5 Şubat 2019 Salı

Rabia İşareti!?

"Rabia" kelimesi "Dördüncü / Dört" anlamına gelmektedir. Halk arasında kullanımı, 2013 yılında Mısır'daki ayaklanma sonrası bir özgürlük ve hak arayışı sembolü yaygınlaştırılan Rabia İşareti'nin okült anlamı olabilir gibi görünmektedir.


Bilindiği üzere "Alien" olarak adlandırılan uzaylı varlıklar hep "Dört Parmaklı" olarak resmedilmektedirler. Rabia işareti ile bu varlıklara atıfta mı bulunulmaktadır? "Rabia" kelimesi içindeki "Rab" kökü bu varlıkların belirli bir kitle tarafından farklı yani Tanrı / Rab* gibi algılanmasına bir işaret midir? 

* 3/80 - Ve la ye'müraküm en tettehızül melaikete ve nebiyyıne erbaba e ye'müruküm bil küfri ba'de iz entüm müslimun ( Ve size, melekleri ve habercileri Rabler edinmenizi emretmez. Teslim olanlar olmanızdan sonra, size inkarı mı emreder? )

( "Rab" ve "Rabia" kelimelerinin etimolojik köken açısından birbirleriyle ilintili olma ihtimali de bulunmaktadır. )

1982 yılı yapımı "E.T." filmindeki Alien karakterin 4 parmaklı eli...



1990 yılı yapımı "Total Recall" filmindeki, insan bedeninde yaşayan cin karakteri Quado'nun 4 parmaklı eli...


Rockefeller Foundation'un Mayıs 2010 tarihinde "Scenarios for the Future of Technology" ( Geleceğin Teknolojileri İçin Senaryolar ) başlığıyla hazırladığı ve içinde pandemi senaryosunun da yer aldığı dökümanın yayımlanmasından bir yıl sonra, 2011 yılında vizyona giren "Infected" ( Enfekte ) isimli sinema filminin afişinde "dört parmaktan" oluşan bir el figürü bulunmaktadır. ( * Raporun başlığındaki "Teknolojinin Geleceği İçin Senaryolar" ifadesi ile raporda yer alan "pandemi senaryosu" ilintisi dikat çekmektedir. 


Bir alien tişörtünün üzerindeki baskıdaki 4 parmaklı el...


Rabia işareti ayrıca tepesinde tek göz bulunan ve Novus Ordo Seclorum'u ( Yeni Dünya Düzeni ) yani Tek Dünya Devleti idealini temsil eden kontrol piramitini de simgelemektedir. El terse çevrildiğinde başparmak göz, diğer dört parmak da piramitin dört yanal yüzeyi olmaktadır. "Tek din, tek millet, tek devlet, tek bayrak" söylemi esasen Yeni Dünya Düzeni kapsamındaki Tek Dünya Devleti kavramını temsil etmektedir.


Birleşik Krallık ve Hollanda merkezli, dünyanın en büyük yiyecek ve hızlı tüketim ürünleri üreten şirketlerinden birinin logosuna da dört parmak sembolü yerleştirilmiştir.











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder