17 Kasım 2019 Pazar

Döngü sonunda ruh tesiriyle gelişen yetenekler

İnsanlığın içinde bulunduğu ve kıyamet ( ayağa kalkış ) olarak adlandırılan  döngü sonu sürecinde, üst plandan gelen ruh tesiriyle insanların psişik yeteneklerinde gelişmeler* tezahür edecektir. Bu yetenekler telekinezi, durugörü, medyumluk, şifacılık, telepati, çift bedenleme, reanimasyon olarak sayılabilir. Bu fenomen Mu uygarlığının son döneminde de tezahür etmiş, ardından tufan vuku bulmuş ve bir 70,000 yıllık döngü sonlanmıştır. Şimdi dünya ve insanlık bir 70,000 yıllık döngünün sonunu deneyimlemenin eşiğindedir.

* Mesih İsa'nın hastaları iyileştirmesi, ölüyü diriltmesi, çamurdan kuş yaratması bu yeteneklere örneklerdir. Bu durum, insana ruhundan üfleyen Allahü Teala'nın "Ol." emrinin bir tezahürü niteliğindedir.

Ruh tesiriyle yetenek tekâmülü ve ünitenin ( kolektif bilincin ) tesisi İncil ayetlerinde bildirilmektedir.

41 Mark 16-15 İsa onlara şöyle buyurdu: "Dünyanın her yanına gidin, Müjde'yi bütün yaratılışa duyurun.

41 Mark 16-16 İman edip vaftiz olan kurtulacak, iman etmeyen ise hüküm giyecek.

41 Mark 16-17 İman edenlerle birlikte görülecek belirtiler şunlardır: Benim adımla cinleri kovacaklar, yeni dillerle konuşacaklar,

41 Mark 16-18 yılanları elleriyle tutacaklar. Öldürücü bir zehir içseler bile, zarar görmeyecekler. Ellerini hastaların üzerine koyacaklar ve hastalar iyileşecek."

44 Acts 2-43 Herkesi bir korku sarmıştı. Elçilerin aracılığıyla birçok HARİKALAR ve MUCİZELER yapılıyordu. 

44 Acts 2-44 İmanlıların tümü bir arada bulunuyor, her şeyi ortaklaşa kullanıyorlardı. 

44 Acts 2-45 Mallarını mülklerini satıyor ve bunun parasını herkese ihtiyacına göre dağıtıyorlardı. 

44 Acts 2-46 Her gün tapınakta toplanmaya devam eden imanlılar, kendi evlerinde de ekmek bölüp içten bir sevinç ve sadelikle yemek yiyor ve 

44 Acts 2-47 Tanrı'yı övüyorlardı. Tüm halkın beğenisini kazanmışlardı. Rab de her gün yeni kurtulanları onların arasına katıyordu. 

46 1 Corinthians 12-7 Herkesin ortak yararı için herkese Ruh'u belli eden bir yetenek veriliyor. 

46 1 Corinthians 12-8 Ruh aracılığıyla birine bilgece konuşma yeteneği, ötekine aynı Ruh'tan bilgi iletme yeteneği, 

46 1 Corinthians 12-9 birine aynı Ruh aracılığıyla iman, ötekine aynı Ruh aracılığıyla hastaları iyileştirme armağanları, 

46 1 Corinthians 12-10 birine mucize yapma olanakları, birine peygamberlikte bulunma, birine ruhları ayırt etme, birine çeşitli dillerle konuşma, bir başkasına da bu dilleri çevirme armağanı veriliyor. 

46 1 Corinthians 12-11 Bunların tümünü etkin kılan tek ve aynı Ruh'tur. Ruh bunları herkese dilediği gibi, ayrı ayrı dağıtır.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder