1 Eylül 2016 Perşembe

Her Şehrin Büyükleri...Bozguncular

Allah'ın saptırması sonucu, Dünya'yı yönettiğini düşünen küresel elit esas itibarıyla çok bilinçli bir şekilde Allah'a meydan okumakta, O'nun yaratış sistemini değiştirmeye, bozmaya çalışmakta, Allah'ın yapılmasını ve yapılmamasını istediklerinin tam tersini yaparak  Şeytan'a hizmet etmektedir. Ancak eylemlerini, uygulamalarını Dünya'nın ve insanların iyiliği için yaptıklarını savunmaktadırlar.
 
Bu durum Kur'an'ın aşağıdaki ayetlerinde açıkça belirtilmektedir.

Bakara 2/9 - Yuhadiunallahe vellezine amenu ve ma yahdeune illa enfüsehüm ve ma yeş’urun (
Allah’ ı ve o inananları aldatmaya çalışırlar da nefislerinden başkasını aldatmazlar ve farketmezler. )

Bakara 2/10 - Fi kulubihim meradun fe zadehümüllahü merada ve lehüm azabun elimun bima kanu yekzibun ( Kalplerinde hastalık vardır. Böylece Allah onlara hastalıklarını artırır ve yalanlamış olduklarından dolayı elim azap onlaradır. )

Bakara 2/11 - Ve iza kıle lehüm la tufsidu fil ardı kalu innema nahnü müslihun ( Ve onlara "Yerde bozgun yapmayın." denildiğinde, "Kesinlikle bizler iyileştirenleriz." derler. )

Bakara 2/12 - Ela innehüm hümül müfsidune ve lakin la yeş’urun ( İyi bilin ki kesinlikle onlar bozgunculardır ve lakin farketmezler. )
En'am 6/123 - Ve kezalike cealna fı külli karyetin ekabira mücrimıha li yemküru fıha ve ma yemkürune illa bi enfüsihim ve ma yeş'urun ( Ve işte böyle, her şehrin büyüklerini, orada hile yapmaları için, oranın suçluları kıldık. Nefislerinden başkasına hile yapmazlar ve farketmezler. )
 
Bakara 2/205 - Ve iza tevella sea fil erdı li yüfside fıha ve yühlikel harse ven nesl vallahü la yühıbbül fesada ( Ve yüz çevirip başa geçtiğinde, yerde bozgun yapmak, ekini ve nesli helak etmek için çabalar. Allah bozgunu sevmez. )

Muhammed 47/14 - E fe men kane ala beyyinetin min rabbihı ke men züyyine lehu suü amelihı vettebeu ehvaehüm ( O halde, Rabb' inden deliller üzerinde olan kimse, ona kötü işleri süslü gösterilen ve onların heveslerine tabi olan kimse gibi olur mu? )



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder