8 Ağustos 2017 Salı

Transhümanizm, Singularity ve Yapay Zeka Aldatmacası

"Yeni Dünya Düzeni" planı kapsamında, insanlığı, ruhsal yapısı bloke olmuş, tam kontrol altına alınmış uzaktan kumandalı köle robotlara dönüştürmek suretiyle Allah yolundan saptırmaya çalışan şeytan neferi küresel elitin son silahı "2045 Initiative" isimli organizasyon ve "Global Future 2045" sloganı altında yürütülen "Transhümanizm - Singularity" projesidir. Projenin metodik içeriği dijital ve sentetik teknoloji kullanılmak suretiyle insanın biyolojik yapısının, muhtelif elektronik entegrasyonlarla ( mikroçip implantasyonu, yapay bedenleme vb. ) robotik bir yapıya dönüştürülmesinden oluşmaktadır. Proje kapsamında yapay bedene "beyin" ve "ruh"!! nakli yoluyla ölümsüzlüğün sağlanacağı da iddia edilmektedir. Proje, "Süper İnsan" ve "Ölümsüzlük" kavramlarıyla kitlelere telkin edilmeye çalışılmaktadır. Amaç, insanların ruhsal yükselişini, tekamülünü, kolektif bilinç tesisini ve zaman içinde aktive olacak metapsişik yeteneklerini ( telekinezi, durugörü, telepati, medyumluk vb. ) engellemek, tüm insanları tek merkezden AI ( Artificial Intelligence / Yapay Zeka ) ile yönlendirilen tek tip robotlara dönüştürmek suretiyle makineleştirip dünyaya hapsetmektir. Projeye "Singularity" ( Teklik / Birlik ) isminin verilme sebebi de budur. Küresel şeytanlar, yine şirk ve taklit eyleminde bulunmak suretiyle, kainattaki varlıklar arasında oluşması gereken ve toplu tekamülün bir ifadesi olan rahmani "Vahdet / Ünite" olgusunu, kaba madde alemi olan dünyada teknoloji kullanarak şeytani bir şekilde gerçekleştirmeyi ve insanları köleleştirmeyi hedeflemektedirler.

21/34 - Ve ma cealna li beşerin min kablikel huld e fe in mitte fe hümül halidun

( Ve senden önce insanlar için ebediyet kılmadık. O halde, sen ölürsün de onlar ebedi mi kalırlar? )


Oysa maddeselliği bir sınav niteliğinde deneyimlemek üzere geçici dünya hayatını yaşayan ve esas itibarıyla ruhsal bir varlık olan yani zaten "süper" ve "ölümsüz" olan ve döngü sonunda metapsişik yetenekleri açığa çıkacak olan insan için bu bir tuzaktır. Şeytanların amacı, insanın metapsişik yetenekleri aktive olmadan ve kolektif bilincin tam tesisiyle birleşik insanlık oluşmadan insanları dijital ortama hapsedebilmek ve tam zihinsel kontrol altına alabilmektir. Bu teknoloji insanların mevcut yeteneklerini de ( düşünme, hayal etme, yazma, okuma, yürüme vb. ) bloke etmek, insanı adeta felç etmek üzere kurgulanmaktadır. ( Bilgi ve teknoloji Allah'ın nimetidir. Ancak bilginin ve teknolojinin kullanım amacı önemlidir. Örnek: Bıçak...pasta kesilirse iyidir, faydalıdır. Cinayet işlenirse kötüdür, zararlıdır. ) Aynı tuzağı evvelce de kuran İblis insanın cennetten kovulmasına sebep olmuştur. İblis'in bu tuzağı A'raf suresinin 20. ayetinde anlatılmaktadır.

A'raf 7/20 - Fe vesvese lehümeş şeytanü li yübdiye lehüma ma vuriye anhüma min sev'atihima ve kale ma nehaküma rabbüküma an hazihiş şecerati illa en tekuna "melekeyni" ev tekuna minel "halidın"

( Şeytan onların ayıplarından, çirkinliklerinden o onlara gizlenmişleri, örtülmüşleri onlara açığa çıkarmak için onlara vesvese verdi. "Rabb' iniz, ancak iki "melek" veya "ebedilerden" olursunuz diye sizi şu ağaçtan men etti." dedi. )

Görüleceği üzere İblis, cennette zaten "ebedi" ( ölümsüz ) ve "melek" gibi olan insanı sanki öyle değilmiş de ağaca yaklaşırsa yani cinlerle cinsel ilişkiye girerse öyle olacakmış yaklaşımı ile aldatmıştır. Şeytanın en büyük taktiği "var olanı yok, yok olanı var göstererek" aldatmaktır.

Ayet kodundaki satanik 9 nümerolojisi de dikkat çekmektedir. 7/20 ... 7+2+0 = 9

"Global Future 2045" sloganındaki tarihte "11"* nümerolojisi bulunmaktadır. ( 2+0+4+5 = 11 ) ( * 11 sayısı esas itibarıyla portal açılmasıyla üst boyuta geçiş kavramının sembolüdür. Ancak, ters kavramlara ve çarpıtmaya dayalı satanizmde 11 sayısı, Rab'bin ilahi mühür sayısı olan 10'un üzerinde olmayı yani - haşa - O'nun üstünde olmayı sembolize etmektedir.

İncil'in aşağıdaki ayetinde insanın cennette "melek" gibi olduğu bildirilmektedir.

40 Matthew 22 30 "Dirilişten sonra insanlar ne evlenir, ne de evlendirilir, gökteki MELEKLER gibidirler.
Ayrıca "Trans+hümanizm" kelimesi, okült açıdan "gelişmiş süper insan" anlamında değil, "insanlıktan çıkmış insan" ve/veya "transa sokulmuş / hipnoza girmiş insan" anlamındadır.

Transhümanizm projesi, Dmitry Itskov'a "2011" ( 2011 yılında 11 sayısı yer almaktadır. ) yılında kurdurulan "2045 Initiative" organizasyonu altında "Global Future 2045" ( 2+0+4+5 = 11 satanik nümeroloji ) ve "Project Avatar" * isimleriyle "Human Evolution" ( İnsan Evrimi ) konsepti çerçevesinde lanse edilmektedir. ( * "Avatar" bedenlenmiş ilahi varlık anlamındadır. ) Proje kapsamında insanın ruhunun da yapay bir bedene aktarılabileceği ve böylece ölümsüz olunabileceği belirtilmektedir. Amaç insanın reenkarnasyon döngüsünü ve dolayısıyla ruhsal tekamülünü engellemek ve onu, aslında kurtulması gereken kaba madde planı dünyaya hapsetmektir.

Teknoloji insanın gerçekten yararına olacak şekilde kullanıldığında büyük hayır vesilesidir. Ancak sınırlar aşıldığında ve amaç saptığında konu - Kur'an'daki ifadelerle - "Allah'ın hudutlarını aşma" ve "Allah'a isyan" noktasına gelir. Projenin misyonuna bakıldığında sınırların aşıldığı görülmektedir.




"2045 İnsiyatifinin misyonu neslin hayatta kalmasının sağlanması, tüm insan nesli için parlak bir geleceğin inşası, yeni hedeflere ulaşılması ve insan için etik ve yüksek teknoloji geleceği açısından yeni anlamlar ve değerler yaratmaktır." - Dmitry Itskov


Dmitry Itskov geminoidiyle ( yapay ikiz bedeniyle...)


"Re-Brain" ( Yeniden Beyinleme ) takımı 21 teorisyen sinirbilimciden oluşacakmış. ( 21 sayısı nümerolojik olarak "Ruh"u sembolize etmektedir. "Ruh" kelimesi Kur'an'da 21 kere tekrarlanmaktadır. )


Avatar B - Ölüm sonrasında beynin suni bir bedene nakli sonrasında ölümsüzlük. Ölmeyi beklemeyip şimdi öldürülüp ölümsüz olmak isteyen var mı?



Projeyi Dalai Lama Tenzin Guatso'nun desteklemesi de dikkat çekicidir. Projenin medyada görünen sözde sponsoru Dmitry Itskov ve Tenzin Guatso yanyana...

2009 ( 2+0+0+9 = 11 ) yılı yapımı olan "Avatar" isimli filmin son sahnelerinde filmin kahramanının bilincinin ( ruhunun ) "Avatar" bedene aktarılması tasvir edilmektedir.


Bakara 2/96 Ve kesinlikle onları hayatta insanların en hırslıları olarak bulacaksın. O ortak koşanlardan her biri bin sene ömür sürmeyi arzular. Onlar uzun ömür sürerek o azaptan uzaklaşacak değillerdir. Allah o yaptıklarını görendir.

Al'i İmran 3/185 - Tüm nefisler ölümü tadacaktır. Ve ayağa kalkış gününde ödülleriniz kesinlikle size vefa edilecektir. Kim ateşten uzaklaştırılıp, bahçeye sokulursa kurtulmuştur. Dünya hayatı aldatıcı fayda haricindeki değildir.

2017 yılı yapımı olan "Ghost In The Shell" ( Kabuktaki Hayalet ), "Simple Creature" ( Basit Yaratık ) gibi konulu filmler transhümanizm projesinin reklamı niteliğindedir.

Kabuktaki Hayalet filminden bazı replikler;

"Ben insanım defoluyum." ( Allah'ın yaratışına eleştiri ve isyan. )
"Türünün ilk örneği." ( Beyni sibernetik bedene aktarılan kadın için söylenen söz. )
"Bir gün herkes senin gibi olacak." ( Beyni sibernetik bedene aktarılan kadına söylenen söz. )
......



Simple Creature ( Basit Yaratık ) isimli filme ait aşağıdaki kareler, Allah’ın yaratışına olan isyanı, dünya hayatında ölümsüzlük arzusunu, Allah’a ortak koşma saplantısını ve super insan söylemiyle yapılan aldatmacayı yansıtmaktadır. Ayrıca ısrarlı “8” nümerolojisi de dikkat çekmektedir.



Bilgisayar ekranlarında “8” rakamı…

Saat 2:22 … 2x2x2 = 8 veya “2:22” … İki nokta dahil olmak üzere 4 adet 2 yani “8”
( Hatırlanacağı üzere 2017 yılında döngüleri konu alan “2:22” isimli bir film de çekilmişti. )


Projenin ismi SINGULARITY yani Teklik, Birlik. Singularity kelimesiyle, insanlar arasında gelişmekte olan ve Birleşik İnsanlığı oluşturacak Kolektif Bilinç'e atıfta bulunulmaktadır. İnsanları "tek nefis" olarak birleştirecek ve ruhsal yükseliş sağlayacak Kolektif Bilinç hedef alınmaktadır. İnsanların, ilahi yönlendirmeyle ruhsal gelişime ve birliğe erişmeleri engellenmek istenmekte, bunun yerine teknoloji yoluyla "tek" bir merkezi bilgisayar ağına kilitlenerek köleleştirilmeleri hedeflenmektedir.





"Yetersiz bedenler"...Allahü Teala'nın yaratışına açık isyan.


"Tanrı şeklinde yeniden düzenleme" Açık şirk cümlesi...



144 sayısının nümerolojik değeri 9 olup, bu sayı 666 sayısının da nümerolojik değeridir.




Tevrat’ın JEREMIAH suresinin 17. ( 1+7 = 8 ) ayeti …JEREMIAH … 8 harften oluşuyor.

Yapay Zeka ile desteklenen Transhümanizm projesinin temelinde insanın implant çipler vasıtasıyla merkezi bilgisayara bağlanması ve duyularının bloke edilerek uzaktan kontrol edilebilir hale getirilmesi ( robotlaştırılması ) yani Kur’an ifadesiyle “Kör, sağır ve dilsiz” yapılması yatmaktadır. Görülmesi gerekeni göremeyen görülmesi isteneni gören, duyulması gerekeni duyamayan duyulması isteneni duyan, söylenmesi gerekeni söyleyemeyen söylenmesi isteneni söyleyen bir insan kitlesi zaten kör, sağır ve dilsiz hale getirilmiş ve Allah yolundan saptırılmış demektir. Uzun yıllar boyunca “bilgilendirmeyerek cahil tutma” yöntemiyle gerçekleştirilen uygulama, bilgi çağına girilmesi, insanın idrak seviyesinin yükselmesi ve bilgi akış kaynaklarının gelişmesi neticesinde şimdi teknoloji kullanılarak yapılmaya çalışılmaktadır.

2/18 - Summün bükmün umyün fe hüm la yarciun
( Sağırdırlar, dilsizdirler, kördürler. Artık onlar dönmezler. )

Bugün bir çok ürünün reklamında "Yapay zeka" kavramının kullanıldığı görülmektedir. Bu reklamlarda yapay zekalı ürün ile insanın "düşünmekle veya gereksiz fiziksel etkinlikle" uğraşmayacağı ve bunun da kendisine büyük kolaylık sağlayacağı telkin edilmeye çalışılmaktadır. Oysa ki yapay zekanın bu şekilde kullanımının, insanı paralize etmekten ve doğal yeteneklerini kullanamaz hale gelmesine sebebiyet vermekten başka bir sonucu olmayacaktır.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder