10 Kasım 2020 Salı

Gözyaşı ve Boyut Portalı

"Dem" ( Gözyaşı ), üzüntü, özlem, heyecan ve sevgi duygularının yoğunlaşması anındaki yüksek frekans değişimi vesilesiyle gözlerden süzülen, esasen kozmik bilgi barındıran ve farklı boyuta geçiş portalındaki suyu* temsil eden bir olgudur. Göz, görmeyi sağlamak suretiyle esasen boyut portalı işlevi gören bir organdır.

Frekans değiştirerek farklı boyuta geçiş ancak yüksek odaklanma, konsantrasyon ve duygu yoğunlaşması ile mümkün olabilmektedir. Duygusal frekanslara dayalı olarak gözyaşı döken tek varlık insandır.



Boyut kapısı ( Star Gate ) tasvirinde daima "su" öğesi bulunur. Bu husus Kamer suresinin "11". ayetinde bildirilmiştir. ( 11 sayısı farklı boyuta geçiş portalının nümerik sembolüdür. )

54/11 - Fe fetahna EBVABES SEMAİ bi MAİN münhemir ( Böylece akıp dökülen SU ile GÖĞÜN KAPILARINI açtık. )

Kadının doğum yapması da bir portal açılışı olup dogum anında vajinadan yani portalden su gelmektedir. Doğum öncesi oluşan bu durum "Suyu gelmek" olarak tanımlanır. Bu fenomen Meryem suresinin aşağıdak ayetlerinde yer alır.

19/23 - Fe ecaehel mehadu ila ciz'ın nahleh kalet ya leytenı mittü kable haza ve küntü nesyen mensiyya
( Doğum sancısı onu hurmalığın kütüğüne dayanmaya zorladı. "Ey keşke bundan önce ölseydim de unutulup terkedilenlerden olsaydım." dedi. )

19/24 - Fe nadaha min tahtiha en la tahzenı kad ceale rabbüki tahteki seriyya
( Ona onun altından "Hüzünlenme. Rab’bin senin altında su yolu nehir oluşturdu." diye seslendi. )

Kur'an'da "Tefidu mined dem'i" ( Gözlerin yaş dökmesi ) ifadesi sadece iki ayette yer almakta olup, bu ayetlerin numaralarının 83 ( 8+3 = 11 ) ve 92 ( 9+2 = 11 ) olması da farklı boyuta geçiş portalının nümerolojik sembolü olan "11" sayısı açısından dikkat çekmektedir.

5/"83" - Ve iza semiu ma ünzile iler rasuli tera a'yünehüm TEFİDU MİNED DEM'I min ma arafu minel hakk yekulune rabbena amenna fektübna meaş şahidın

( Ve resule indirileni duydukları zaman, onun gerçekten olduğunu öğrendiklerinden dolayı GÖZLERİNİN YAŞ DÖKTÜĞÜNÜ görürsün. "Rab’bimiz inandık, o halde bizi de şahitlerle birlikte yaz." derler. )

9/"92" - Ve la alellezine iza ma etevke li tahmilehüm kulte la ecidü ma ahmilüküm aleyhi tevellen ve a'yünühüm TEFİDU MİNED DEM'I hazenen en la yecidu ma yünfikun

( Ve kendilerini yükleyip bindirmen için sana geldiklerinde, "Sizi üzerine yükleyip bindirebileceğimi bulamıyorum." dediğinde, yüz çevirip dönenlere ve o harcanacağı bulamadıklarından dolayı GÖZLERİ YAŞ DÖKENLERE de yoktur. )


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder