3 Kasım 2020 Salı

İzmir depremi mucizeleri Elif ve Ayda

30.10.2020 tarihinde İzmir'de vuku bulan depremden iki çocuk Allahü Teala'nın ayetinin bir tezahürü olacak şekilde depremden uzun saatler sonra sağ olarak kurtarılmışlardır.

Depremin saatinde ( 14:51 ... 1+4+5+1 = 11 ) olduğu gibi çocukların kurtuluşunda da 11 nümerolojisi dikkat çekmektedir. Deprem 10. ayın sonuna iki gün varken gerçekleşmesine rağmen her iki çocuğun kurtuluşu da 11. ayda gerçekleşmiştir.

İlk kurtarılan çocuk Elif Perinçek isimli 3 yaşındaki kız çocuğu depremden 65 ( 6+5 = 11 ) saat sonra 02.11.2020 tarihinde, ikinci çocuk Ayda Gezgin ise depremden 91 ( 9+1 = 10 ) saat sonra 03.11.2020 tarihinde kurtarılmıştır.

Benzer bir mucize Kur'an'daki Hz. Yusuf kısasında yer almaktadır. Yusuf'u kıskanan kardeşleri öldürmek amacıyla onu bir kuyuya atarlar. Ancak Allah'ın mucizesi sonucu seyyarlar onu bulurlar ve kuyudan çıkararak* kurtarırlar. İlgili ayetler şöyledir. ( * Tıpkı kız çocuklarının enkaz altından çıkarıldıkları gibi... )

12/10 - Kale kailün minhüm la taktülu yusüfe ve elkuhü fı ğayabetil CÜBBİ yeltekıthü ba'düs SEYYARATİ in küntüm faılın ( Onlardan söz sahibi "Yusuf' u öldürmeyin. Onu KUYUNUN dibine, bilinmezliğine, yokluğuna atın. Onu bazı SEYYARLAR* bulsun. Eğer yapanlar olursanız." dedi. )

12/19 - Ve caet SEYYARATÜN fe erselu varidehüm fe edla delveh kale ya büşra haza ğulam ve eserruhü bidaah vallahü alimün bima ya'melun ( Ve SEYYARLAR geldi de sucularını gönderdiler. Kovasını sarkıttı. "Ey müjde, bu oğlan." dedi. Onu sermaye olarak gizlediler. Allah o yaptıklarını biliyordu. )

* "Seyyar" ( Gezgin ) kelimesi ilahi nizamda vazifeli üst süptil boyut varlıkları ( melekler ) için kullanılan bir kelimedir. Bugün kurtarılan kız çocuğu Ayda'nın soyadının "Gezgin" olması ve enkazı altında kaldığı apartmanın bulunduğu semtin isminin "ManavKUYU" olması ilginç bir durum arzetmektedir. Öte yandan "Ayda Gezgin" ismi, "Ay" kelimesini de içermesi nedeniyle kozmik varlıklara işaret etmekte gibidir.

"Seyyarlar"dan bahsedilen iki ayetin numaralarının toplamı yine 11 sayısını vermektedir. ( 10 ve 19 ... 1+0+1+9 = 11 )

İlk kurtarılan çocuğun isminin “Elif” olması ( Arap alfabesinin ve Allah kelimesinin ilk harfi ) Allah’ın tekliğini ve birliğini sembolize eden “1” sayısı tezahürü açısından dikkat çekmektedir. Elif, kurtarma görevlisinin başparmağına yani "BİRinci" parmağına tutunmuştur. Bu tablo Al'i İmran suresinin 103. ayetindeki "Va'tesumu bi hablillahi cemıan" ( Ve Allah'ın ipine topluca bağlanın. ) ifadesini çağrıştırmaktadır. Deprem vesilesiyle ilahi bir uyarı yapılmış olabilir.


Elif'in 65., Ayda'nın ise 91. saatte sağ olarak kurtarılmış olmaları Allahü Teala'nın kutsal ruh vasıtasıyla tezahür ettirdiği bir mucizesidir. Kurtarılış saatlerini oluşturan rakamların toplamı, Ruh kelimesinin sembolü ve Kur'an'daki tekrar adedi olan "21" sayısını vermektedir. ( 6+5+9+1 = 21 )

Ayrıca depremin tarihinin 30.10.2020 ( 3+0+1+0+2+0+2+0 = 8 ), vuku bulduğu il olan İzmir'in plaka numarasının da 35 ( 3+5 = 8 ) olması yeni döngü başlangıcının sembolü olan "8" sayısı açısından önem arzetmektedir.

Depremde 114 kişinin vefat ettiği belirtilmektedir. Bu sayı Kur'an'daki sure adedine eşittir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder