2 Ağustos 2017 Çarşamba

Uzaylılar / Alien Yanıltmacası, İsa ve Melekler

Yaratıcının olmadığı iddiasında bulunan İlluminati kuklası Stephen Hawking "Uzaylılardan gelecek mesajlara cevap vermemeliyiz." diyor.
 
Illuminati'nin Kuantum fizikçisi Michio Kaku her konuşmasında "uzaylı saldırısından" bahsediyor.
 
NASA,  uzaylılara karşı savaşacak eleman ilanı veriyor.

 
Dikkat edilirse, sistematik bir şekilde "Uzaylılar"'dan korkulması ve onlara karşı durulması telkin ediliyor. Oysaki içinde bulunduğumuz dönem 8 dönemi. Yani Ruh ve Melekler'in sisteme müdahale etme aşamasında oldukları yaratılış döngüsünün önemli bir aşaması. Sürekli olarak transhümanizm, dijitalleşme, yapay zeka gibi kavramları insanlara telkin ederek dünyada ölümsüzlük vaadinde bulunan Illuminati, Melekleri insanlara "düşman uzaylı" olarak algılatıp, insanların ruhsal tekamülünü ve yükselişini engellemeyi ve insanları dünyaya yani madde aleminde hapis tutmayı hedeflemektedir. 
 
NASA'nın yukarıda bahsedilen ilanının basına yansıma tarihi 02.08.2017. Bu tarih için 8. ay olan Ağustos ayının seçilmesi dikkat çekicidir. Hatırlanacağı üzere 8 rakamı Melekler ile ilgili nümerolojik rakamdır. 02.08.2017 tarihi 8 ve 2 nümerolojisi ve 2+8 = 10 nümerolojisi içermektedir. Hem ay ve gün sayılarında 02.08, hem de yıl sayısında 2 ve 8 (1+7) nümerolojisi bulunmaktadır.
 
Ağustos aynda 31 gün bulunmakta olup, günleri ifade eden sayıların toplamı 496 sayısını vermektedir. Bu sayı da ilahi mühür olan 10 nümerolojisi içermektedir. 4+9+6 = 19 ... 1+9 = 10
 
Melek kelimesinin Kur'an'daki tekrar adedi ( frekansı ) olan 88 sayısıyla ilntili olan Enfal suresinin 8. ayeti "Meleklerin gerçeği açığa çıkarıp, batılı yani aldatmacayı sonlandıracağı mesajını vermektedir.
 
Enfal 8/8 - Li yühıkkal hakka ve yübtılel batıle ve lev kerihel mücrimun ( Gerçeği gerçek kılmak ve batılı batıl kılmak için. Şayet suçlular hoşlanmayıp istemeseler de. )
 
Genel olarak hesap gününü konu alan Ğaşiye suresinin son ayeti olan  88/26 ( 2+6 = 8 ) kodlu ayetinde "Hesabın Meleül Ala tarafından Allah'ın izniyle yapılacağından bahsedilmektedir.
 
Kur'an'da İsa'nın tanımını içeren ayetler incelendiğinde İsa'nın farklı bir şekilde Ruh olduğu vurgusu dikkat çekmektedir. Zira 3/49 kodlu ayette İsa'nın Allah'ın izniyle çamurun içine üfleyip kuş yaratabildiğinden ve ölüyü diriltebildiğinden bahsedilir. Ayetlerde İsa'nın hesap günüde Meleklerle birlikte ineceği gibi bir anlam da göze çarpmaktadır.
 
Al'i İmran 3/49 - Ve rasulen illa benı israıle ennı kad ci'tüküm bi ayetin min rabbiküm ennı ahlüku leküm minet tıyni ke hey'etit tayri fe enfühu fıhi fe yekunü tayran bi iznillah ve übriül ekmehe vel ebrasa ve uhyil mevta bi iznillah ve ünebbiüküm bima te'külune ve ma teddehırune fı büyutiküm inne fı zalike le ayeten leküm in küntüm mü'minın ( Ve ancak İsrailoğullarına resuldür. "Kesinlikle ben size Rabb' inizden ayet getirdim. Kesinlikle ben size, çamurdan kuşun şekli gibi olanı yaratırım. Böylece onun içine üflerim de o Allah’ ın izni ile kuş olur. Doğuştan körü, alacalıyı iyileştiririm. Allah’ ın izni ile ölüyü diriltirim. O yediklerinizi, o evlerinizin içinde biriktirdiklerinizi size haber veririm. Eğer inananlarsanız, kesinlikle bunda size ayetler vardır." )
 
Al'i İmran 3/59 - İnne mesele ıysa ındellahi ke meseli adem halekahu min türabin sümme kale lehu kün fe yekun ( Kesinlikle İsa’ nın misali Allah’ ın indinde Adem’ in misali gibidir. Onu topraktan yarattı ve sonra ona "Ol." dedi de o oldu. )
 
Nisa 4/171 - Ya ehlel kitabi la tağlu fı dıniküm ve la tekulu alellahi illel hakk innemel mesıhu ıysebnü meryeme rasulüllahi ve kelimetüh elkaha ila meryeme ve ruhun minhü fe aminu billahi ve rusülih ve la tekulu selaseh intehu hayral leküm innemellahü ilahün vahid sübhanehu en yekune lehu veled lehu ma fis semavati ve ma fil ard ve kefa billahi vekıla ( Ey kitap sahipleri, dininizde azgınlık etmeyin ve Allah üzerine gerçek haricindekini söylemeyin. Meryem oğlu İsa Mesih, kesinlikle Allah' ın resulü, Meryem'e atmış olduğu kelimesi ve O’ndan ruhtur. O halde, Allah’a  ve O’nun resullerine inanın ve üçtür demeyin. Kendi hayrınıza bundan imtina edin, vazgeçin. Kesinlikle ki Allah tek ilahtır. O, çocuk sahibi olmaktan yücedir. Göklerde ne varsa ve yerde ne varsa O’nadır. Vekil olarak Allah kafidir. )
 
Mearic 70/4 - Ta'rucül melaiketu ver ruhu ileyhi fi yevmin kane mikdaruhu hamsine elfe senet ( Melekler ve ruh, miktarı ellibin sene olan bir günde O’na çıkarlar. )
 
Nebe 78/38 - Yevme yekümur ruhu vel melaiketu saffen la yetekellemune illa men ezine lehür rahmanu ve kale savaben ( O gün ruh ve melekler saflar halinde ayakta dururlar. Rahman' ın kendilerine izin verdiği kimseler haricindekiler kelam edemezler, söz söyleyemezler. Ve o da doğruyu söyler. )
 
İsa kelimesinin Kur'an'da ilk kez geçtiği Bakara suresinin 2/87 kodlu ayetinde de 8 nümerolojisi bulunması ( 2+8+7 = 17 ... 1+7 = 8 ) ve İsa kelimesinin bu ayetteki 17. ( 1+7 = 8 ) olması İsa ile Melekler arasındaki bağlantıya vurgu niteliğndedir.
 
Bakara 2/87 - Ve (1) lekad (2) ateyna (3) musa (4) el (5) kitabe (6) ve (7) kaffeyna (8) min (9) ba'di (10) hı (11) bi (12) er (13) rusüli (14) ve (15) ateyna (16) ıys (17) ebne meryemel beyyinati ve eyyednahü bi ruhıl kudüs e fe küllema caeküm rasulün bima la tehva enfüsükümüstekbartüm fe ferıkan kezzebtüm ve ferıkan taktülun ( Musa’ ya kitabı verdik ve ondan sonra resuller gönderdik. Meryem oğlu İsa’ya deliller verdik ve onu kutsal ruh ile destekleyip kuvvetlendirdik. O halde resul size o nefislerinizin hoşlanmadığı ile her geldiğinde kibirlenecek de bir kısmını yalanlayacak ve bir kısmını da öldürecek misiniz? )
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder