9 Şubat 2020 Pazar

Ayetlerin en büyüklerinden gösterilmesi ve 2023

2023 yılı, sosyoekonomik ve politik açılardan büyük bir değişimin vuku bulacağı bir yıl olarak sıkça zikredilmektedir. Meşhur sanatçı Barış manço'nun 2023 adlı bestesi ve kendisinin de rol aldığı aynı isimli fotoroman bu bağlamda ilginç bir durum arzetmektedir.

2023 yılı okült ezoterik veriler itibarıyla bir özellik arzettiği için mi küresel şeytanlar ve onların yerel temsilcileri tarafından da böylesine gündemde tutulmaktadır? Küreselcilerin planlarının çok ötesinde ve hayırlı değişimlere vesile olacak ilahi kozmik bir olgunun müstakbel tezahürünün, farklı anlam yüklenmek suretiyle iletişimi yapılamakta gibidir. 

İçinde bulunulan 2020 yılında gerçekleşen ve dünya çapında etkili olan deprem, salgın ve savaş gibi gelişmeler dikkate alındığında bir sürecin hızlandığı izlenimi oluşmaktadır.

Taha suresinin 20/20 ve 20/23 kodlu ayetleri konuya ilişkin ilginç bir uyum sergilemektedir.

20/20 - Fe elkaha fe iza hiye hayyetün tes'a ( Böylece onu bıraktı da o zaman o koşan yılan oldu. )*

* Ayette yer alan "yılanın koşması" ifadesi ve ayet kodu 2020 yılında dünyada kötülüğün, bozulmanın ve dejenerasyonun iyice artmaya başlayacağı anlamına mı işaret etmektedir?

20/21 - Kale huzha ve la tehaf se nüıydüha sıratehel ula ( "Onu yakala ve korkma. Onu ilk önceki haline döndüreceğiz." dedi. )
20/22 - Vadmün yedeke ila cenahıke tahrüc beydae min ğayri suin ayeten uhra ( Ve elini koynuna koy. Diğer ayet olarak, kusursuz beyaz çıksın. )

20/23 - Li nüriyeke min ayatinel kübra ( Sana ayetlerimizin en büyüklerinden göstermek için. )**

** 2023 yılında vuku bulacak ilahi kozmik bir olayın haberi mi verilmektedir? 2023 sayısının nümerolojik değeri, döngü sonu kavramının nümerolojik sembolü olan 7 sayısını vermektedir. ( 2+0+2+3 = 7 )

Evvelki bölümlerde de değinildiği üzere 2020 yılında toplu olarak vuku bulan deprem, salgın ve savaş olguları, döngü sonu olayları tanımıyla İncil'in aşağıdaki ayetlerinde de yer almaktadır.

42-Luke-21-10 Sonra onlara şöyle dedi: "Ulus ulusa, devlet devlete savaş açacak.
42-Luke-21-11 Şiddetli depremler, yer yer kıtlıklar ve salgın hastalıklar, korkunç olaylar ve gökte olağanüstü belirtiler olacak.

1 yorum:

  1. artık bu yılan düşmanlığını bir bıraksanız diyorum onlar içinde salihlerde olduğunu unutuyosunuz yada işininize öyle geliyor

    YanıtlaSil