26 Eylül 2017 Salı

Üçlü DNA Sarmalı ve Vakia

İnsanların, hayvanların ve bitkilerin DNA yapısı "Double Helix / Stranded DNA" ( İkili Spiral DNA ) formu arzetmektedir.

İkili DNA Sarmalı

Bu ikili DNA sarmalında yer alan kromozomlar "4" adet enzim içermektedir. Adenin, Guanin, Citosin, Timin. Bu enzimler birbirlerine Fosfat ve Şeker grupları sayesinde bağlanırlar ve zincir oluştururlar. Bu çerçevede, her bir DNA sarmalında toplam "6" adet kimyasal madde bulunmaktadır.

Tüm canlıların "İki Eş" olarak yani "İkili DNA Sarmalı" yapısında yaratılmış odukları Kur'an'da ilk olarak Zariyat suresinin 51/49 kodlu ayetinde  bildirilmektedir.
 
Zariyat 51/49 - Ve (1) min (2) külli (3) şey'in (4) halakna (5) ZEVC (6) EYNİ (7) lealle (8) küm (9) tezekkerun (10)

( Ve herşeyden İKİ EŞ yarattık. Umulur ki hatırlarsınız. )
 
- Ayetin kod numarasını ( 51/49 ) oluşturan rakamların toplamı ilahi mühür olan "10" sayısını ( 5+1+4+9 = 10 ) vermektedir.

- Ayette "10" kelime yer almaktadır.

- Ayetteki "Zevc" ( Eş ) kelimesi "6". kelimedir. 6 rakamı DNA sarmalında yer alan 6 kimyasala işaret ediyor olabilir. ( Allahü Teala'nın gökleri ve yeri 6 günde yaratmış olması, 6 rakamının yaratılıştaki önemini ortaya koymaktadır. )
 
 
Vakia suresinde bir sürecin, bir döngünün, muhtemelen "Yaratılış Döngüsünün" sonlanmasını tasvir eden ayetler yer almaktadır.

Vakia 56/1 - İza veka'atil vaki'atu ( Vaka vaki olup geldiğinde. )

Vakia 56/2 - Leyse li vak'atiha kazibetun ( Onun vakasını yalanlayacak yoktur. )

Vakia 56/3 - HAFİDATUN RAFİ'TUN ( Alçaltıcıdır yükselticidir. )
......
......

Vakia "56/7" - Ve (1) küntüm (2) EZVACEN (3) SELASETEN "(4)" ( ÜÇ EŞ olursunuz. )

56/7 kodlu ayetin kod numarasının nümerolojik değeri "18" olmaktadır. 18 sayısı 3x6 veya 6+6+6 olarak ifade edilebilir. 3x6 işlemi ayetteki "Üç Eş" kavramının sayısal ifadesi olup, her biri "6" kimysasal maddeden oluşan birbirine eş "3" DNA sarmalını tanımlıyor olabilir. Ayrıca ayette "4" kelime bulunması da DNA'yı oluşturan "4" adet enzimi işaret ediyor olabilir.

Dolayısıyla ayette, "Alçaltıcı" veya "Yükseltici" özelliğe sahip "Vaka" gerçekleştiğinde, "Yükselme" etkisine giren insanların İkili DNA yapılarının "Üçlü DNA" yapısına dönüşeceği ve göğün kapılarının açılması suretiyle cennete geçiş yapacakları bildiriliyor olabilir. "Vaka"'nın "Alçaltıcı" etkisine giren insanların ise cehenneme geçiş yapacakları bildiriliyor olabilir.

                                             
                   
                           Üçlü DNA Sarmalı

Taha 20/117 - Fe kulna ya ademü inne haza adüvvün leke ve li zevcike fe LA YUHRİCENNEKÜMA MİNEL CENNETİ fe teşka ( Böylece, "Ey Adem, kesinlikle bu senin için ve eşin için düşmandır. O halde, KESİNLİKLE SİZİ CENNETTEN ÇIKARMASIN. Yoksa meşakkat içinde bedbaht olursun." dedik.  )
Taha 20/118 - İnne leke en la TECUA fıha ve la TA'RA ( Kesinlikle sana orada ACIKMAMAN ve ÇIPLAK OLMAMAN vardır. )
Taha 20/119 - Ve enneke la TAZMEÜ fıha ve la TADHA ( Ve kesinlikle sen orada SUSAMAZSIN ve SICAKTA KALMAZSIN. )
Enbiya 21/8 - Ve ma cealnahüm CESEDEN LA YE'KÜLUNET TAAME ve ma kanu halidın ( Ve onları YEMEK YEMEYEN GÖVDELER kılmadık. Ebedi de değillerdi. )
20. ve 21. surenin yukarıdaki ayetlerinde, "Üçlü DNA" yapısına evrilen ve ait oldukları cennet ortamına giren insanların yemek yeme, su içme ihtiyacının olmayacağı, sıcağa ve soğuğa duyarlılıklarının kalmayacağı bildirilmektedir. ( Ayetin 21/8 olan kodu nümerolojik olarak Ruh (21) ve Döngü (8) kavramlarına işaret eder gibidir. )
Bazı kaynaklar Cinlerin madde alemindeki yansımalarının Üçlü DNA yapısı arzettiğini belirtmektedir. Buna bağlı olarak 666 sayısının ( 3x6, 6+6+6 = "18" ) Cinlerin farklı DNA yapısını tanımladığı öne sürülmektedir.
http://nephilim-hunters.com/even-the-elect-can-be-deceived/
http://www.thepropheticyears.com/wordpress/nephilim-aliens-and-satans-angels-have-a-common-connection-in-end-time-prophetic-events.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder