3 Şubat 2019 Pazar

Alın Bölgesi

66 Vahiy 7-3 "Biz Tanrımız'ın kullarını ALINLARINDAN mühürleyene dek karaya, denize ya da ağaçlara zarar vermeyin!"

66 Vahiy 9-4 Çekirgelere yeryüzündeki otlara, herhangi bir bitki ya da ağaca değil de, yalnız ALINLARINDA Tanrı'nın mührü bulunmayan insanlara zarar vermeleri söylendi.

66 Vahiy 13-16 Küçük büyük, zengin yoksul, özgür köle, herkesin sağ eline ya da ALNINA bir işaret vurduruyordu.

66 Vahiy 14-1 Sonra Kuzu'nun Siyon Dağı'nda durduğunu gördüm. O'nunla birlikte yüzkırkdört kişi vardı. ALINLARINDA kendisinin ve Babası'nın adları yazılıydı.

66 Vahiy 14-9 Onları üçüncü bir melek izledi. Yüksek sesle şöyle diyordu: "Bir kimse canavara ve heykeline taparsa, ALNINA ya da eline canavarın işaretini koydurursa,

66 Vahiy 17-5 ALNINA şu gizemli ad yazılmıştı: Gizemli büyük Babil, fahişelerin ve dünya iğrençliklerinin anası.

66 Vahiy 20-4 Bazı tahtlar ve bunlara oturanları gördüm. Onlara yargılama yetkisi verilmişti. İsa'ya tanıklık ve Tanrı'nın sözü uğruna başı kesilenlerin canlarını da gördüm. Bunlar, canavara ve heykeline tapmamış, ALINLARINA ve ellerine onun işaretini almamış olanlardı. Hepsi dirilip MESİH İLE BİRLİKTE BİN YIL* EGEMENLİK SÜRDÜLER.

( * 22/47 - Ve yesta'ciluneke bil azabi ve len yuhlifellahü va'deh ve inne YEVMEN ınde rabbike ke ELFİ SENETİN min ma teuddun ( Ve azabı senden acele isterler. Allah vaadine ihtilaf etmez. Kesinlikle Rab’binin indinde BİR GÜN, o sizin saydıklarınızdan BİN SENE GİBİDİR. )

İncil’in 66 Vahiy 20-4 ve Kur’an’ın 22/47 kodlu ayetlerinde geçen “Bin Yıl” ifadesi ile Din Günü ( Yevmed Din ) / Kıyamet Günü ( Ayağa Kalkış Günü ) ( Yevmel Kıyameh ) / Ayrışım Günü ( Yevmel Fasl ) / Hesap Günü ( Yevmel Hısab ) yani “Altın Çağ” ifade edilmektedir. Altın Çağ, Allah yolunda olup tekamül edenler için esenlik, sapmış olanlar için ise azap dönemi olacaktır. Bu gerçek İncil’de “Mesih ile birlikte bin yıl egemenlik sürmek” ifadesi ile bildirilmektedir. Kur’an’ın 2/96 kodlu ayetinde bahsedilen “Müşriklerin bin sene ömür sürmeyi arzuladıkları” bildirilir. ) Ancak bu dönemde, tekamül etmiş olanların henüz tekamül edememiş olan kardeşlerine yardımcı olmaları ve onları azaptan kurtarabilmek içn gayret göstermeleri gerekecektir. Zira amaç ve aslolan, gerçekleşmese bile, toplu tekamül yolunda gösterilen gayrettir.

66 Vahiy 22-4 O'nun yüzünü görecek, ALINLARINDA O'nun adını taşıyacaklar.

Akaşik Kayıtlardaki yani Ümmül Kitap’taki ( Ana Kitap ) kainat yazılımına erişimi sağlayan “Alın Çakra” ( Üçüncü Göz / Epifiz Bezi ) İncil’de ve Kur’an’da “Alın” kelimesiyle zikredilmektedir. “Alın “kelimesinin İncil’de “8” kere tekrarlanması da önem arzetmektedir. Halk arasındaki “Alın Yazısı” ifadesi, kader adı verilen ilahi yazılımın birey bazındaki kodlarını ifade etmektedir. 


“Alın” anlamına gelen “Nasıyet” ve “Cebh” kelimeleri Kur’an’da toplam “6” kere geçmektedir.

9/35 - Yevme yuhma aleyha fı nari cehenneme fe tükva biha CİBAHÜhüm ve cünubühüm ve zuhuruhüm haza ma keneztüm li enfüsiküm fe zuku ma küntüm teknizun ( O gün onların üzerlerinde cehennem ateşi kızdırılır da onlarla ALINLARI, yanları ve sırtları dağlanır. İşte bunlar o nefisleriniz için biriktirip haznettikleriniz. Haydi, o haznetmiş olduklarınızı tadın. )

37/103 - Fe lemma eslema ve tellehu lil CEBIN ( Böylece teslim olduklarında, onu ALNI üzerine yatırdı. )

11/56 - İnnı tevekkeltü alellahi rabbi ve rabbiküm ma min dabbetin illa hüve ahızün bi NASIYETİha inne rabbi ala sıratın müstekım ( Kesinlikle ben Rab’bim ve Rab’biniz olan Allah’a  dayanıp sığınırım. O’nun ALNINDAN tutup yakalamadığı debelenen yoktur. Kesinlikle Rab’bim doğru yol üzerindedir. )

55/41 - Yu'rafül mücrimune bi simahüm fe yü'hazü bin NEVASIY vel akdam ( Suçlular simalarından bilinip tanınırlar. Böylece ALINLARINDAN ve ayaklarından yakalanırlar. )

96/15 - Kella lein lem yentehi le nesfe'an bin NASIYEH ( Asla, imtina edip vazgeçmezse ALINI tutup, savurarak sürükleriz. )

96/16 - NASIYETİN KEZİBETİN HATIEH ( HATALI, YALANLAMIŞ ALINI. )

Ayetlerde Rab’bin, tüm varlıkların alın bölgelerini bir kodlama merkezi ve ana yazılıma erişim arayüzü olarak takdir ettiği bildirilmekte gibidir. Zira “Üçüncü Göz Çakra” veya “Epifiz Bezi” alın bölgesinde yer almaktadır.

“Nasiyet” ( Alın ) kelimesinin Kur’an’da ilk kez 11/56 kodlu ayette geçmesi de “11” nümerolojisi açısından ilginçtir. 11ve 56 ( 5+6 = 11 )

“Alın Çakra” ( Üçün Göz Çakra / Epifiz Bezi ) insandaki 7 çakradan “6”.sıdır. “Alın” kelimesinin Kur’an’da “6” kere tekrarlanması bu açıdan ilginçtir.
                           

Astral Çıkış veya Astral Projeksiyon olarak adlandırılan fenomen, Astral Bedenin ( Süptil Madde Olan Varlık ) Fiziksel Beden'den ( Kaba Madde ), yaşam bağı olan Gümüş Bağ'ı koparmadan, ayrılması ve kainatta seyir ve gözlem deneyimine mazhar olması halidir. Bu fenomenin alın bölgesi merkezli olarak gerçekleştiği kaynaklarda belirtilmektedir.


Ayrıca insan beyninin, kafatasının alın ksımının ardındaki ön lobu olan ve Prefrontal Cortex adı verilen bölümü algıyı, düşünceyi, doğru ve yanlışı ayırt etmeyi sağlayan bölümdür. 96/16 kodlu ayet "Yalanlayan alın" ifadesiyle dikkat çekmektedir.

96/16 - NASIYETİN KEZİBETİN HATIEH ( HATALI, YALANLAMIŞ ALINI. )










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder