17 Şubat 2020 Pazartesi

Schadenfreude Sendromu

"Schadenfreude Sendromu" ( Kötülükten Sevinç Duyma / Zevk Alma Sendromu ), sadizm, narsizm ve psikopati kombinasyonundan oluşan ruhsal durum bozukluğuna verilen isimdir. Bu sendromun özünde "başkasının mağduriyetinden ve ıstırabından zevk alma, sevinç duyma olgusu" bulunmaktadır.

Yeni dünya düzeninin satanist toplumunun temellerini atmaya çalışan küresel şeytanlar, hiçbir değer yargısı olmayan, sadece nefsani arzularının tatmini peşinde koşan, "Do it as you see fit." ilkesini benimsemiş bir genç nesil yaratmaya çabalamaktadırlar. Satanizm de zaten özünde "nefsani arzularına, maddi ve dünyevi heveslerine tapma, onların kulu olma" eğiliminden ibarettir.

Bu çerçevede, filmler, şarkılar ve sosyal medya kanalıyla Schadefreude Sendromu'nu tetikleyecek mesajları, fotoları ve videoları organize bir şekilde yaygınlaştırmaya, esasında bir sendrom olan bu olguyu standard ve genel bir davranış modeline evriltmeye çalışmaktadırlar. Sadece maddi ve nefsani heveslerin peşinde koşan bir toplumun kapitalist-emperyalist şeytanlar tarafından kontrol ve idare altına alınması son derece kolaydır. 

"Schadenfreude Sendromu" kutsal kitaplarda açıkça belirtilmiştir.

Tevrat

20-Proverbs-2-13 Onlar ki karanlık yollarda yürümek için Doğru yoldan ayrılırlar.

20-Proverbs-2-14 Kötülük yapmaktan hoşlanır, Zevk alırlar kötülüğün aşırısından.

20 Proverbs 10-23 Kötülük akılsızlar için eğlence gibidir. Aklı başında olanlar içinse bilgelik aynı şeydir.

31-Obadiah-1-12 Yahudalı kardeşlerinin o kötü gününden Zevk almamalıydın. Başlarına gelen yıkıma sevinmemeli, Sıkıntılı günlerinde onlarla alay etmemeliydin.

31-Obadiah-1-13 Halkım felakete uğradığı gün Kente girmemeliydin, O gün halkımın uğradığı kötülükten zevk almamalı, Malını mülkünü ele geçirmeye kalkmamalıydın.

Kur'an

3/120 - İn temsesküm hasenetün tesü'hüm ve in tüsıbküm seyyietün yefrahu biha ve in tasbiru ve tetteku la yedurruküm keydühüm şey'a innellahe bima ya'melune mühıyt
( Size güzellik ve iyilik dokunması, onları üzer, kederlendirir. Oysa, size kötülük isabet ederse, onunla ferahlayıp sevinirler. Eğer sabrederseniz  ve sakınırsanız, onların hileleri size şey kadar bile zarar veremez. Kesinlikle Allah o yaptıklarını kuşatandır. )

47/14 - E fe men kane ala beyyinetin min rabbihı ke men züyyine lehu suü amelihı vettebeu ehvaehüm
( O halde, Rab’binden deliller üzerinde olan kimse, ona kötü işleri süslü gösterilen ve onların heveslerine tabi olan kimse gibi olur mu? )

25/43 - E raeyte men ittehaze ilahehu hevah e fe ente tekunü aleyhi vekıla
( O hevesini ilahı edineni gördün mü? O halde, sen onun üzerine vekil mi olursun? )





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder