25 Ocak 2019 Cuma

Tuzak Kodu 666

Allah'ın insanlığa eşit olarak bahşetmiş olduğu dünya nimetlerini gasp etmiş küçük bir satanist kitlenin, tüm insanlığı köleleştirmek ve Allah yolundan saptırmak için Adem'den bu yana muhtelif tuzaklar kurmakta oldukları defaatle dile getirilmiştir. Döngü sonundaki insanlık için tertip edilen en büyük tuzak, Allahü Teala'nın nimeti olan teknolojinin kötü amaçlı kullanımıdır. Özellikle dijital teknoloji, tabanlı AI ( Artificail Intelligence / Yapay Zeka ), Sibernetik, Robotik, Transhumanism vb. gibi projeler insanlığın yararına kullanılacak gibi lanse edilmekte olsa da gerçekte tam aksi yani tam kontrol ve tecrit planlanmaktadır.  

İncil'in 66. suresi olan Vahiy suresinin aşağıdaki ayetlerinde insanların "çiplenmek suretiyle kontrol altına alınmasını" betimleyen ifadeler yer almakta ve 666 sayısından bahsedilmektedir. 

66 Vahiy 13-16 Küçük büyük, zengin yoksul, özgür köle, HERKESİN SAĞ ELİNE YA DA ALNINA BİR İŞARET VURDURUYORDU.

66 Vahiy 13-17 Öyle ki, bu İŞARETİ, yani canavarın adını ya da adını simgeleyen SAYIYI TAŞIMAYAN NE BİR ŞEY SATIN ALABİLSİN, NE DE SATABİLSİN. 

66 Vahiy 13-18 Bu konu bilgelik gerektirir. Anlayabilen, canavara ait SAYIYI hesaplasın. Çünkü bu SAYI insanı simgeler. SAYISI ALTIYÜZALTMIŞALTIDIR.

- Ayet numaralarını ( 13-16, 13-17,13-18 ) oluşturan sayıların toplamı "36" sayısını vermektedir. 36 sayısı 6x6 işleminin sonucu olmakla birlikte aynı zamanda 3 ve 6 sayılarının yanyana tezahürü nedeniyle 3 adet 6 yani 666 sayısını da sembolize etmektedir. ( Ayrıca "Sağ ele ve alına işaret vurulması" kavramının yer aldığı 66  13-16 kodlu ayetin kod numarasının nümerolojik değeri "23" ( 6+6+1+3+1+6 = "23" ) sayısını vermektedir. "23" sayısı, "Nakitsiz Toplum" planının uygulama başlangıç tarihi olan 20"23" tarihine mi işaret etmektedir? )

Radyo frekansı kanalıyla veri aktarımını sağlayan ve ödeme aracı olmak üzere de bir çok alanda kullanılan RFID ( Radio Frequency Identification ) teknolojisindeki yüksek frekans ( high frequency ) değeri 13,56 Mhz'dir. Bu sayının nümerolojik değeri de "6" sayısını vermektedir. ( 1+3+5+6 = 15 ... 1+5 = "6" )

6 sayısı Allahü Teala'nın ilahi mühürü olup, 666 sayısı ise "Teslis"*( Üçleme ) yani "Şirk" ( Ortak Koşma ) sembolüdür.

* 4/171 - Ya ehlel kitabi la tağlu fı dıniküm ve la tekulu alellahi illel hakk innemel mesıhu ıysebnü meryeme rasulüllahi ve kelimetüh elkaha ila meryeme ve ruhun minhü fe aminu billahi ve rusülih ve LA TEKULU SELASEH intehu hayran leküm innemellahü ilahün vahid sübhanehu en yekune lehu veled lehu ma fis semavati ve ma fil ard ve kefa billahi vekıla ( Ey kitap sahipleri, dininizde azgınlık etmeyin ve Allah üzerine gerçek haricindekini söylemeyin. Meryem oğlu İsa Mesih, kesinlikle Allah' ın resulü, Meryem'e atmış olduğu kelimesi ve O’ndan ruhtur. O halde, Allah’a  ve O’nun resullerine inanın ve ÜÇTÜR DEMEYİN. Kendi hayrınıza bundan imtina edin, vazgeçin. Kesinlikle ki Allah tek ilahtır. O, çocuk sahibi olmaktan yücedir. Göklerde ne varsa ve yerde ne varsa O’nadır. Vekil olarak Allah kafidir. )

* 5/73 - Lekad keferallezıne kalu İNNELLAHE SALİSU SELASEH ve ma min ilahin illa ilahün vahid ve in lem yentehu an ma yekulune le yemessennellezine keferu minhüm azabün elım ( O "KESİNLİKLE ALLAH, ÜÇÜN ÜÇÜNCÜSÜDÜR." diyenler inkar etmişlerdir. Tek ilahtan başka ilah yoktur. Eğer o söylediklerinden vazgeçmezlerse, kesinlikle onlardan o inkar edenlere elim azap dokunacaktır. ) )

Kur'an'ın En'am suresinin 6/123 kodlu ayet de gerek içerdiği anlam ve gerek içerdiği 666 nümerolojisi açısından dikkat çekmektedir.

"6/123" - Ve (1) ke (2) zalike (3) CEALNA (4) FI (5) KÜLLİ (6) KARYETİN (7) EKABİRA (8) MÜVRİMI (9) HA (10) Lİ (11) YEMKÜRU (12) FI (13) HA (14) ve (15) ma (16) yemkürune (17) illa (18) bi (19) enfüsi (20) him (21) ve (22) ma (23) yeş'urun "(24)" ( Ve işte böyle, HER ŞEHRİN BÜYÜKLERİNİ, ORADA HİLE YAPIP TUZAK KURMALARI İÇİN ORANIN SUÇLULARI KILDIK. Nefislerinden, kendilerinden başkasına hile yapıp tuzak kurmazlar ve farketmezler. )

- Sure numarası "6"'dır. 

- Ayet numarası 123 olup, bu sayının nümerolojik değeri "6" olmaktadır. 

- Ayette 24 kelime bulunmakta olup, 24 sayısının nümerolojik değeri "6" sayısını vermektedir. ( 2+4 = 6 )

Ayette "666" nümerolojisi bulunmaktadır.

Tahrim suresinin 66/6 kodlu ayetinde de 666 sayısının sembolize ettiği şeytaniyet ve bunun sonucu olan ateş azabı bildirmekte ve inananların sakınmaları gerektiği öğütlenmektedir.

66/6 - Ya eyyühellezine amenu ku enfüseküm ve ehliküm NAREN vekudühen nasu vel hıcaretu aleyha melaiketun ğulazın şidadin la ya'sunallahe ma emerehüm ve yef'alune ma yu'merun ( Ey o inananlar, nefislerinizi ve ailenizi yakıtı insanlar ve taşlar olan ATEŞTEN koruyun. Onun üzerinde kaba şiddetli melekler vardır. Allah’a , onlara emrettiğine isyan etmezler. Ne emredildilirse yaparlar.

En'am suresinin 6/66 kodlu ayetinde de "Yalancı" kavimden bahis bulunmaktadır.


6/66 - Ve kezzebe bihı kavmüke ve hüvel hakk kul lestü aleyküm bi vekıl ( Ve senin kavmin onu yalanladı. O gerçektir. De ki: " Ben sizin üzerinize vekil değilim." )

Ayrıca, şeytanın sinsiliğinin bildirildiği Nas suresinin son üç ayetinin her birinde "6" kelime bulunması da bir başka 666 tezahürüdür.

114/4 - Min (1) şerri (2) el (3) vesvasi (4) el (5) hannas (6) ( Sinsi vesvesecinin kötülüğünden, )
114/5 - Ellezi (1) yüvesvisü (2) fi (3) suduri (4) en (5) nas (6) ( O insanların göğüslerine vesvese veren, )
114/6 - Min (1) el (2) cinneti (3) ve (4) en (5) nas (6) ( “Cinlerden ve insanlardan ." )


3

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder