19 Şubat 2020 Çarşamba

NWO Kartındaki 13013 sayısı

"Gaybın ilmi onlarda da ( kaderi ) onlar mı yazıyorlar?" başlıklı bölümde incelenen "Illuminati New World Order - Conspiracy Games" ( Aydınlanmışlar Yeni Dünya Düzeni - Komplo Oyunları ) kapsamındaki 412 oyun kartından biri olan aşağıdaki kart "13013" başlıklı kartın ilgili sayıyı içermesi ve üzerindeki görselde bir "Uzay Aracı" figürünün yer alması açısından dikkat çekmektedir.

Kartta "13013 sayısı üzerine meditasyon yapmanın şaşırtıcı etkileri olacağından" bahsedilmektedir.



"13" sayısındaki 3 sayısının yan yatması ve 1 sayısı ile yer değiştirmesi durumunda ortaya "Allah" kelimesini oluşturan Lam Lam ve Elif harflerinin çıktığına evvelki bölümlerde de değinilmişti. Bu minvalde kartta iki kere 13 sayısının yer alması ile "Allah Allah" diyerek yapılan zikir arasında bir ilinti olabilir mi? "13013 sayısı üzerine meditasyon yapma" ifadesiyle dolaylı olarak "Allah Allah" zikri mi ifade edilmektedir. 

( Unutulmamalıdır ki cin şeytanlarının kendi ilimleri olmadığı gibi insan gibi yaratıcılıkları da yoktur. Cin şeytanları sadece matematiksel yetenekleriyle mevcut ilmi ve olguları çarpıtarak insanları aldatırlar ve saptırırlar. Yani yaptıkları sadece Allah'ın ilmini kötülüğe vesile olacak şekilde kullanmaktır.* Dolayısıyla madde üzerinde kontrol sağlayabilecek en büyük ruhsal kudretin kaynağı sadece ve sadece Rab'bin ismi / isimleri olduğundan söz konusu zikir hususu gerçek ifşa edilmeden okült olarak gündeme getirilmiş olabilir. )

* İblis'in de içinde bulunduğu melekler topluluğunun şu söylemi hatırlanmalıdır.

2/32 - Kalu sübhaneke la ilme lena illa ma alemtena inneke entel alimül hakim
( "Yücesin sen. O bize öğrettiğinin haricinde bize ilim yoktur. Kesinlikle sen bilensin hakimsin." dediler. )


Kartın üzerindeki "13013" sayısının nümerolojik değeri, yeni döngü başlangıcı ve sonsuz döngünün nümerolojik sembolü olan "8" sayısını ( 1+3+0+1+3 = "8" ) vermektedir. Kart üzerindeki "Uzay Gemisi" resmi de farklı boyutlara açılım veya farklı boyutlarla iletişim mesajını vermekte gibi olup, bu noktada 8 sayısıyla sembolik uyum oluşmaktadır.

Kodu, kart üzerindeki 13013 sayısıyla uyum arzeden Kur'an'ın 13/13 kodlu ayetinde "Allah'ın övülmek üzere zikredilmesinden" ve "O'nun azabının şiddetinden" bahsedilmesi de, konu bağlamında, O'nun bahşedeceği güçten faydalanma hususuyla ilintili olabilir. Kartta yer alan "13013 sayısına meditasyonun şaşırtıcı etkileri" ifadesi de aynı konu kapsamında uyum arzetmektedir. 

13/13 - Ve yüsebbihur ra'dü bi hamdihı vel melaiketü min hıyfetih ve yürsilüs savaıka fe yüsıbü biha men yeşaü ve hüm yücadilune fillah ve hüve şedıdül mihal
( Ve gök gürültüsü ve melekler O' nun korkusundan, O' nu övgüsü ile överler. Yıldırımlar gönderir de onlarla dilediği kimseye isabet eder. Onlar ise Allah hakkında mücadele ederler. O azabı şiddetli olandır. )













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder