24 Eylül 2017 Pazar

Georgia ... Gürcistan ... Caucasia ... Cuc ( Ye'cuc Me'cuc )

Evvelki bölümlerde Zülkarneyn ve Yecuc / Mecuc konusunda aşağıdaki bilgiler verilmişti.

- Zülkarneyn kelimesi İki Boynuzlu anlamına gelmektedir. Za ( Sahip ) + El ( Ön Ek ) + Karn * ( Boynuz ) + Eyn ( İki ) ... ( * Karn kelimesi "Nesil" anlamına da gelmektedir. )

- İki Boynuz, uzay / zaman içindeki kozmik bir fenomen olan Solucan Deliği'nin ( Worm Hole ) bir simgesidir.
 
- Zülkarneyn, Solucan Deliği'nin kapısını ( Star Gate'in ( Yıldız Kapısı ) ) kapatmak suretiyle, yani 18/94 kodlu ayette belirtildiği üzere "Sed" oluşturmak suretiyle Yecuc ve Mecuc'u bulundukları boyutta tutmuş ve boyutlar arası geçişlerine izin vermemiştir. Bazı kaynaklar Yecuc ve Mecuc'un Sirius Yıldızı'nda bulunan üst boyut varlıklar olduklarını belirtmektedir.

http://kosmosmacerasi.com/v1/2015/08/sirius-tanrica-isisin-gizemli-yildizi/
https://medium.com/@diamondtema/sirius-%C5%9Fira-y%C4%B1ld%C4%B1z%C4%B1-hakk%C4%B1nda-31e388be83e6
https://www.facebook.com/gezegenbilimi/posts/209765986213521:0

                                      
"İki Boynuz" şeklinde Solucan Deliği ( Worm Hole )

İlgili ayetler aşağıdadır.

Kehf 18/94 - Kalu ya zel karneyni inne ye'cuce ve me'cuce müfsidune fil erdı fe hel nec'alü leke harcen ala en tec'ale beynena ve beynehüm sedda

( Ey Zülkarneyn, iki boynuzlu, Yecuc ve Mecuc kesinlikle yerde bozgunculardır. O halde, bizimle onlar arasına sed koyman üzere sana harac versek olur mu? dediler. )

Enbiya 21/96 - Hatta iza fütihat ye'cucü ve me'cucü ve hüm min külli hadebin yensilun

( Nihayet Yecuc ve Mecuc açıldığında, onlar her tepeden inip akın ederler. )

YeCUC ve MeCUC kelimelerinde yer alan ortak CUC kelimesi semantik, fonetik ve dinamik ( fizik bilimi ) açıdan bazı kavramlarla ilintili görünmektedir.

- "Georgia" veya Türkçe "Gürcistan" olarak bilinen ülke "Caucasia" ( Kafkas ) dağlarının cephesinde ve Türkiye'nin Kuzey Doğusu'nda yer almaktadır. Kelimelerdeki harflerin analizi yapıldığında aşağıdaki durum ortaya çıkmaktadır.


                                       
Georgia ( Gürcistan ) ve Caucasia ( Kafkas ) Dağları

GeorGia ... GG ... CeorCia ... CC ( George ismi Corc olarak okunur ) ; CacuCasia ... CC. Bu durumda YeCUC / MeCUC'un madde alemindeki yansıması, simgesi Gürcistan ve Kafkas Dağları olabilir mi? Bozguncu Yecuc / Mecuc'un Dünya'daki yani madde frekansındaki kaynağı Gürcistan' mıdır?

Yecuc / Mecuc'un ışık hızında hareket eden varlıklar olduğu bildirilmektedir. Bu kapsamda, ışık hızına erişen bir maddenin enerjiye dönüşeceğini ifade eden izafiyet teorisinin E = M.C.C formülü ile Mecuc arasında ilişki olabilir mi?

E = M.C.C ... M E C II C

21/96 kodlu ayette yer alan "Her TEPEDEN inip akın ederler." cümlesindeki "Tepe", GeorGia'daki ( Gürcistan ) CauCasia ( Kafkas ) Dağları mıdır? GürCistan'ın CauCasia Dağları'ndan yani "Tepeden" inilerek men sınır komşusu olan Türkiye'ye mi gelinecektir? Türkiye, Sirius'un Dünya'daki yansıması mıdır?  

- GOOGLE olarak bilinen arama motoru, esas itibarıyla EL GOOG ... GOOG ...CUC anlamında mıdır? ( Batı dillerinde Yecuc ve Mecuc, Gog ve Magog olarak yazılmaktadır. )

- Amerika Birleşik Devletleri'nin Georgia eyaletinin Elbert şehrinde, 1980 yılında ziyarete açılmış olan ve Georgia Guide Stones ( Georgia Tabletleri ) olarak bilinen taş bloklar yer almaktadır. 6 adet taş bloktan oluşan monolit kümesinin üzerinde 8 farklı dilde yazılmış, küresel elitin Yeni Dünya Düzeni emeli kapsamında talimat niteliğinde yazılmış olduğu görülen 10 maddeden oluşan bir metin bulunmaktadır. Metnin ilk cümlesinin "Doğa ile sürekli denge halinde olarak insan nüfusunu 500,000,000'un altında tut." olması fesadcı ( bozguncu ) Yecuc / Mecuc ilişkisini çağrıştırmaktadır.

1. Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature. 
2. Guide reproduction wisely - improving fitness and diversity. 
3. Unite humanity with a living new language. 
4. Rule passion - faith - tradition - and all things with tempered reason. 
5. Protect people and nations with fair laws and just courts. 
6. Let all nations rule internally resolving external disputes in a world court. 
7. Avoid petty laws and useless officials. 
8. Balance personal rights with social duties. 
9. Prize truth - beauty - love - seeking harmony with the infinite.
10. Be not a cancer on the earth - Leave room for nature - Leave room for nature.
                             













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder