15 Kasım 2020 Pazar

Aşılama ve Kısırlık

"Agenda 21 Sürdürülebilir Gelişme" isimli proje kapsamında Dünya nüfusunun büyümesinin yavaşlatılmasının ve hatta nüfusun azaltmasının bulunduğu küreselciler tarafından konferanslarda doğrudan veya dolaylı olarak dile getirilmektedir.

"Aşılama", nüfusun azaltılması hedefi doğrultusunda bir metod olabilir mi? Örneğin aşılama yoluyla insanlar kısırlaştırılabilir mi?


İrlanda'nın Sovereign Independent gazetesi Haziran 2011 baskısının kapağında "Zorunlu aşılama yoluyla nüfus azaltma" ifadesine yer vermiştir.

Arapçada "Vak" kelimesi "Koruyan, Gözeten" anlamlarına gelmektedir. Batı dillerinde de "Vaccine" ( Vacc+ine ) kelimesi "Aşı" anlamında kullanılmaktadır. Etimolojik sözlüklerde "Vaccine" kelimesinin kökünün Latincedeki "Vacca" ( Sığır ) kelimesi olduğu ve Latince karşılığının "Sığırlardan" anlamına gelen "Vaccinus" kelimesi olduğu yer almaktadır. Ancak "Vacca" kelimesinin orijininin belirsiz olduğu da bildirilmektedir. 

"Vacca" ( İnek, Sığır ) kelimesinin İngilizce karşılığı "Cow", Almanca karşılığı ise "Kuh" kelimeleridir. Bu kelimelerdeki "CO" ve "KU" köklerinin "Korumak" anlamı içeren aşağıdaki kelimeler ile ilintisi bulunmakta gibidir. "Cow" kelimesinin de batınen "Korumada, Barınakta olan" anlamı olması ve dolayısıyla "Vaccine" kelimesinin de kök anlamının "Koruyucu" olması kuvvetle muhtemeldir.

Coward ( İng. ) = Korkak, Korunma ihtiyacı hisseden

Cover ( İng. ) = Örtmek, Korumak

Couvrir ( Fra. ) = Örtmek, Korumak

Couver / Couveuse ( Fra. ) = Kuluçkalamak, Korumaya yatmak / Kuluçkalık, Korumalık

Kovuk ( Tür. ) = Ağaç gövdesindeki koruyucu girinti, oyuk

Korumak / Korku ( Tür. ) 

Ku / Kı ( Ara. ) = Korumak

Ra'd suresinin 34. ve Mü'min suresinin 21. ayetlerinde "Vaccine" kelimesinin kökündeki "Vak" ( Koruyucu ) kelimesi yer almaktadır.

13/34 - Lehüm azabün fil hayatid dünya ve le azabül ahırati eşaak ve ma lehüm minellahi min VAK ( Onlara dünya hayatında azap vardır. Ahiret azabı daha meşakkatlidir ve onlara Allah’tan KORUYUCU da yoktur. ) 

40/21 - E ve lem yesıru fil erdı fe yenzuru keyfe kane akıbetüllezıne kanu min kablihim kanu hüm eşedde minhüm kuvveten ve asaran fil erdı fe ehazehümüllahü bi zünubihim ve ma kane lehüm minellahi min VAK ( Yerde gezmediler mi? Onlardan öncekilerin sonu nasıl oldu baksalar ya. Onlar yerde, kuvvetçe ve eserce onlardan daha şiddetli idiler. Böylece, günahlarından dolayı Allah onları yakaladı. Allah’tan onlara KORUYUCU, GÖZETİCİ olmadı. )

Tahrim suresinin 66/6 !! kodlu ayetinde "Ku" kök kelimesi yer almaktadır. ( Nefsin ateşten korunmasının öğütlendiği ayetin kodunun İncil'de şeytana atfedilen 666 sayısı le uyumlu olması dikkat çekmektedir. )

66/6 - Ya eyyühellezine amenu KU enfüseküm ve ehliküm naren vekudühen nasu vel hıcaretu aleyha melaiketun ğulazın şidadin la ya'sunallahe ma emerehüm ve yef'alune ma yu'merun ( Ey o inananlar, nefislerinizi ve ailenizi yakıtı insanlar ve taşlar olan ateşten KORUYUN. Onun üzerinde kaba şiddetli melekler vardır. Allah’a, onlara emrettiğine isyan etmezler. Ne emredildilirse yaparlar. )

Hicr suresinin 22. ayetindeki "Levakıha" kelimesi "Aşılayıcılar, Su yürütenler, Yağmur yağdıranlar" anlamında yer almaktadır. Bu kelimenin tekil hali "Lakıh" kelimesidir. 

15/22 - Ve erselner RİYAHA LEVAKIHA fe enzelna mines semai maen fe eskaynakümuh ve ma entüm lehu bi hazinın ( Ve RÜZGARLARI AŞILAYICILAR olarak gönderdik de gökten su indirip sizi onunla suladık. Siz ona hazneleyiciler değilsiniz. )

Tur suresinin 41. ayetinde inde "Rihal akim" ( Kısırlaştırıcı rüzgar ) ifadesi yer almaktadır.

51/41 - Ve fi adin iz erselna aleyhimur RİHAL AKİM ( Ve Ad hakkında. Zamanında onların üzerine KISIR RÜZGAR gönderdik. ) 

Yukarıdaki ayetlerde "Rüzgar" kelimesi hem "Aşı" hem de "Kısırlık" kelimesiyle ilintilendirilmiştir. Her bir ayetin elbetteki farklı farklı birçok anlam ve mesaj içermekte olduğu aşikar olmakla birlikte, anılan kelimelerin ilgili ayetlerdeki kullanımları çerçevesinde batıni ve dolaylı ilintilerinin ve ortak mesajlarının olması da kuvvetle muhtemeldir. Daha net bir deyişle "Aşı yoluyla kısırlaştırma" kavramına işaret ediliyor olması muhtemeldir.

Aşağıdaki aşı ve kısırlık konularına ilişkin bazı haber linkleri yer almaktadır. ( Afrika yerlileri üzerinde yıllardır aşı deneyleri yapıldığı iddiaları söz konusudur. )

https://www.sundayguardianlive.com/news/ethical-questions-surround-vaccine-reduce-fertility


https://www.youtube.com/watch?v=4PA_ZV6SSKo&ab_channel=KTNNewsKenya

( Raila Odinga: The government is injecting women with a vaccine that causes infertility. )

https://www.pop.org/whos-behind-the-program-to-sterilize-kenyan-women-without-their-consent/





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder