturan harfler "Elif", "Lam", "Lam" ve "He" harfleridir ki bu harfler ile esasen "ELLH" kelimesi oluşmaktadır. "El+Lh", "El+L+h" veya "El+İl+ah"  kelimeleri de "Ellh / Allah" kelimesinin tezahürleridir.
 
 


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder