9 Ağustos 2017 Çarşamba

İki Kalp ve 11 Nümerolojisi

Okült satanik ve kabalist * nümerolojide 11 sayısı Allah'a ortak koşmayı ( 10'un üzerinde olmak ) ve iki ilah edinme sapkınlığını ( 1+1 = 2 ) sembolize etmektedir.

* "Kabala" kelimesi "Keb'" ( Engelleme ) ve "El" ( İlah, Allah ) kelimelerinin birleşmesinden oluşmuş olup, gizil anlamı - haşa - "Allah'ı engelleme"'dir.

Ortak koşulamayacağı ( şirk olamayacağı ) yani "İki İlah" edinilemeyeceği Ahzab suresinin 33/4 kodlu ayetinin ilk cümlesinde ruh ve bilincin sembolü olan "Kalp" kelimesinin kullanıldığı "İki Kalp" ifadesiyle ve 11 nümerolojisiyle bildirilmektedir. İlk cümlede 11 kelime bulunmaktadır. ( Ayet kodundaki ilahi mühür olan 10 nümerolojisi de dikkat çekicidir. 33/4 ... 3+3+4 = 10 )

Ahzab 33/4 - Ma (1) ceale (2) allahü (3) li (4) racülin (5) min (6) kalb (7) eyni (8) fı (9) cevfi (10) h (11) ve ma ceale ezvacekümüllaı tüzahirune minhünne ümmehatiküm ve ma ceale ed'ıyaeküm ebnaeküm zaliküm kavlüküm bi efvahiküm vallahü yekulül hakka ve hüve yehdis sebıl

( "Allah erkek için çukurun boşluğunda iki kalp oluşturmadı." Kendilerinden eş yaptığınız eşlerinizi anneleriniz kılmadı. Evlatlıklarınızı oğullarınız kılmadı. Bunlar ağızlarınızdaki sözlerinizdir. Allah gerçeği söyler ve yola O yönlendirir. )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder