27 Şubat 2019 Çarşamba

Gerçeğin Günü

"Gerçeğin Günü", tüm gizli olanların açığa çıktığı, yanıltıcı olanların batıl olduğu ve doğrunun, gerçeğin açığa çıktığı devre sonu olan "Altın Çağ" veya "Kıyamet Günü"'dür. ( Ayağa Kalkış Günü )

86/9 - YEVME tübles serair ( O GÜN sırlar ortaya çıkarılır. )

78/38 - YEVME (1) yekümu (2) er (3) ruhu (4) ve (5) el (6) melaiketu (7) saffen (8) la yetekellemune illa men ezine lehür rahmanu ve kale savaben ( O GÜN ruh ve melekler saflar halinde ayakta dururlar. Rahman' ın kendilerine izin verdiği kimseler haricindekiler kelam edemezler, söz söyleyemezler. Ve o da doğruyu söyler. )

78/38 kodlu ayette "Ruh ve Meleklerin" toplumda kolektif bilinci yaymak suretiyle idrak seviyesini yükseltecek olan tesirleri artırmaları "Ayakta durma" olarak ifade edilmiştir. Ayetin ilk cümlesi "8" kelimeden oluşmakta ve ayet kodunun nümerolojik değeri de "8" olmaktadır. ( 7+8+3+8 = 26 ... 2+6 = "8" )

78/39 - Zalikel YEVMÜL HAKKU fe men şaettehaze ila rabbihı meaben ( Bu GERÇEĞİN GÜNÜDÜR. Artık dileyen kimse Rab’bine dönüş yeri edinsin. )

78/40 - İnna enzernaküm azaben kariben YEVME YENZURUL MER'U MA KADDEMET YEDAHU ve yekulül kafiru ya leyteni küntü turaben ( Kesinlikle biz sizi yakın azap ile uyardık. O GÜN KİŞİ ELLERİNİN NE SUNDUĞUNA BAKAR. İnkarcı "Ey keşke ben toprak olsaydım." der. )

"Gerçeğin Günü"'nün ( Yevmel Hakk ) aynı zamanda "Hesap Günü" ( Yevmel Hısab ) olduğu da 78/39-40 ayetlerinde bildirilmektedir. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder