28 Ağustos 2017 Pazartesi

Cibril - Cifril ... Hybrid - İfrit

Diller arasındaki veya aynı dil içindeki harf geçişleri, aynı harflerin farklı dillerde veya aynı dilde farklı sesle telafuz edilmeleri dillerin tek bir dilden türediğini gösterir niteliktedir.

B ve F harfleri örnek olarak alınabilir. B harfinin diller arasında fonetik değişimi söz konusudur. B harfi Latince'de P olarak telafuz edilmekte, Almanca'da ise V olarak yazılıp F olarak telafuz edilmektedir.

Aynı kökten çıkan "Baba" kelimesi İtalyanca'da "Padrino",  Fransızca'da "Père", İngilizce'de "Father", Almanca'da "Vater" olarak yazılmaktadır. ( Almanca'da "Vater", "Fater" olarak telafuz edilmektedir. )

Dolayısıyla B aslında F işlevi görmektedir. Bu durumda CİBRİL, CİFRİL olabilir. Rakam anlamına gelen Cifr kelimesi, Cypher ( İng. ), Chiffre ( Fran. ), Ziffer ( Alm. ), Şifre  ( Türkçe ), Sıfır ( Türkçe ), Sphere ( Fra., İng. ), Sefer ( Türkçe - Döngü, Tur anlamında ), Sofra ( Türkçe - Daire şeklindeki zemin, sehpa anlamında ) kelimeleriyle ortak kökene sahiptir.

Bakara 2/97 - Kul men kane adüvven li "CİBR"ıl fe innehu nezzelehu ala kalbike bi iznillahi müsaddikan li ma beyne yedeyhi ve hüden ve büşra lil mü'minın

( Kim "CİBR"il’ e düşman ise, inananlara müjde, yönlendirme ve ondan öncekileri doğrulayıcı olarak "Onu kalbinin üzerine Allah’ ın izni ile kesinlikle O İNDİRDİ." de. )

Yani CİBR+İL = CİFR+İL = "Allah'ın Rakamı"

Algebria veya El Cibr olarak bilinen kavram aslında sadece "Rakam" anlamına gelmektedir. Kitabı Cifril indirmiş olup, kitap Şifrelenmiş yani Rakamlandırılmış bir kitaptır. Kur'an tanımıyla Kitab-ı Merkum ( Rakamlandırılmış Kitap )

Kur'an'da yer alan bir başka kelime ise Cebbar ( Zorba ) kelimesisir. Kur'an'da CEBBAR-in Anid ( İnatçı ZORBA ) tanımlaması / tamlaması yer almaktadır. Bu tamlama CEFFAR-in Anid ( İnatçı SAYISALCI / CİFİRCİ ) olarak da ifade edilebilir. Bu durumda ortaya çıkan anlam "Sayılarla uğraşarak, sayıları zorlayarak gerçeğe müdahale etme, gerçeği çarpıtma, eğriltme" olmaktadır.

Nebe "78/29" - Ve külle şey'in ahsaynahü kitaben ( Ve kitapta olmak üzere herşeyi saydık. )

78/29 ... 7+8+2+9 = "26" ... 2+6 = "8"

F=B=V'ye başka örnekler ;

"F"raternity ( Kardeşlik ) = "B"rotherhood

StarBUCKS aslında StarFUCKS veya Ishtar FUCKS anlamındadır. Bir başka deyişle "Ishtar kanalıyla cin soyu yayılır" anlamında. Arapça FATR veya FATIR ( Yaratıcı ) = FATHER ( İngilizce ) = VATER ( Almanca )

Adem ile HAVVA hikayesindeki HAVVA aslında YILAN'dır. Bu nedenle Kur'an'da HAVVA ismi geçmez. Sadece “Adem'in Eşi” ifadesi yer alır. Havva veya Haffa, Adem’in aldanarak yasak ağaca yani cinlerin soyağacına yaklaşması sonucunda cinsel ilişkiye girdiği cin şeytanı yılanı tanımlamaktadır. Böylelikle insan / cin melezi varlıklar oluşmuştur. Bu nedenle insan beyninin arka bölümünde R- Complex adı verilen sürüngen beyin bulunmaktadır. İnsanın nefsani arzularının kaynağı R-Complex’tir. ( “CİNsel İlişki” ifadesi insanın cinler ile seksüel teması anlamını içermektedir. )
HAFF / HAVV : Bir şeyin etrâfını dolanan. Bir nesnenin çevresini dolanan. ( Havle, Havali = Çevresi )

HAFFA = HAVVA = YILAN

İngilizce'de Havva, "Eve" olarak ifade edilir. "Eve" kelimesi "Bir önceki" anlamına gelmektedir. Adem'den önce olan Cin'dir. Dolayısıyla Havva = Yılan = Cin eşitliği teyid edilmekte gibidir.

Bu kapsamda incelenebilecek bir başka kelimede "Melez" anlamına gelen "HYBRID" ( Hibrit ) kelimesidir. Bu kelimenin  İFRİT kelimesiyle aynı kelime olması kuvvetle muhtemeldir. Bilindiği üzere B=F ; T=D olmaktadır. H harfi bazı batı dillerinde okunmamaktadır. ( Fransızca gibi ) Yani İFRİT/İBRİD/HYBRID olabilir.

2017 yılında gösterime giren "American Gods" isimli TV dizisinde taksi şoförü kimliğinde olan cin "İfrit"'in insanla cinsel ilişkiye girmesi konu edilmektedir. ( Ve bu ilişki eşcinsel ilişkidir. )


Tüm genetik terminolojinin cinlere atfen olması önemli bir ipucu teşkil etmektedir. ( GENetik, CİNsel ... ) Hatta HYBRID kelimesi doğrufan İBLİS kelimesinden geliyor da olabilir. Fonetik olarak L = R ( Örnek : "İzin vermek" fiilinin İngilizce karşılığı A"L"LO"W", Almanca karşılığı ise E"R"LAU"B"EN kelimesidir. ) ve S= D= T= Z olduğu bilinmektedir.

Yani İblis'in döllediği insan türüne verilen isim sanki insan ırkları arasındaki çaprazlamaymış gibi terminolojiye girmiş olabilir.

J harfi de C harfi ile özdeştir. Ejderha kelimesi bu aşamada uygun bir örnektir.

ECDER = Daha büyük ( Cedir kökünden )

ECDER ( Ejder ) +HA ( Dişi için O )... Ondan Daha Büyük....

Ha = Ishtar, Semiramis, Afrodit, Isis vb.

Yani dölleyici yılan = EcderHA...( Ondan daha büyük.... Ishtar'ın büyüğü / kocası ... Koca = Büyük )

Yukarıda da belirtildiği üzere diller arasında veya aynı dilde harflerin farklı telafuzları ve buna bağlı harf geçişleri mevcuttur. Bir başka deyişle aynı olan ancak farklı yazılıp, telafuz edilen harfler bulunmaktadır. Bu yaklaşımla oluşturulmuş karşılık tablosu aşağıdadır.

B=P=V=F
S=T=Z=D=Y
G=C=K=S
H*=J**=I=Y
L=R
M=N
Ş=Ç

* H harfi C,K ve T olabilmektedir. ( Hırvat - Kravat, Ayeh - Ayet )
**J harfi C harfi de olabilmektedir. ( Jungle - Cengel )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder