27 Şubat 2020 Perşembe

SPeRm ve SeRPent

İnsanın kaba madde alemi dünyadaki yaşamının başlangıç kaynağı olan "Sperm" şekil itibarıyla "Yılan"'ı andırmakta olup, "SPeRm", "SeRPent" ve "SeRPmek" kelimelerini oluşturan temel harfler de aynı harflerdir. ( S,R,P )



Ymurtayı döllemek için ileri atılmış yılan formundaki spermler ( Atmosfere veya dünyaya girmeye* çalışan reptilian cinlerin tasviri gibi )

*15/17 - Ve hafıznaha min külli şeytanir racım ( Ve onu ( göğü ) tüm kovulmuş şeytanlardan koruduk. )
15/18 - İlla men isterekas sem'a fe etbeahu şihabün mübın ( O kulak hırsızlığı yapan kimse hariç. Artık onu apaçık kıvılcım takip eder. )

Ayetteki “kulak hırsızlığı yapan kimse” gökten içeri girmeye çalışan cini / cinleri tasvir etmektedir.

S,R ve P harflerini içeren farklı dillerdeki kelimeler incelendiğinde "Yayılmak, Atılmak, Dağılmak,  Serpmek, Fırlamak, Türemek, Yükselmek"  ortak anlamları göz çarpmaktadır.

SPRead = Dağılmak, Yayılmak
SPeeR ( Alm. ) Spear ( İng. ) = Cirit, Mızrak ( Atılan şey )
SPeRM* ( Atılarak serpilerek yayılan )
SeRPMek / SeRPMe ( Türk. ) = Atarak yaymak
SeRPent ( Fra. - İng. ) = Yılan ( Yere yaYILAN ) *

Sper+m ( Yayılma, Dağılma ) Depr+em ( Depreşme, Depression )

SPiRit = Ruh* SPRout = Türeyen, Tomurcuk
SPRead = Yayılmak ve SPeRm *
Ruh = Rıh = Rüzgar ( Rüzgar yayılarak dağılır. Bir noktada sabit bir olgu değildir. )
SüPüRMek = Yayarak dağıtmak, ilerletmek
SuPeR = Üste yukarı fırlamış, atılmış
SuPReMe = Üste yukarı fırlamış olma / olan
SPRosse (Alm. ) = Basamak, Üste çıkaran, Yukarı fırlatan
SPRing ( İlkbahar ) ... SPR + ing Spring = Atılma, yayılma, tomurcuklanma, hayatın başlaması, yeşerme
SPoRe = Üreme, Türeme* hücresi 
SPoR yapmak = Hareketlenmek, Yükselmek, Aktif hale gelmek

* TÜReme = Üste yukarı çıkma, Yükselme, Ortaya çıkma TüRk ... TüR+k = Yükselmiş olan

"Yumurta" kavramının "Yılan" ile ilntilendirildiği aşağıdaki okült figürler / semboller de yılan ile döllenme arasındaki gizemli anlam açısından dikkat çekmektedir. 



Yumurtaya sarılmış yılan

Yılan, bazı ezoterik ve okült kültürlerde yaratılışın ve yaşam enerjisinin kaynağı addedilmektedir. Ve halen "Tıbbın" sembolü olarak da kullanılmaktadır.


DNA Sarmalı formu verilmiş iki yılan ile tıp sembolize edilmektedir.

Bu noktada bazı sorular;

Adem'in, yaklaşmaması gereken ağaca ( cinlerin soyağacı ) yaklaşması yani eşinden önce cin ile CİNsel ilişkiye girmiş olması ve eşinin de aynı davranışı sergilemesi sonrasında saf insan soyu bolzulmuş ve reptil ( sürüngen / yılan ) / cin hibridi bir nesil mi oluşmuştur? ( Adem'in cennetten çıkarılma sebebi de saf insan niteliğini kaybetmiş olmasıdır. )

Bu nedenle mi insanların beyninde nefsani frekansların kaynağı olan Reptilian Complex ( Sürüngen Kompleksi ) adı verilen bir organ bulunmaktadır?

Cinsel ilişki olmadan yaratılmış olan tek saf insanlar Adem ile İsa mıdır? ( Kur'an'da "İsa'nın misali Adem'in misali gibidir." ifadesi yer alır. )

3/59 - İnne mesele IYSA ındellahi ke meseli ADEM halekahu min türabin sümme kale lehu kün fe yekun
( Kesinlikle İSA’ nın misali Allah’ ın indinde ADEM’ in misali gibidir. Onu topraktan yarattı ve sonra ona "Ol." dedi de o oldu. )

Ve bu nedenle mi İncil'de Mesih İsa'dan "İnsanoğlu" olarak bahsedilir?

40-Matthew-13-37 İsa, "İYİ TOHUMU* EKEN İNSANOĞLU'dur." diye karşılık verdi.

* "İyi Tohum", kaba madde aleminde Mesih İsa ve İnsanoğlu ismiyle saf insan olarak tezahür eden ruhun yayacağı ve Reptilian Complex'in ürettiği nefsaniyet frekanslarından arınmış "Saf İnsan" tesirleri midir?

40-Matthew-13-41 İNSANOĞLU meleklerini gönderecek, onlar da insanları günaha düşüren her şeyi, kötülük yapan herkesi O'nun egemenliğinden toplayıp,

Tekrar "Sperm"e dönülecek olursa, "Sperm" ipliksi yapıya sahip olan yaşam kaynağıdır. Kuantum fiziğindeki "İp Teorisi"'ne ( String Theory ) göre atom altı parçacıklar da ( Kuarklar ) ipliksi yapıya sahiplerdir. "İp Teorisi" tüm evrenin de ipliksi yapıya sahip olduğunu ve 11 boyuttan oluştuğunu ( M Teorisi ) belirtmektedir. Solucan Delikleri de ( Worm Holes ) bu teorinin kainattaki delilleri niteliğindeki küçük tezahürleridir. "İp Teorisi"'ne ( String Theory ) "Herşeyin Teorisi" ( Theory of Everything ) adı da verilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder