28 Kasım 2020 Cumartesi

Pandeminin gizli işlevi

İnsanları dijital kölelere dönüştürmek üzere şeytani varlıklar tarafından kurgulanan ve Yeni Dünya Düzeni olarak anılan komplo sisteminin planlanan zamanlamaya göre tesis edilebilmesi için coronavirus pandemisi başlatılmıştır. Planlar kapsamında yer alan aşağıdaki konuların pandemi vesilesiyle hızlandırıldığı görülmektedir.

- Küçük esnafın ve KOBİlerin çökertilmesi ve büyük şirketlerin karlarını katlaması,

- Küçük esnafın ortadan kalkması ve her türlü mal ve hizmet alımının on line alışveriş veya AVM'ler kanalıyla sağlanması ve böylelikle birey hareketlerinin dijital ortamda sürekli takibi,

- Köylünün topraktan koparılması ve tarımın tamamen büyük şirketlerin kontrolüne geçmesi,

- Eğitim sisteminin zayıflatılması ve cahil bir küresel neslin temellerinin atılması ( On line eğitim vb. )

- Ekonomik krizler vasıtasıyla toplumun fakirleştirilmesi,

- İzolasyon zorlamasıyla insanların birbirlerinden uzaklaştırılması ve yalnızlaştırılması,

- Önceden planlanmış olan dijital toplum kontrol uygulamalarının aşamalı olarak devreye sokulması ( Kod uygulamaları, dijital takip vb. )

- Dijital dönüşüm konsepti altında hayatın dijital platforma taşınması,

- Dijital kripto para sisteminin gündeme getirilmesi,

- Sosyal ilişki kavramının yeniden tanımlanması,

- Tek dünya devleti kavramının gündeme getirilmesi,

- DSÖ vasıtasıyla tek merkezden küresel idare sisteminin pilot uygulamasının yapılması,

- Sık denetim ve kısıtlama uygulamaları ( sokağa çıkma yasağı vb. ) vasıtasıyla insanların her eylemleri için resmi makamlardan izin almaya alıştırılması, 

 - İnsanlara polis ve denetim korkusunun zerkedilmesi,

- Sürekli ve koşulsuz maske uygulaması vasıtasıyla susmuş, sinmiş adeta her hareketi için otoriteden izin bekleyen, sorgulamadan itaat eden bir toplum formatı oluşturulması, ( Aşının tam korumayacağı, aşı olunsa bile maske taklması gerekliliğine ilişkin söylemlerin yaygınlaşması da sürecin ne kadar kurgusal olduğunu ispatlar niteliktedir. )

- İnsanların birbirlerinin polisi haline getirilmesi,

- Despotik totaliter bir yönetim tarzı olan sosyalizm görünümlü diktatörlüğün ( Çin modeli ) bir ihtiyaç olduğunun aşamalı olarak benimsettirilmesi,

- Medya kanalıyla sürekli korku, kaos ve panik haberleri verilerek insanların depresif, stresli ve agresif durumda yani düşük frekansta tutulması,

- Düşük frekans yayılımı yoluyla insanların bağışıklık sistemlerinin zayıflatılması,

- Çaresizlik algısı yaratılmaya çalışılması,

- Ölüm kavramının algıda sıradanlaştırılması,

- Evvelce planlanan ID 2020 projesiyle uyumlu olarak ve pandemi sebebine dayandırılarak küresel aşılama yapılması ve böylelikle artık insanların vücut içi faaliyetlerinin de 7/24 kontrol ve takip edilebilir hale gelmesi, 

- Nüfus azaltma ve DNA değiştirme projesinin de aşılama yoluyla hayata geçirilmesi,

- Oluşan dezenformasyon ortamıyla insanlardaki güven duygusunun yokedilmesi,

Ancak unutulmamalıdır ki yukarıdaki hususlar sadece şeytanların tuzak planlarıdır. Yükselen kozmik frekansların ve vazifeli varlıkların da yardımıyla insanların, aralarında kolektif bilinci ve ruhsal birliği tesis etmeleri bu planların başarısız olmasını sağlayacak potansiyele sahiptir.

"Salgın" hususu "İnsan" suresinin 7. ayetinde bildirilmektedir. 7 sayısı döngü sonunun nümerik sembolü olması açısından dikkat çekmektedir. Salgın vasıtasıyla gerçekleşecek bir döngü sonu mu haber verilmektedir? Sure isminin "İnsan" olması da ayrıca önem arzetmektedir.

76/7 Yufune (1) bi (2) en (3) nezri (4) ve (5) yehafune (6) yevmen (7) kane (8) şerru (9) hu (10) MÜSTETİREN(11) 

( Yapılacak işlerini, adaklarını ifa ederler ve kötülüğü SALGIN olan o günden korkarlar. )

Ayrıca ayet kodunun ( 76/7 ) nümerolojik değeri "2" ( 7+6+7 = 20 ... "2" ) sayısnı vermekte olup, ayette de 11 (1+1 = "2" ) kelime bulunmaktadır. Ayetteki "Müstetiren" ( Salgın ) kelimesi 11. kelimedir. Ortaya çıkan iki adet "2" sayısı salgın yılı olan "2020" yılına mı işaret etmektedir?

Nimeti gasp ederek sahte ve dünyevi kuvvete haiz olmuş küresel şeytanların "tuzak planlarını" ve "akıbetlerini" konu alan bazı ayetler şöyledir.

3/54 - Ve mekeru ve mekerallah vallahü hayrul makirın ( Ve tuzak kurdular, Allah da tuzak kurdu. Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır. )

6/123 - Ve kezalike cealna fı külli karyetin ekabira mücrimıha li yemküru fıha ve ma yemkürune illa bi enfüsihim ve ma yeş'urun ( Ve işte böyle, her şehrin büyüklerini, orada hile yapıp tuzak kurmaları için, oranın suçluları kıldık. Nefislerinden, kendilerinden başkasına hile yapıp tuzak kurmazlar ve farketmezler. )

8/30 - Ve iz yemküru bikellezine keferu li yüsbituke ev yaktüluke ev yuhricuk ve yemkürune ve yemkürullah vallahü hayrul makirın ( Ve zamanında o inkarcılar, seni sabitlemek veya seni öldürmek veya seni çıkarmak için sana tuzak kurarlardı. Onlar tuzak kurarlarken Allah da tuzak kurar. Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır. )

35/43 - İstikbaran fil erdı ve mekras seyyi' ve la yehıykul mekrus seyyiü illa bi ehlih fe hel yenzurune illa sünnetel evvelın fe len tecide li sünnetillahi tebdıla ve len tecide li sünnetillahi tahvıla ( Yerde kibirlenme ve kötülük tuzağıdır. Kötülük tuzağı sahibinin haricindekinin başına geçmez. Ancak evvelkilerin adetlerini mi gözetiyorlar? Allah' ın adetinde değişim bulamazsın. Allah' ın adetinde dönüşüm, başkalaşım bulamazsın. )










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder