19 Şubat 2020 Çarşamba

Gaybın ilmi onlarda da ( kaderi ) onlar mı yazıyorlar?

52/41 - Em ındehümül ğaybu fe hüm yektubun
( Gayb* onların indinde de onlar mı yazıyorlar?  )

53/35 - E indehu ilmul ğaybi fe hüve yera
( Gaybın ilmi onun indindedir de o mu görür? )

68/47 - Em indehümül ğaybu fe hüm yektubun
( Gayb onların indinde de onlar mı yazıyorlar? )

* Gayb = Bilinmeyen, Yok olan ( KAYBetmek = GAYBetmek )

Kur'an'ın bu ayetlerinde, kendilerini Rab'be ortak koşmak gibi büyük bir gaflet ve yanılgı içine girmiş olan ve O'nun ilmini, kutsal kitaplardaki zamandan münezzeh bilgileri, O'nun yaratılış mekanizmasını taklit ederek kaba madde aleminde "insanlığın kaderini belirleme"ye kalkışan küresel şeytanlara dolaylı olarak işaret edilmektedir. Zira bu azınlık kitle, dünya insanlığını tahakküm altına almak ve köleleştirmek için uyguladıkları, uygulayacakları planları sanki bir "kader* yazısı" gibi kayıt altına almaktadır. Sözde kudretlerini insanlara hissettirmek ve uygulayacakları komplolara karşı toplumu bilinçaltında hazırlamak ve sosyal tepkiyi en aza indirmek için zaman içinde muhtelif sistem görevlisi kişiler ( yazarlar, müzik insanları, film senaristleri ve yapımcıları, siyasiler, iş insanları vb. ) ve mecralar kanalıyla bu planlarını topluma duyurmaktadırlar. Dolayısıyla bir çok olayın bazı kişilerce önceden bilinmesi fenomeninin temeli "medyumluk"un yanısıra "planları önceden bilmeye" de dayanabilmektedir!

Oysa ki yaratılıştaki tüm olgular ve olaylar Allahü Teala'nın izni ve O'nun yetkilendirdiği Vazifeli Varlıklar ( Melekler ) tarafından bir kader mekanizması dahilinde, varlıkların sonsuz ruhsal tekamül yolculuğundaki ihtiyaçlarına göre belirlenmekte ve uygulamaya alınmaktadır. Dolayısıyla komplo yaptığını, tuzak kurduğunu zanneden gafiller sadece ve sadece kendilerine komplo ve tuzak kurmakta, kendilerini mağdur etmekte, mağdur etmek istedikleri insanlar için ise tekamül ve yükseliş imkanı yaratmaktadırlar.

4/76 - Ellezine amenu yükatilune fı sebılillah vellezine keferu yükatilune fı sebılit tağuti fe katilu evliyaeş şeytan inne keydeş şeytani kane daıyfa
( O inananlar Allah yolunda savaşırlar ve o inkar edenler azgının yolunda savaşırlar. O halde şeytanın dostlarıyla savaşın. Şeytanın tuzağı kesinlikle zayıftır. )

6/123 - Ve kezalike cealna fı külli karyetin ekabira mücrimıha li yemküru fıha ve ma yemkürune illa bi enfüsihim ve ma yeş'urun
( Ve işte böyle, her şehrin büyüklerini, orada hile yapıp tuzak kurmaları için, oranın suçluları kıldık. Nefislerinden, kendilerinden başkasına hile yapıp tuzak kurmazlar ve farketmezler. )

35/43 - İstikbaran fil erdı ve mekras seyyi' ve la yehıykul mekrus seyyiü illa bi ehlih fe hel yenzurune illa sünnetel evvelın fe len tecide li sünnetillahi tebdıla ve len tecide li sünnetillahi tahvıla
( Yerde kibirlenme ve kötülük tuzağıdır. Kötülük tuzağı sahibinin haricindekinin başına geçmez. Ancak evvelkilerin adetlerini mi gözetiyorlar? Allah' ın adetinde değişim bulamazsın. Allah' ın adetinde dönüşüm, başkalaşım bulamazsın. ) 

10/21 - Ve iza ezaknen nase rahmeten min ba'di darrae messethüm iza lehüm mekrun fı ayatina kulillahü esrau mekra inne rusülena yektübune ma temkürun
( Ve insanlara, onlara dokunan darlıktan sonra rahmet tattırdığımızda, o zaman onlar ayetlerimiz hakkında tuzak kurarlar. De ki: "Allah’ ın tuzağı kesinlikle daha hızlıdır." Kesinlikle resullerimiz o tuzak kurmalarınızı yazarlar. )

* "Kader" kelimesi "Ölçü, ölçme" anlamına gelen ve "Mikdar" kelimesinin de kökü olan kelimedir. Kişilerdeki, yazılardaki, söylemlerdeki, mekanlardaki ve olaylardaki nümerolojik ve sistematik yapı esas itibarıyla "ilahi nizamın kader mekanizmasının" bir yansıması niteliğindedir. Maalesef bu gafil şeytanlar, gaybı sadece Allah'ın bildiğini unutarak, İblis'in hipnozu altında "kaderi kendilerinin yazabildikleri" gibi sapkın bir düşünceye kendilerini kaptırmış durumdadırlar. 

Planlanmış bir çok olayın önceden toplum bilgisine sunulması olgusuna ilişkin birçok örnek arasından başlıca örnekler olarak "Titanic'in Vakası", "9/11 İkiz Kuleler Vakası" ve güncel bir vaka olan "Coronavirüs Salgını Vakası" verilebilir. Ayrıca 1995 yılında Amerikalı Steve Jackson tarafından piyasaya sürülen / sürdürülen ve komplo teorileri içeren "Illuminati New World Order - Conspiracy Games" ( Aydınlanmışlar Yeni Dünya Düzeni - Komplo Oyunları ) isimli oyun kartlarında, dünyadaki sosyal, politik, teknolojik, ekonomik, psikolojik vb. bir çok gelişmenin "öngörüldüğü" ! görülmektedir.

En güncel olandan başlanacak olursa, Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve yayılan "Coronavirüs Salgını Vakası"'nın 1981 yılında Amerikalı yazar Dean Koontz tarafından yayımlanan "The Eyes of the Darkness" ( Karanlığın Gözleri ) kitabında "Wuhan-400 isimli insan yapımı sentetik bir virüsten" bahsedilmek suretiyle açık ve detaylı olarak yer aldığı görülmektedir.

"It was around then that a CHINESE scientist named Li Chen defected to the United States, carrying a diskette record of CHINA's most important and dangerous: new biological weapon in a decade. They call the stuff 'WUHAN-400' because it was developed at their RDNA labs outside of the city of WUHAN, and it was the four-hundredth viable strain of man-made microorganisms created at that research center. "WUHAN-400 is a perfect weapon. It afflicts only human beings. No other living creature can carry it. And like syphilis, WUHAN-400 can't survive outside a living human body for longer than a minute, which means it can't permanently contaminate objects or entire places the way anthrax and other virulent microorganisms can. And when the host expires, the WUHAN-400 within him perishes a short while later, as soon as the temperature of the corpse drops below eighty-six degrees Fahrenheit. Do you see the advantage of all this?"


2008 yılında Sylvie Bowne isimli yazar tarafından yayımlanan "End of Days : Predictions and Prophecies About the End of the World ) ( Son Günler : Dünyanın Sonuna İlişkin Öngörüler ve Kehanetler ) kitabında ise şu cümleler yer almaktadır. 

"In around 2020 a severe pneumonia-like illness will spread throughout the world....." ( 2020 civarında zatürre benzeri bir hastalık dünya çapında yayılacaktır..... )



2001 yılında Manhattan'daki Twin Towers - World Trade Center ( İkiz Kuleler - Dünya Ticaret Merkezi )' a uçak çarpması olayının da olay tarihinden çok önce muhtelif mecralarda iletişimi yapılmıştır.

                                                          
               1994 yılına ait bir dergiden


PIA reklamı 1979


Asi Sufre Latino America 1983


Simpsons çizgi filmi 1997

                                                            
                 Marvel Comic Book 1983

1912 yılında "Unsinkable" ( Batmaz ) sloganıyla hizmete giren Titanic isimli transatlantikin ilk seferinde batması vakası da vakadan 14 yıl önce yani 1898 yılında Amerikalı yazar Morgan Andrew Robertson tarafından yayımlanan «Wreck of the Titan or, Futility» isimli romanın konusu olmuştur.

 Detaylar için bkz.



1995 yılında Steve Jackson tarafından piyasaya sürülen ( veya sürdürülen ) ve komplo teorileri içeren "Illuminati New World Order - Conspiracy Games" ( Aydınlanmışlar Yeni Dünya Düzeni - Komplo Oyunları ) isimli oyun kartlarında, dünyadaki sosyal, politik, teknolojik, ekonomik, psikolojik vb. bir çok gelişmenin "öngörüldüğü" ! görülmektedir. Oyun seti 412 karttan oluşmakta olup, Jackson bu kart oyunuyla "En İyi Oyun" ödülünü almıştır. Kartlardakiler "öngörü mü"dür? Yoksa planların, planlı ifşası mıdır?


Bazı kartlar ;

"Terrorist Nuke" ( Terörist Saldırısı ) başlıklı olan ve İkiz Kuleler'in patlayarak yıkılmasını ve Pentagon'daki patlamayı konu alan kart.



11 Mart 2011 Japonya depreminden sonra Fukushima nükleer santralindeki reaktörde yangın çıkmış ve deprem sonrası tsunami oluşmuştu. Karttaki bina resmi Fukushima reaktör binasına çok benzemektedir.



Fukushima Nükleer Santrali - Japonya


"Tidal Wave" ( Gelgit Dalgası / Tsunami )

ABD'nin, Alaska’ da yürüttüğü HAARP ( High Frequency Active Aurora Research Programme ) projesi ile iyonosferden Dünya’ ya iyon yüklü ışın göndererek jeolojik olayları tetiklediği ve insanların zihinlerini etkileyerek düşüncelerini değiştirdiği veya kontrol ettiği iddia edilmektedir. 

                                                              
                   HAARP Tesisi Alaska


"Orbital Mind Control Laser" ( Yörüngesel Zihin Kontrol Işını / Lazeri ) 

Gökyüzünde oluşan çizgisel iz formundaki bulutsuların «uçak motoru kaynaklı iz» olmadığı, aksine uçaklardan salınan bazı kimyasal maddelerin izleri ( chemtrails ) olduğu ve ABD’ nin, bu kimyasal maddelerin insan üzerindeki etkilerini test etmekte olduğu iddia edilmektedir.


Gökyüzündeki chemtrails


"International Weather Organisation" ( Uluslararası Hava Organizasyonu ) başlıklı kartta uçaktan yere zararlı kimyasal madde atılması resmedilmiştir.

Güncel konu olan dünya çapında virüs salgınını konu alan "Epidemic" ( Salgın ) başlıklı kart;


Küresel çete, oyun kartlarına da ismini veren Yeni Dünya Düzeni ( New World Order ) ve Tek Dünya Devleti ideali çerçevesinde, tarihi bilgileri de manipüle ederek yani bir anlamda "tarihi yeniden ve yanıltıcı olarak yazarak" toplumların sosyal hafızalarına müdahale etmekte ve onların ortak değerlerini ortadan kaldırmayı hedeflemektedir.


"Rewriting History" ( Tarihi Yeniden Yazmak )

Örnekler uzayıp gitmektedir.
.......................................................
.......................................................
.......................................................
.......................................................
.......................................................
.......................................................
.......................................................
.......................................................





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder