10 Ağustos 2017 Perşembe

Ejderha ... 8 ve 9

Sürüngen nitelikli cin şeytanı soyunun sembolü yılan / ejderhadır. Cin şeytanı insanı, melek taklidi yaparak, "melek" algısı oluşturarak aldatır. ( Ejderha kanatlı yılan şeklinde resmedilir. )

Kur'an'da "Sü'ban" ( Ejderha ) kelimesi 2 kere geçmektedir.

A'raf 7/"107" - Fe (1) elka (2) asa (3) hü (4) fe (5) iza (6) hiye (7) SU'BANÜN ("8") mübın (9)
( Böylece asasını attı da o zaman o apaçık EJDERHA oldu. )

"Su'ban" kelimesinin ilk kez geçtiği ayetin kodu 7/107 ... 107 ( 1+0+7 = "8" ) ve "Su'ban" ( Ejderha ) kelimesi ayetteki "8". kelimedir.

Ayet 9 kelimeden oluşmaktadır. 9 rakamı ilahi mühür olan 6 rakamının tersi olup, satanizmin sembolik rakamıdır. Melek taklidi yapan Şeytan'ın bir nevi tezahürüdür.

Ayetteki SU'BANÜN kelimesinde 8 karakter bulunmaktadır.

Sü'ban ( Ejderha ) kelimesi ikinci ve son kez 26. ( 2+6 = 8 ) surede yine 8. kelime olarak geçmektedir. İki kere 8. kelime olması yani 88 olması şeytanın melek taklidi yapmasının delili niteliğindedir. ( Melek ve Şeytan kelimeleri kitapta 88 kere geçmektedir. )

Şuara 26/32 - Fe (1) elka (2) asa (3) hü (4) fe (5) iza (6) hiye (7) SÜ'BANÜN ("8") mübın (9)
( Asasını attı da o zaman o apaçık ejderha oldu.)

Sü'ban kelimesinin ikinci kez geçtiği ayette de 9 kelime bulunmaktadır. Bu furum 99 sayısını yani Allah kelimesini oluşturan harflerin ebced değerleri toplamı olan 66  sayısının tersi, şeytanın nümerolojisi ve aldatma sayısıdır. ( Markette fiyat etiketinde 4 tl demezlerde 3."99" tl derler. Yani 3'müş algısı yaratarak aldatırlar. )
 
Şeytan'ın 9 rakamıyla ilintisini bildiren 27. sure olan ( 2+7 = 9 ) Neml suresinin aşağıdaki ayetleri de dikkat çekicidir.
 
Neml 27/48 - Ve kane fil medıneti TİS'ATÜ rahtın yüfsidune fil erdı ve la yuslihun ( Ve şehirin içinde, yerde bozgun yapan ve iyileştirmeyen, iyileşmeyen DOKUZ çete vardı.
 
Neml 27/12 - Ve edhıl yedeke fı ceybike tahruc beydae min ğayri suin fı TİS'I ayatin ila fir'avne ve kavmih innehüm kanu kavmen fasikın ( Ve elini koynuna sok. Firavun' a ve kavmine yönelik DOKUZ ayetin içinde olarak kusursuz beyaz olarak çıkacaktır. Kesinlikle onlar günahkarlar kavmi oldular. )
 
Şeytanın ejderha/yılan soyu olduğu İncil'de aşağıdaki ayet ile bildirilir.

40 Matthew 3 7 Ne var ki, birçok Ferisi'yle Saduki'nin vaftiz olmak için kendisine geldiğini gören Yahya onlara şöyle seslendi: "Ey ENGEREKLER SOYU! Gelecek gazaptan kaçmak için sizi kim uyardı?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder