12 Eylül 2017 Salı

"Hand of God" Nebula ??

NASA, NuSTAR Nuclear Spectroscopic Telescope Array ( Nükleer Spektroskopik Teleskop Dizisi ) olarak adlandırılan ve X ışını kullanarak uzaydan görüntüleme yapan teleskop aracılığıyla 17,000 ışık yılı uzaklıktaki bir yıldızın süpernova patlaması sonucunda pulsar rüzgarlı nebulaya dönüşmüş halini görüntülediğini belirtmektedir.
 
İlk aşamada bu haberin ve fotonun doğru olduğunu baz alarak tespit yapılacak olursa ;

Fotografta da görüleceği üzere nebula "El" şeklindedir. Parmak bölgesinin bitimindeki kırmızı bulut farklı bir yapı olup RCW89 olarak adlandırılmıştır. Bu nebulaya, şeklinden dolayı "Hand of God" ( Tanrı'nın Eli ) adı verilmiştir. ( Elbetteki bu tanımlama teşbih olarak düşünülmelidir. Zira, Allahü Teala, Ruh ve Madde olarak bilinen tüm alemlerden, yaratılıştan, herşeyden münezzeh ve herşeyin üzerindedir. Madde alemi olan uzaydan alınan bu nebula görünütüsüne söz konusu ismin verilmesi insanlar için Allah'ın bir işareti, bir ayeti niteliğindedir. )
 
                              

 
 
Kur'an'da "Yedullah" ( Allah'ın Eli ) ifadesinin ilk kez geçtiği Maide suresinin 5/64 kodlu ayetinde "El" kelimesinin son kez "Yeda Hü" ( O'nun Eli ) tamlamasında 17. kelime olarak geçmesi "Tanrı'nın Eli" olarak adlandırılan nebulanın 17,000 ışıkyılı uzaklıkta olması "8" ( 17 ... 1+7 = 8 ) nümerolojisi açısından dikkat çekicidir.
 
Maide 5/64 - Ve (1) kaleti (2) el (3) yehudü (4) YED (5) allahi (6) mağluleh (7) ğullet (8) eydı ( 9) him (10) ve (11) lüınu (12) bi (13) ma (14) kalu (15) bel (16) YEDA (17) hü mebsutatani yünfiku keyfe yeşa' ve le yezıdenne kesıran minhüm ma ünzile ileyke min rabbike tuğyanen ve küfra ve elkayna beynehümül adavete vel bağdae ila yevmil kıyameh küllema evkadu naran lil harbi atfeehellahü ve yes'avne fil erdı fesada vallahü la yühıbbül müfsidın
 
( Ve Yahudiler, "ALLAH'ın ELİ bağlıdır." dediler. Söyledikleri nedeniyle onların elleri bağlansın ve lanetlensinler. Bilakis O’nun iki ELİ de açıktır, nasıl dilerse harcar. Rab'binden sana indirilen, kesinlikle onlardan çoğunun azgınlığını ve inkarını artıracak. Biz, onların aralarına, ayağa kalkış gününe kadar düşmanlık ve kin attık. Harp için her ateş yaktıklarında, Allah onu söndürür. Onlar yerde bozguna koşarlar. Allah bozguncuları sevmez. )
 
El şeklindeki nebulanın parmak bölgesinin bitimindeki kırmızı bulutun kod adı olan RCW89 da 17 nümerolojisi içermektedir. 8+9 = 17 ... 1+7 = "8"

Kur'an'da "Yedullah" ( Allah'ın Eli ) ifadesinin ikinci ve son kez geçtiği ayet Fetih suresinin 48/10 kodlu ayetidir. "Yedullah" ifadesi ayette "8". kelime olarak yer almaktadır.

Fetih 48/10 - İnne (1) ellezine (2) yübayiune (3) ke (4) innema (5) yübayiune (6) allah (7) YEDÜ (8) allahi fevka eydi him fe men nekese fe innema yenküsü ala nefsih ve men evfa bima ahede aleyhüllahe fe se yü'tıhi ecran azıma

( Kesinlikle o sana bağlılıklarını beyan edenler, Allah’a  bağlılıklarını beyan ederler. ALLAH'IN ELİ, ELLERİNİN üstündedir. O halde kim yeminini bozarsa, yeminini nefsine bozar. Kim Allah üzerine olan ahde vefa ederse, artık ona büyük ödül verecektir. )

İkinci aşamada ise fotonun düzmece ve aldatmaca olduğu, esas itibarıyla "Üçleme" ( Teslis ) ve Şirk ( Allah'a ortak koşma ) sembolü olan ancak toplumsal hafızaya "Fatma Ananın Eli" veya "Hamse Eli ) olarak telkin edilmiş olan sembolün gizil iletişiminin yapıldığı da dikkate alınabilir. Fotoda da görüleceği üzere nebula figüründe "Üç Parmak", "Avuç içinde Işık" ( Göz veya Işık birbirlerini ikame eden okült ezoterik sembollerdir. )


Nisa 4/171 - Ya ehlel kitabi la tağlu fı dıniküm ve la tekulu alellahi illel hakk innemel mesıhu ıysebnü meryeme rasulüllahi ve kelimetüh elkaha ila meryeme ve ruhun minhü fe aminu billahi ve rusülih ve LA TEKULU SELASEH intehu hayran leküm innemellahü ilahün vahid sübhanehu en yekune lehu veled lehu ma fis semavati ve ma fil ard ve kefa billahi vekıla ( Ey kitap sahipleri, dininizde azgınlık etmeyin ve Allah üzerine gerçek haricindekini söylemeyin. Meryem oğlu İsa Mesih, kesinlikle Allah' ın resulü, Meryem'e atmış olduğu kelimesi ve O’ndan ruhtur. O halde, Allah’a  ve O’nun resullerine inanın ve ÜÇTÜR DEMEYİN. Kendi hayrınıza imtina edin, vazgeçin. Kesinlikle ki Allah tek ilahtır. O, çocuk sahibi olmaktan yücedir. Göklerde ne varsa ve yerde ne varsa O’nadır. Vekil olarak Allah kafidir. )

Maide 5/73 - Lekad keferallezıne kalu innellahe SALİSÜ SELASEH ve ma min ilahin illa ilahün vahid ve in lem yentehu an ma yekulune le yemessennellezine keferu minhüm azabün elım ( O "Kesinlikle Allah, ÜÇÜN ÜÇÜNCÜSÜDÜR." diyenler inkar etmişlerdir. Tek ilahtan başka ilah yoktur. Eğer o söylediklerinden vazgeçmezlerse, kesinlikle onlardan o inkar edenlere elim azap dokunacaktır. )















 
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder