3 Ağustos 2017 Perşembe

Kristal Alıcı Verici ( Crystal Transmitter )... Billur

Kaynaklar "Kristal" adı verilen materyelin alıcı / verici niteliğnde bir iletişim aracı olarak kullanılabildiğini göstermektedir. Radyo vericilerinde taşıyıcı dalga oluşturabilmek için kristal osilatörler kullanılmaktadır.

                                                                    
                             Kristal kütlesi

Boyutlar arası iletişimi konu alan "Crystal Life" isimli bir site mevcuttur.
 
http://www.crystal-life.com/learn/interdimensional-communication/

Araştırmacı yazar David Icke, "Human Race Get Off Your Knees" ( İnsanoğlu Ayağa Kalk ) isimli kitabında kristalin alıcı verici özelliğinden ve su ile ilişkisinden bahsetmektedir.


Neml suresinin 44. ayetinde, "Billur" ( Kristal ) köşk içine giren Sebe Melikesi'nin ilahi boyutla iletişime geçip gerçeği görmesi ve teslim olması konu edilmektedir.

Neml 27/44 - Kıle lehedhulis sarh fe lemma raethü hasibethü lücceten ve keşefet an sakayha kale innehu sarhun mümerradün min kavarır kalet rabbi innı zalemtü nefsı ve eslemtü mea süleymane lillahi rabbil alemın ( Ona "Köşke gir." denildi. Onu gördüğünde, onu engin su sandı. Bacağını açıp kaldırdı. "Kesinlikle o billurdan imar edilmiş köşktür." dedi. "Rabb' im, kesinlikle ben nefsime zulmettim ve Süleyman ile birlikte, alemlerin Rabb' i Allah için teslim oldum." dedi. )

* Ayet kodunda 8 nümerolojisi bulunmakta olup, yine Melekler ile iletişim mesajı verilmekte gibidir.

Sure kodu 27/44 ... 2+7+4+4 = 17 ... 1+7 = 8

Ayet numarası 44 ... 4+4 = 8

Superman filminin ilk bölümünde, Clark Kent'in buzullar arasında "kristalden" oluşan bir yapıya girerek farklı zaman diliminde ve farklı boyutta bulunan ailesiyle iletişim kurması tasvir edilmektedir.

                           
                                                                    
                            Kristal Köşk

                                                                                                                       Kristaller

                                                                                                                
                      Kristal Köşkte iletişim


Ayrıca "Kristal" kelimesindeki "Krist" kökü ile "Christ" kelimesi arasında anlam ilişkisi olabilir. Zira "Buz Kristalleri" ifadesi Buzun esas itibarıyla kristal özelliği taşıdığını ifade etmektedir. Buz kelimesinin İngilizce karşılığı "Ice", Almanca karşılığı ise "Eis"'tır. 
 
"Ice" ve "Eis" kelimelerinin Christ ( Mesih ) "İsa" anlamına gelen "Iys" ve "Jesus / Iasos" ile olan benzerliği dikkat çekicidir. Kristalin iletişimdeki işlevi dikkate alındığında, "Christ / İsa kanalıyla ilahi iletişim" teması ortaya çıkmaktadır.
 
 
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder